- 2 Mayıs 2023
- 626
- 1
- 248
- 23
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
Merhaba. Sizi de ekleyeyim hoşgeldiniz hayırla sonuçlansın inşallahBen yeniden forumdaa
Bugün 4.tedavimin transferi yapıldı, 2adet 5.gün embriyosu 4aa ve 3ab kalitedeler. Allahım dualarımızı kabul etsin inşallah
Hayırlısı olsun inşallah rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmasın.Negatif maalesef
benimde aynı saatteymişşşsizin kaçta
Yumurtalığım varsa durumunuzu toparladıkça denersiniz asla ümitsizliğe kapılma. Benim yumurtalıgım yok ve daha 24 yaşındayım. Bi şansın olması bile en büyük mucize inan. Rabbim en kısa zamanda seni sevindirsi in hepimizi tabiNegatif maalesef
Amin inşallah yarın doktorla konuşacağım duruma göre hareket edeceğiz inşallah dondurulmuş yumurtam yok süreç nasıl olur hiç bilmiyorumYumurtalığım varsa durumunuzu toparladıkça denersiniz asla ümitsizliğe kapılma. Benim yumurtalıgım yok ve daha 24 yaşındayım. Bi şansın olması bile en büyük mucize inan. Rabbim en kısa zamanda seni sevindirsi in hepimizi tabi
Sizin için de hakkınız da hayırlısı olsun inşallah bekleyen çabalayan herkesin Allah gönlüne göre versinYumurtalığım varsa durumunuzu toparladıkça denersiniz asla ümitsizliğe kapılma. Benim yumurtalıgım yok ve daha 24 yaşındayım. Bi şansın olması bile en büyük mucize inan. Rabbim en kısa zamanda seni sevindirsi in hepimizi tabi
Sizin tek embriyo mu oluşmuştu ? Yoksa kullandığınız mı olduAmin inşallah yarın doktorla konuşacağım duruma göre hareket edeceğiz inşallah dondurulmuş yumurtam yok süreç nasıl olur hiç bilmiyorum
Hayırlısı olsun inşallah güzel geçsin süreciniz .Şimdi hastaneden aradılar yarın 12 buçukta transferim gerçekleşecek. Çok duygulandım
benimde aynı saatteymişşş
Yaaa çok sevindimŞimdi hastaneden aradılar yarın 12 buçukta transferim gerçekleşecek. Çok duygulandım
benimde aynı saatteymişşş
Amin inşallahHayırlısı olsun inşallah rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmasın.
4 taneydi 2 tanesi transfer edildi diğer ikisi 5. Güne gidemediSizin tek embriyo mu oluşmuştu ? Yoksa kullandığınız mı oldu
İnşallaj bir sonrakinde çok daha iyi olur sonuçlarınız4 taneydi 2 tanesi transfer edildi diğer ikisi 5. Güne gidemedi
İnşallah hepimiz için öyle olsun hayırlısıİnşallaj bir sonrakinde çok daha iyi olur sonuçlarınız
Meraba aynı durumdayız doktorunuz kim acabaKızlar ben de 24 temmuz opu oldum 3 gün önce 2. Reglimi oldum ve muayeneye gittim. 11inde rahim durumuna göre bu ay transfer olup olmayacagima bakılacak. 13 yumurta toplandı 2 tane 5.gune gitti pgt den 1 sağlıklı geldi o da 5bb kalitesinde umarım bu ay transfer olurum ve pozitif görürüm bu ay bizim mucizemiz olsun hepimiz için güzel haberler getirsin
Medical point funda gode doktorum. Siz hangi asamadasiniz şuan?Meraba aynı durumdayız doktorunuz kim acaba
Benim yarın kontrolum var eğer uygunsa 5-6 gün sonra transfer olacamMedical point funda gode doktorum. Siz hangi asamadasiniz şuan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?