- 5 Ağustos 2016
- 1.259
- 1.714
- 133
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
Teşekkür ederim inşallahhhMerhaba hayırlı olsunsizi de ekleyelim sonucunuzu paylaşın inşallah
yaşım 32 , transfer tarihi 4 Eylül 2023 , test tarihim 13 EylülMerhaba hayırlı olsunsizi de ekleyelim sonucunuzu paylaşın inşallah
Test tarihiniz erkenmiş normalde bizim merkez 12. Gün felan baktırıyor.yaşım 32 , transfer tarihi 4 Eylül 2023 , test tarihim 13 Eylül
Benim ilk evladımda da aynısı olmuştu . Embriyom 5. Gün belki o yüzdendir .Test tarihiniz erkenmiş normalde bizim merkez 12. Gün felan baktırıyor.
Tabi olabilirBenim ilk evladımda da aynısı olmuştu . Embriyom 5. Gün belki o yüzdendir .
Ben ekleyelşmm sizi de hayırlı olsun inşallajBende varım kızlar şuan ilaç kullanıyorum transfer günü vermedi doktorum daha
Evet ekleyelimSizi de ekleyelim
merhabalar,günlerimizin hepsi aynı.Umarım hepimizin embriyoları sağlıcakla tutunur.benim de 11 eylülde belli olacak transfer olup olmayacağım.dün ilaçlara başladımKızlar ben de 24 temmuz opu oldum 3 gün önce 2. Reglimi oldum ve muayeneye gittim. 11inde rahim durumuna göre bu ay transfer olup olmayacagima bakılacak. 13 yumurta toplandı 2 tane 5.gune gitti pgt den 1 sağlıklı geldi o da 5bb kalitesinde umarım bu ay transfer olurum ve pozitif görürüm bu ay bizim mucizemiz olsun hepimiz için güzel haberler getirsin
Ben öyle oluyorm her transferde rahat uyuyamadıgımız için oluyorKızlar uyurken ister istemez kasılmalar oluyo bende bi tuhaf ilaçlardan mi nedir uyurken kasılıyor gibiyim ama gerçekte de yapıyor muyum bilmiyorum bunu yaşayan var mı
Hayırlı olsun inşallahGünaydın kızlar
Transfer tarihim netleşti 8 Eylül cuma saat 2 deiçim kıpır kıpır
-kuzeyildizi- yaş 34 listeye ekleyebilirsin benide
Benim doktorumda 9. Gün kan istiyor.Test tarihiniz erkenmiş normalde bizim merkez 12. Gün felan baktırıyor.
Yani gerçekten rüya görüyor gibiyim falan kendime de kızıyorum ama rahat değilim sanırım anlam veremedim. Hemşireye açık açık sordum valla kasılma olmuş olabilirim diye sorun yok dedi ama bilemedim engeller mi acaba dün de uykuda aynı şeyi yaşadımBen öyle oluyorm her transferde rahat uyuyamadıgımız için oluyor
Yok bişey olmaz korkmayın ben kaç kez gerneşirken uyandım. Diğer tutan gebeliklerimdeYani gerçekten rüya görüyor gibiyim falan kendime de kızıyorum ama rahat değilim sanırım anlam veremedim. Hemşireye açık açık sordum valla kasılma olmuş olabilirim diye sorun yok dedi ama bilemedim engeller mi acaba dün de uykuda aynı şeyi yaşadım
Merhaba aramıza hoşgeldinizKızlar merhabalarumarım buradaki herkes pozitifi görür, gebelik haberleri verir Aranızda yeniyim listeye beni de ekler misiniz yaşım 28, Eylül'ün 20 ya da 21 'inde transferim olacak 16'sında kontrolüm var o gün netleşecek transfer günüm pazar gününden itibaren estofem kullanmaya başladım
Teşekkür ederimMerhaba aramıza hoşgeldiniz
İnşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz
Bende 1 eylülden beri estrofem kullanıyorum 11 inde kontrolüm var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?