- 12 Mart 2019
- 14.767
- 34.157
- 598
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
Evet heyecanlıTeşekkür ederim
İnşallah en büyük duam bu şekildebende sizden 1 gün sonra kullanmaya başlamışım estofemi 16'sında kontrole gideceğim heyecanla bekliyorum
Tahmin edebiliyorum inşallah mutlu haberi alırsınızEvet heyecanlı
Benim 5. Transferim olacak ama yine aynı stres
İnşallah hepimiz içinTahmin edebiliyorum inşallah mutlu haberi alırsınız
Allla alla ben her merkez en az 10 gün sanırdımBenim doktorumda 9. Gün kan istiyor.
Bahçeci 12. Gün isterdi bu 9. Gün istiyor
MerhabaKızlar merhabalarumarım buradaki herkes pozitifi görür, gebelik haberleri verir Aranızda yeniyim listeye beni de ekler misiniz yaşım 28, Eylül'ün 20 ya da 21 'inde transferim olacak 16'sında kontrolüm var o gün netleşecek transfer günüm pazar gününden itibaren estofem kullanmaya başladım
Hayırlı uğurlu olsun tedaviniz estrofeme reglinin kaçıncı günü başlattı doktor ..Kızlar merhabalarumarım buradaki herkes pozitifi görür, gebelik haberleri verir Aranızda yeniyim listeye beni de ekler misiniz yaşım 28, Eylül'ün 20 ya da 21 'inde transferim olacak 16'sında kontrolüm var o gün netleşecek transfer günüm pazar gününden itibaren estofem kullanmaya başladım
Sonuç belli oldumu kuzummKızlar az önce çok açık pembe peçeteye gelen lekelenmem oldu yarın test günüm ne demek oluyor acaba bu yerleşme olabilir mi bugün transfer günü hariç 9. Günüm
Merhabalar ben kanser hastasıydım şimdi donmuş embriyolarım son 4 tane ve yarın transferim var çok dua istiyorum sizden Allah hepimizi çok sendirsinTransfer aşamasındaki hanımlar estrofem kullandığınız bu dönemde nar suyu tüketin rahim kalınlığına katkı sağlıyor.
Benim kalınlaşma problemim yok ama her transferim de içerim doktorum kalınlaşmayı çok beğenir.
İyi bir markanın 1 şişesini içseniz yeter hergün 1 bardak.
Bende öyle sanıyodum merkezi değiştirene kadarAllla alla ben her merkez en az 10 gün sanırdım
Rabbim kucagınızı doldursun inşallahMerhabalar ben kanser hastasıydım şimdi donmuş embriyolarım son 4 tane ve yarın transferim var çok dua istiyorum sizden Allah hepimizi çok sendirsin
2.veya 3. Günü başlatılıyor ben her transferimde 2. Gün başlamıştımHayırlı uğurlu olsun tedaviniz estrofeme reglinin kaçıncı günü başlattı doktor ..
Aa. Ben transferden 2 gün önce başladım2.veya 3. Günü başlatılıyor ben her transferimde 2. Gün başlamıştım
Teşekkür ederim sizin de hayırlı uğurlu olsun, reglinin 2. Günü kontrole gitmiştim doktorum 3. gününden itibaren başlattı estofemeHayırlı uğurlu olsun tedaviniz estrofeme reglinin kaçıncı günü başlattı doktor ..
İnşallahMerhabahayırlı olsun inşallaj ekliyorum isminizi tarihi 20 olarak yazdım siz tekrar yazarsanız revize ederiz
Şimdi hastaneden aradılar yarın 12 buçukta transferim gerçekleşecek. Çok duygulandımAy benimdeee inşallah hadi bakalım
Benim saati belirsiz bekliyorum antibiyotık başladınmı bugünmnŞimdi hastaneden aradılar yarın 12 buçukta transferim gerçekleşecek. Çok duygulandım
sizin kaçta
Ben 4 cû gün başladım hemşire regliniz sökülsün bilmem rahim duvarı incelsin tam incelmezse yine geleceksiniz bir dünya şey dedi .. acaba bir sıkıntı yaratır mı kafasına takılıyor insanın sinir oldum vallahi bak şimdi doktora soracam ve iyi bir fırça atacam 2.ci kontroldeTeşekkür ederim sizin de hayırlı uğurlu olsun, reglinin 2. Günü kontrole gitmiştim doktorum 3. gününden itibaren başlattı estofeme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?