- 9 Mayıs 2022
- 3.887
- 3.516
- 63
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
Transfer ctesi olcak nasipse. Dediğiniz gibidir belki transfer günü sadece prosgesteron değerine bakılacak sanırım.Genel itibari ile 1000-3000 arası değişiyor transfer öncesi, ne kadar yüksek olsa o kadar iyi. Ama bu öyle bir değer ki adet dönemi yaklaştıkça ve kullandığımız ilaçlardan hızla artış gösteriyor. Benimki 150den 1300lere çıkmıştı 3-4 gün içinde. Transferden 5 gün önce 1300lerdeydi. Transfer günü ölçülmedi ama daha da yükselmiştir. Eğer sizin de transfere 5-6 gün gibi bir süre varsa 200 olan değeriniz 2000leri rahat görecektir. Transferiniz ne zaman?
Tamam o halde hiç kafanıza takmayın. Cumartesine kadar çok rahat istenilen seviyeye gelecektir. Zaten ilaçlar çok yardımcı oluyor değerin yükselmesine.Transfer ctesi olcak nasipse. Dediğiniz gibidir belki transfer günü sadece prosgesteron değerine bakılacak sanırım.
E2 değeri yeme içmeyle bile alakası olan bir değermiş sanırım bende şuan sanırım salgına yakalandım mide bulantısı felan çekiyorum yeme içmeme bile dikkat edemiyorum inşallah bi sıkıntı olmaz
İnşallah iyi olurTamam o halde hiç kafanıza takmayın. Cumartesine kadar çok rahat istenilen seviyeye gelecektir. Zaten ilaçlar çok yardımcı oluyor değerin yükselmesine.
4-5 gününüz var, mideniz de rahatlar o zamana kadar. Yoğurt ve kefir iyi gelecektir. Bol bol su için, özellikle limonlu su tüketin kanda enfeksiyon varsa hızla atmanıza yardımcı olur. Avokado yemenizi de tavsiye ederim. Rahim kalınlaşmasına ve tutunmaya yardımcı olduğu dile getiriliyor.
İnşallah güzel şeylerin habercisidir eğer evde testin varsa bir yapsana canımKızlar az önce çok açık pembe peçeteye gelen lekelenmem oldu yarın test günüm ne demek oluyor acaba bu yerleşme olabilir mi bugün transfer günü hariç 9. Günüm
Evet göbekten olanı karşılamıyor. Ben her transferimde kalçadan olanı kullandım.evet göbekten, kalçadan olanı ödüyor diye hatırlıyorum 3 sene önce kullanmıştım
Bu lekelenmeler genelde tutunma oluyor canım korkma ama doktorunu bilgilendir.Kızlar az önce çok açık pembe peçeteye gelen lekelenmem oldu yarın test günüm ne demek oluyor acaba bu yerleşme olabilir mi bugün transfer günü hariç 9. Günüm
Ben bu şekilde tedavi görüyorum. Daha rahat bir süreç ve doktorun dediğine göre düşük riskini de azaltıyormuş.Merhaba bende dondurulms embrio tedavisi için Ankara'da berfu hocada tedaviye başladım .ilk kızım da donmuş embrio tedavisiydi. estoferm kullanıp transfer olmuştuk.simdi ki tedavide yumurta büyütüp çatlayıp o şekilde embrio transfer edeceğim dedi.bu şekilde tedavi olan var mı aranızda kafam karıştı
inşallah yerleşme kanamasıdırKızlar az önce çok açık pembe peçeteye gelen lekelenmem oldu yarın test günüm ne demek oluyor acaba bu yerleşme olabilir mi bugün transfer günü hariç 9. Günüm
Süreç hakkında bilgi verebilrmisiniz bana pekiBen bu şekilde tedavi görüyorum. Daha rahat bir süreç ve doktorun dediğine göre düşük riskini de azaltıyormuş.
Ben de aynı şekilde Berfu hocada böyle transfer oldum dün. Daha çok yeni inşallah tutunur bebeğim.Merhaba bende dondurulms embrio tedavisi için Ankara'da berfu hocada tedaviye başladım .ilk kızım da donmuş embrio tedavisiydi. estoferm kullanıp transfer olmuştuk.simdi ki tedavide yumurta büyütüp çatlayıp o şekilde embrio transfer edeceğim dedi.bu şekilde tedavi olan var mı aranızda kafam karıştı
Güzel hissettim olacak inşallah ismim yonca şans getireyim sanaBen de aynı şekilde Berfu hocada böyle transfer oldum dün. Daha çok yeni inşallah tutunur bebeğim.
İnşallahinşallah yerleşme kanamasıdır
Sizi de ekleyelimMerhaba kızlar bende bugün taze transfer oldum inş hepimiz güzel sonuçlar alırız
Amin inşallahMerhaba . Bugün ben de 5. Gün dondurulmuş embriyo transferi oldum . Hepimizin bekleyişleri hayırla sonuçlansın inşallah . Rabbim gönlümüze göre versin .
Merhaba hayırlı olsunMerhaba . Bugün ben de 5. Gün dondurulmuş embriyo transferi oldum . Hepimizin bekleyişleri hayırla sonuçlansın inşallah . Rabbim gönlümüze göre versin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?