Evet cnm aldım geldim çok şükür. Valla en kaliteli 2 embriyo yu transfer ettik dediler bn de kıyaslama yapıp kendimi yormamak adına hiç sormadım . 2 embriyo transfer edildiBebişlerini mi aldın inşAllah canım inşallah hiç düşünme eve git 2 gün kıpırdamadan yat dinlen . Ederim tabi Allah ın izniyle nasıldı kalitesi kaç tane transfer edildi
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶
- Konu Sahibi espressoc
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 6 Mart 2024
- 2.498
- 2.422
- 48
Ikiside ikiz tutsun insallah dördüzlerin olsunEvet cnm aldım geldim çok şükür. Valla en kaliteli 2 embriyo yu transfer ettik dediler bn de kıyaslama yapıp kendimi yormamak adına hiç sormadım . 2 embriyo transfer edildi
Ayyy sus kız hayırlısıyla sağlıkla kolaylıkla 1 tane olsun inşallah ikizlerim var çok şükür sıra 1 tanedeIkiside ikiz tutsun insallah dördüzlerin olsun
- 14 Eylül 2021
- 405
- 134
- 53
Bende ikiz transfer oldum tek fark ardışık oldum inşallah hepimiz güzel haberler alırızEvet cnm aldım geldim çok şükür. Valla en kaliteli 2 embriyo yu transfer ettik dediler bn de kıyaslama yapıp kendimi yormamak adına hiç sormadım . 2 embriyo transfer edildi
- 14 Eylül 2021
- 405
- 134
- 53
İkizleriniz de mi tedavi ile oldu acaba bahseder misinizAyyy sus kız hayırlısıyla sağlıkla kolaylıkla 1 tane olsun inşallah ikizlerim var çok şükür sıra 1 tanede
Ardışık nasıl oluyor ? İnşallah canım hepimiz güzel haberlerle mutlu oluruz inşallahBende ikiz transfer oldum tek fark ardışık oldum inşallah hepimiz güzel haberler alırız
Evet cnm 2018 de çift embriyo transferi ile ikizlerim geldi çok şükür şimdi de kardeş istedikleri için yeniden deniyoruz şansımızı. Çok şükür ki dondurulmuş larimiz vardıİkizleriniz de mi tedavi ile oldu acaba bahseder misiniz
- 14 Eylül 2021
- 405
- 134
- 53
Yaaa darısı başımıza diyorum.kaç embriyo var dondurulmuş geride inşallah olurEvet cnm 2018 de çift embriyo transferi ile ikizlerim geldi çok şükür şimdi de kardeş istedikleri için yeniden deniyoruz şansımızı. Çok şükür ki dondurulmuş larimiz vardı
- 14 Eylül 2021
- 405
- 134
- 53
Aminnn diyorum öncelikle ne olur dualarınızı eksik etmeyin bizim ilk evladımız veya evlatlarımız olacak inşallah ardışık aynı günde olmuyor embriyo transferi misal şöyle diyeyim ben geçtiğimiz cumartesi günü 1 embriyo transferi oldum 2 gün sonra pazartesi günü 2.transferi oldum buna ardışık deniyormuş.Ardışık nasıl oluyor ? İnşallah canım hepimiz güzel haberlerle mutlu oluruz inşallah
Sizin ikizler ilı denememiydi acaba tavsiyeleriniz var mı bana da
- 5 Ocak 2025
- 11
- 19
- 3
- 27
Bn de hastanedeyim transfer gerçekleşti uzanıyorum şuan sen hamilesin hamişlerin duası kabul olur inşallah ismim Ayşe ismen dua edersen çok sevinirim
Negatif tecrübem olduğu için bn teklif ettim Dr um da hemen kabul etti. Şimdi de Dr um 2 embriyo teklif etti tutma olasılığı yüksek diye
Ne güzel atlatmissiniz zaman su gibi geçsin güzel haberi görün inşallah peki çift yada tekte yaş sınırı varmı acabaNegatif tecrübem olduğu için bn teklif ettim Dr um da hemen kabul etti. Şimdi de Dr um 2 embriyo teklif etti tutma olasılığı yüksek diye
Merhaba Dr Selçuk sekçukta iki deneme yapıldı ikiside olumsuz sonuçlandı şuanda bir tedavi görmüyorum. Psikolojimi biraz toparladıktan sonra MFK ürünlerini kullanmayı düşünüyorum bunca tedaviden sonra olumsuz sonucu görünce ne kaybedeceğim diye düşünüyorum bu yüzden mfk takviyesi kullanacağım bu defa kısmet olursamerhaba tedavinizi nerede yaptırıyorsunuz acaba öğrenebilir miyim
Yok öncesinde farklı merkezlerde negatif denemelerim oldu. 1 aşılama 1 başarısız tüp bebek vardı. Sizin tedavinizin de hayırlı olsun bu arada kaçıncı gününüz.Aminnn diyorum öncelikle ne olur dualarınızı eksik etmeyin bizim ilk evladımız veya evlatlarımız olacak inşallah ardışık aynı günde olmuyor embriyo transferi misal şöyle diyeyim ben geçtiğimiz cumartesi günü 1 embriyo transferi oldum 2 gün sonra pazartesi günü 2.transferi oldum buna ardışık deniyormuş.
Tavsiye demeyeyim de kendi tecrübemi anlatayım çok sağlıklı beslendim. 0 kahve çok açık çay. Bol meyve sebze tavuk balık ve çiğ kuruyemiş tükettim. Suyumu günde iki litre içtim. Kabızlık olmaması söyleniyor. Bi de bn ful yattım. Hiç bir iş yapmadim hareketlerime dikkat ettim. Yükseğe uzanmadim. Yardım edenim de vardı bayağı rahat geçti o zaman. İkiz olduğu için risk hiç bitmedi hem düşük riski hem erken doğum riski derken 9 ay yattım desen abartmis olmam.
Hepsi bi yana Allah ol derse oluyor. Bunlar sadece sebepler. Rabbim hepimize hayırlısıyla kolaylıkla hayırlı evlatlar nasip etsin
Amiiiiiiinnnnnm .O merkezlere göre değişiklik gösteriyor. Bnm gittiğim yer 25 yaşındayken yaptı çift transferi. Ama bazı kurumlar 30 ya da 35 yaş sınırı koyuyor ya da öncesinde negatif denemeleri olanlara tanınıyor bu hakNe güzel atlatmissiniz zaman su gibi geçsin güzel haberi görün inşallah peki çift yada tekte yaş sınırı varmı acaba
- 14 Eylül 2021
- 405
- 134
- 53
Bende şuan sıfır kahve çok çok canım çekerse 3-4 günde bi yarım fincan içerim ama şuan ihtiyaç duymadım. Yardımcı olanım yok şuan maalesef ama hafif işler yapıyorum ben yemek felan bulaşık makinesi eşim yerleştiriyor tepsiyi o kaldırıyor felan süpürge tutmuyorum genelde uzanıyorum zaten bende. Yediğime dikkat ediyorum avakado felan. 4 Ocak ve 6 Ocak transfer oldum işte 2 tane olunca hangisinden hesaplayayım bilemiyorum 16 Ocak test günüm evde test yapmayı düşünmüyorum amin bu arada dualarınız iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim annelerin duası da kabul olurmuş sizden dua da aldığım için mutlu oldumYok öncesinde farklı merkezlerde negatif denemelerim oldu. 1 aşılama 1 başarısız tüp bebek vardı. Sizin tedavinizin de hayırlı olsun bu arada kaçıncı gününüz.
Tavsiye demeyeyim de kendi tecrübemi anlatayım çok sağlıklı beslendim. 0 kahve çok açık çay. Bol meyve sebze tavuk balık ve çiğ kuruyemiş tükettim. Suyumu günde iki litre içtim. Kabızlık olmaması söyleniyor. Bi de bn ful yattım. Hiç bir iş yapmadim hareketlerime dikkat ettim. Yükseğe uzanmadim. Yardım edenim de vardı bayağı rahat geçti o zaman. İkiz olduğu için risk hiç bitmedi hem düşük riski hem erken doğum riski derken 9 ay yattım desen abartmis olmam.
Hepsi bi yana Allah ol derse oluyor. Bunlar sadece sebepler. Rabbim hepimize hayırlısıyla kolaylıkla hayırlı evlatlar nasip etsin
Hepimiz birbirimize dua edelim inşallah müslümanin müslüman yaptığı dua günahsız ağızla yapılan duadir geri çevrilmez inşallahAminnn diyorum öncelikle ne olur dualarınızı eksik etmeyin bizim ilk evladımız veya evlatlarımız olacak inşallah ardışık aynı günde olmuyor embriyo transferi misal şöyle diyeyim ben geçtiğimiz cumartesi günü 1 embriyo transferi oldum 2 gün sonra pazartesi günü 2.transferi oldum buna ardışık deniyormuş.
Bu arada bn ilk kaset idrar testiyle 8. Günümde öğrendim gebeliğimi. Bu kez cesaretimi toplarsam yine yapabilirim. Bn de bugun transfer oldum 19 Ocak test günüm hadi başı sen çek bn ve kızlar da arkandan gelelim inşallahBende şuan sıfır kahve çok çok canım çekerse 3-4 günde bi yarım fincan içerim ama şuan ihtiyaç duymadım. Yardımcı olanım yok şuan maalesef ama hafif işler yapıyorum ben yemek felan bulaşık makinesi eşim yerleştiriyor tepsiyi o kaldırıyor felan süpürge tutmuyorum genelde uzanıyorum zaten bende. Yediğime dikkat ediyorum avakado felan. 4 Ocak ve 6 Ocak transfer oldum işte 2 tane olunca hangisinden hesaplayayım bilemiyorum 16 Ocak test günüm evde test yapmayı düşünmüyorum amin bu arada dualarınız iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim annelerin duası da kabul olurmuş sizden dua da aldığım için mutlu oldum
- 14 Eylül 2021
- 405
- 134
- 53
Yaa amin inşallah bakalım Allah hepimize buraya pozitiiiiff yazmayı nasip etsin inşallahBu arada bn ilk kaset idrar testiyle 8. Günümde öğrendim gebeliğimi. Bu kez cesaretimi toplarsam yine yapabilirim. Bn de bugun transfer oldum 19 Ocak test günüm hadi başı sen çek bn ve kızlar da arkandan gelelim inşallah
Allah korusun kız kimseye o duayı etme. Tek yumurta ikizleri en tehlikeli olandır. Çift yumurta ikizi öyle değil. Her birinin ayrı plesentası vardır. Ama tek yumurta ikizleri tek plesentadan beslenir ve erken doğum da ölüm riskleri çoook yüksek. Çift yumurta ikililerinin öyle sorunu pek olmaz sadece biraz erken doğarlar ama sorun olmuyor. O ettiğini iyi niyetle ediyorsun ama dua değil beddua gibi bilgin olsun inşallah ikisi de tek olarak tutar 4 olmasın 4 olsa bile ayrı ayrı yine olsun. O kadar riskli ve ölüm getiren bi durum tek yumurta ikiziIkiside ikiz tutsun insallah dördüzlerin olsun
- 6 Mart 2024
- 2.498
- 2.422
- 48
Kız ben burda yattım kalktım kendıme bu duayı ettim Benı niye susturmadınAllah korusun kız kimseye o duayı etme. Tek yumurta ikizleri en tehlikeli olandır. Çift yumurta ikizi öyle değil. Her birinin ayrı plesentası vardır. Ama tek yumurta ikizleri tek plesentadan beslenir ve erken doğum da ölüm riskleri çoook yüksek. Çift yumurta ikililerinin öyle sorunu pek olmaz sadece biraz erken doğarlar ama sorun olmuyor. O ettiğini iyi niyetle ediyorsun ama dua değil beddua gibi bilgin olsun inşallah ikisi de tek olarak tutar 4 olmasın 4 olsa bile ayrı ayrı yine olsun. O kadar riskli ve ölüm getiren bi durum tek yumurta ikizi
Ahahah çünkü sen 4 tane trasnfer etmedin mi öyle biliyordumKız ben burda yattım kalktım kendıme bu duayı ettim Benı niye susturmadın