• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Bugün transfer günü hariç 5. gün. Yeni bir
test yaptım maalesef yine çizgiyi göremedim 😔 Her gün sabırla tekrar edeceğim. Bu arada, sabah koyduğum progestan fitil az önce kabuğu ve içindeki sıvıyla olduğu gibi geri çıkmıştı. Daha önce hiç böyle olmamıştı. Sabahkinden bir fayda alamadım sanırım.
Negatif düşünmek için cok erken daha idrara karışmamıştır belki bekleyin hemen modunu düşürme

Bugün transfer günü hariç 5. gün. Yeni bir
test yaptım maalesef yine çizgiyi göremedim 😔 Her gün sabırla tekrar edeceğim. Bu arada, sabah koyduğum progestan fitil az önce kabuğu ve içindeki sıvıyla olduğu gibi geri çıkmıştı. Daha önce hiç böyle olmamıştı. Sabahkinden bir fayda alamadım sanırım.
Testlere güvenmemelisiniz ben önceki transferimde 6.gün test yaptım çizgi çıkmadı ben de dikkat etmeyi falan iyice bıraktım ama 11.gün kanda çıktı gerçi sonra kimyasal oldu ama evdeki testte çıkmaması üzmesin

Kızlar transfere kadar ne yiyip içiyorsunuz.. benim dikkat ettiğim şeyler bir gün et bir gün sebze ev yoğurdu meyve kahvaltıda haşlanmış yumurta ve meyve kabak çekirdeğinede başladım bol su günlük en az 2 litre ... hazır paketli gıda zaten hiçbir şekilde yemiyordum normal hayatımdada ...

Kızlar transfere kadar ne yiyip içiyorsunuz.. benim dikkat ettiğim şeyler bir gün et bir gün sebze ev yoğurdu meyve kahvaltıda haşlanmış yumurta ve meyve kabak çekirdeğinede başladım bol su günlük en az 2 litre ... hazır paketli gıda zaten hiçbir şekilde yemiyordum normal hayatımdada ...
Sağlıklı besleniyorum bende transferden sonra dahada dikkat ediyorum.

Kızlar sabah aile hekimine gittim ilaçları yazdırdım. oksapar da yazdırdım, hoca söylemedi ama elimde olsun istedim. bugün eczacıyı arayıp konuşucam bakalım ödeyecek mi?
kızlar bır de gebelik testi ne var elinizde? Ben predictor erken gebelik testi mi alsam dedim ama uçmuş fiyatı

Merhaba kızlar pazar transferim oldu 3 gündür estrofemi günde 1 olarak kullanıyordum. Dün transferden önce kan verdim. Bugün çıktı aradılar estrofemi günde 3 yaptılar e2 değeri yeterince yükselmemiş sorun mu bu🥺

Kızlar sabah aile hekimine gittim ilaçları yazdırdım. oksapar da yazdırdım, hoca söylemedi ama elimde olsun istedim. bugün eczacıyı arayıp konuşucam bakalım ödeyecek mi?
kızlar bır de gebelik testi ne var elinizde? Ben predictor erken gebelik testi mi alsam dedim ama uçmuş fiyatı
Ben predictor tercih ediyorum. Trendyol’da ya da hepsiburada üzerinden güvenilir satıcılardan 2li 3lü paketler baya uygun fiyata satılıyor. Bir bakın isterseniz.

Merhaba kızlar pazar transferim oldu 3 gündür estrofemi günde 1 olarak kullanıyordum. Dün transferden önce kan verdim. Bugün çıktı aradılar estrofemi günde 3 yaptılar e2 değeri yeterince yükselmemiş sorun mu bu🥺
Ben transfer öncesi adetin 2. gününden itibaren sabah 2 akşam 2 şeklinde kullanmaya başladım. Transfer sonrası da aynı şekilde devam ediyorum. Normalde transfer öncesi E2 değeri kontrol edildikten sonra transfer gününe karar veriliyor diye biliyorum tutunma için önemli bir etken çünkü ama her doktorun uygulama yöntemi farklı. 1den 3e çıkarmışlar arada çok fark var. Hemen etki edecektir. 1-2 güne istenen seviyeye gelir endişelenmeyin.

Ben transfer öncesi adetin 2. gününden itibaren sabah 2 akşam 2 şeklinde kullanmaya başladım. Transfer sonrası da aynı şekilde devam ediyorum. Normalde transfer öncesi E2 değeri kontrol edildikten sonra transfer gününe karar veriliyor diye biliyorum tutunma için önemli bir etken çünkü ama her doktorun uygulama yöntemi farklı. 1den 3e çıkarmışlar arada çok fark var. Hemen etki edecektir. 1-2 güne istenen seviyeye gelir endişelenmeyin.
Teşekkür ederim inşallah. Doğal siklustu benim tedavim. Transferden önce sadece 2 gün kullandım estrofemi. Onla alakalı olabilir mi bilemedim

Aile hekimi yazınca az bi miktarı ödeniyor.
Transferden önce bende 3 -4 tane normal gebelik testi alıp kenara atıyorum her gün yapıyorum 5. Günden sonra 😂

En başından 3 diye başlatsalarmış keşke ama 3 e cıkarmışsınız bi sorun olmaz inşallah

Aile hekimi yazınca az bi miktarı ödeniyor.
Transferden önce bende 3 -4 tane normal gebelik testi alıp kenara atıyorum her gün yapıyorum 5. Günden sonra 😂
eczane ile görüştüm reçete numarasını söyledim ama progestan dex 25 mg yi ödemiyor dedi şaka gibi

eczane ile görüştüm reçete numarasını söyledim ama progestan dex 25 mg yi ödemiyor dedi şaka gibi
Progestan dex hem pahalı bir ilaç hemde devlet ödemiyor.
Sadece ona muadil progestan var onu da kalçadan yaptırmak zorundasınız dex gibi göbekten yapılan bişey değil konforsuz biraz.
Ben direk aile hekimi yazamaz diye progestan fitil almıştım sanırım onu ödüyor değil mi ? Gebelik olmasına gerek olmadan yazıyor aile hekimi

E2 normalde kaç olmalı ki. Benim dün bakıldı çatlatma iğnesi yapıldı 200 lerde bişeydi.

E2 normalde kaç olmalı ki. Benim dün bakıldı çatlatma iğnesi yapıldı 200 lerde bişeydi.
Genel itibari ile 1000-3000 arası değişiyor transfer öncesi, ne kadar yüksek olsa o kadar iyi. Ama bu öyle bir değer ki adet dönemi yaklaştıkça ve kullandığımız ilaçlardan hızla artış gösteriyor. Benimki 150den 1300lere çıkmıştı 3-4 gün içinde. Transferden 5 gün önce 1300lerdeydi. Transfer günü ölçülmedi ama daha da yükselmiştir. Eğer sizin de transfere 5-6 gün gibi bir süre varsa 200 olan değeriniz 2000leri rahat görecektir. Transferiniz ne zaman?

Back