2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Merhaba listeye beni de ekleyebilir misiniz kan sonucum 230 çıktı 2.kanı bekliyorum

Sabahın güzel haberleri devamı nasip olsun inşallah darısı bizlere olsun amin amin amin hayırlı olsun kızlar

Hayırlı olsun gozunuz aydın saglıkla kucagınıza alırsınız inş hic belırtımı yasadınızmı

Ayy tebrik ediyorum canim benim
Benimde 4.cu denemem 2 embriomu konulmustu sana? Tekmi ? Degerlerin cok güzel Rabbim saglikli bi selilde ilerletsin insallah bende artik evime dönücem ama endiseliyim senin gibi

Maşallah kanda da görürsün insanlah hayırlısı ile bizede çift çizgi görmek nasip olsun

Masallah gözün aydin canim Saglikli bi sekilde ilerlesin insallah

Kızlar ben birşey soracağım gonal-f 450 ml kalem iğneli ilaçtan günlük 375 vurunuyorum oran nasıl acaba yaaa kafama takıldı yüksek doz değil mi bu ?
Ben de 300lük vuruluyorum dün gittim muayene için doktor bazı yumurtalar önden gidiyor dedi oxotide diye bi iğne daha verdi çatlamamaları için

Herkese merhaba... ben ilk transferimde yaşadığım olaydan bahsetmek istiyorum ki sizlerde dikkat edip gerekirse doktorunuzu uyarabilmeniz. Opu işleminde 7 tane yumurtam toplandı fakat geriye 3.gün embriyosu 2 si A kalite 1 i de orta kalite toplamda 3 embriyom kaldı. Transfer için hazırlıklara başlandı tahliller yapıldı herşey yolundaydı rahim kalınlığımda 11.2 civarında transfere hazır dendi. MErkeze gittim mesane dolu vaziyette tam transfere girmek üzereyken güya o an farkedilmiş benim 3.gün embriyonun transfer yapılacağı , aslında benim rahmim 5. gün embriyosu için hazırlanmış bu yüzden transfer iptal edildi. 1 adet sonrası işlem için tekrar gittik 2 adet 3.gün embriyosu 14. günde transfer edildi. Ve maalesef 2 side tutmadı. Araştırma yaptığımda öğrendiğim embriyoların en az 1 saat öncesinde çözüldüğü ve öyle transfer edildiğiydi.Biz 2 embriyomunda önceden çözüldüğünü ve tekrardan dondurulduğu için işlevini yitirdiğini düşünüyoruz.Tabi bunu dile getirdiğimde hızlı çözülme die yöntem var dediler ve öylece konu kapandı. Şimdi son kalan emriyom için hazırlanıyorum. Allahın izniyle haftaya perşembe transferim yapılacaktır. İnşallah hepimizin çektikleri bebişlerimizle unutulur

10. Günden günaydın kızlar
Daha koyu daha güzel sonuçlar almanız duasıı ileee
Maşallah
Ben de 300lük vuruluyorum dün gittim muayene için doktor bazı yumurtalar önden gidiyor dedi oxotide diye bi iğne daha verdi çatlamamaları için
Benim ilk muayenem pazartesi nasipse o zamana randevu verdiler pazar akşamda dozu vurup pzartesi 2 de kontrole gideceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…