- 14 Şubat 2021
- 8.432
- 22.635
- 298
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #2.521
Günaydın kızlar inşallah pozitifi bol bir gün olur.
Mavi test 4.gun gece ortadaki 5.gun erken gebelik testi en üstteki 8.gun yani bugün erken gebelik testi. Çarşamba 12.gun test günüm çok şükür. İnşallah sağlıklı bir gebelik olur.
Eki Görüntüle 3302134
Merhaba listeye beni de ekleyebilir misiniz kan sonucum 230 çıktı 2.kanı bekliyorum
Hayırlı olsun gozunuz aydın saglıkla kucagınıza alırsınız inşGünaydın kızlar inşallah pozitifi bol bir gün olur.
Mavi test 4.gun gece ortadaki 5.gun erken gebelik testi en üstteki 8.gun yani bugün erken gebelik testi. Çarşamba 12.gun test günüm çok şükür. İnşallah sağlıklı bir gebelik olur.
Eki Görüntüle 3302134
Hayirli olsun cnm çok güzel degerinMerhaba listeye beni de ekleyebilir misiniz kan sonucum 230 çıktı 2.kanı bekliyorum
Maşallah cnm kan günü ne zaman10. Günden günaydın kızlar
Daha koyu daha güzel sonuçlar almanız duasıı ileee
Pazartesi inşallah güzel sonuçlarımız olurMaşallah cnm kan günü ne zaman
Hadi inşallahPazartesi inşallah güzel sonuçlarımız olur
Ayy tebrik ediyorum canim benimKızlaarr yine ben geldimumarım hepiniz çok iyisinizdir benim test sonuçları çok değişik ya hastaneme gönderdim ilk test sonucumu 12.günde yaptırın dediler bende kendim için 2gün arayla test vermeye dewam ettim sonuçta 2günde bir düzenli artışın önemini biliyorum 5.gün testim 126; 7.gün testin 340 ve dün 9.gün testim 1019 pazar günü hastanenin tahlil istediği gün son kez pazar günü test yaptırıp hastaneye göndericem sonucu ama ben şehir dışında oturuyorum yani bi daha tüp bebek doktoruma gidemeyeceğim. Sizce bu aşamadan sonra ne zaman bir doktoro görünmeliyim değerlerde bana göre anormal ilerliyo beni korkutuyo anlamsızca ama bu benim 4.denemem her denememde tek dileğim hayırlısıysa Allahım nasip etsin oldu oyüzden çokta fazla takılmamaya çalışıyorum. Sizin fikriniz nedir ben ne zaman doktor kontrolüne gitmeliyim şimdi kese zamanını beklesem daha mantıklı geliyo şuan ama bilemedim
Günaydın kan degerlerinde güzel çıkar insanlah10. Günden günaydın kızlar
Maşallah kanda da görürsün insanlah hayırlısı ile bizede çift çizgi görmek nasip olsunGünaydın kızlar inşallah pozitifi bol bir gün olur.
Eki Görüntüle 3302134
Masallah gözün aydin canim Saglikli bi sekilde ilerlesin insallahGünaydın kızlar inşallah pozitifi bol bir gün olur.
Eki Görüntüle 3302134
Ben de 300lük vuruluyorum dün gittim muayene için doktor bazı yumurtalar önden gidiyor dedi oxotide diye bi iğne daha verdi çatlamamaları içinKızlar ben birşey soracağım gonal-f 450 ml kalem iğneli ilaçtan günlük 375 vurunuyorum oran nasıl acaba yaaa kafama takıldı yüksek doz değil mi bu ?
Güzel sonuclarin ilerlesin canim benimPazartesi inşallah güzel sonuçlarımız olur
Kaçıncı gün embriyosuydu kalitesi nasıldı açana çok gecmsi olsunPendik medikalde oldum ilk tedavimi tabi ozellikle manevi ben 12 gun boyunca hep umutlandim
Amin canımm sağolGünaydın güzel hanımlar
listeye baktığımda bugün @Papatyammkuzumm
Vekaramel Latte bebişlerinizi alacağınızı görüyoruuuum
Sağlıkla tutunsunlar size inşallah
Teşekkür ederim rabbim devamını nasip etsin bekleyen herkese nasip etsinHayirli olsun cnm çok güzel degerin
Maşallah10. Günden günaydın kızlar
Benim ilk muayenem pazartesi nasipse o zamana randevu verdiler pazar akşamda dozu vurup pzartesi 2 de kontrole gideceğimBen de 300lük vuruluyorum dün gittim muayene için doktor bazı yumurtalar önden gidiyor dedi oxotide diye bi iğne daha verdi çatlamamaları için
Yok yarın yaparım sanırım.Günaydın canım bugün test yaptın mi
Sizi eklemişim zaten benMerhaba listeye beni de ekleyebilir misiniz kan sonucum 230 çıktı 2.kanı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?