• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba canım şuanlık bişey yok arada kasıklarıma batma hissi oluyor genelde sol kasıkta onun haricinde bişey yok senin nasıl gidiyor
Benim göğüs hassasiyetim arttı dokunamıyorum bile. Bir de adet olacakmışım gibi ağrım var. Tam adet belirtileri başladı bende. Biraz korkuyorum açıkçası

Benim göğüs hassasiyetim arttı dokunamıyorum bile. Bir de adet olacakmışım gibi ağrım var. Tam adet belirtileri başladı bende. Biraz korkuyorum açıkçası
Korkma canım hepsi normal ilaçlarda adet olacakmış etkisi yaratıyor onun için gönlünü ferah tut dilerim bebeğin tutunmuştur Rabbim güzel haberler almanı nasip eylesin inşallah 🤲❤️

Canım ulaştım yerleşme olabilir dio bugün lekelenmem olmadı eğer bir daha olursa aspirini kes dedi test ver dedi lekelnme oldu diye gidip verdim 100 geldi
Yaa çok şükür. Bu değer de normal sende daha transfer sonrası 8. Günündesin zaten
Dikkat et kendine stres yükleme vücuduna 💕💕🧿🧿🧿

Bu arada canım kızlarım reçetem geldi inşallah yarın gidip sipariş vereceğiz cumartesi günü artık eve getiririm ondan sonra regl bekleyeceğim dilerim herşey su gibi berrak olsun dilerim bu sefer o altın minnoş embriyomu bulmak nasip olsun inşallah 🤲 onu bir yakalasam var ya totoşuna totoşuna vurucam 🤣
Ayy kuzum şükür 🤩 ne ilaçlar yazdılar sana şimdi?

Canım bu kullandığımız ilaçlar adet olmayı önlüyor. Yumurtlamayı çatlamayı vs önlüyor
İlaçların etkileridir inşAllah bebiş yerleşmiştir 🤩

Kızlar benim bir tane daha sorum var 😂
Şimdi bu idrarla yaptığımız erken gebelik testleri sabah ilk idrar ile daha iyi sonuç veriyor değil mi?
İçindeki kâğıtta da öyle yazıyor ama günün her hangi bir saatinde yapa bilirsiniz diyor.

Dün ikindin gibi yaptığım test pozitifti biliyorsunuz.
Sabah yaptım sanki düne göre daha silikti en başta sonradan belirginleşti, içimde şüphe oldu acaba kuruma izimi diye
Elimdeki son test ile öğleden sonra tekrar test yaptım bu sefer daha çabuk pozitifi gördüm, elbette iki çizgide koyu değil.
Sonra gittim 3 test daha aldım başka bir marka yarın, perşembe ve cuma için. Cumartesi de kan vereceğim 😂😂

Acaba bir arkadaşımız demişti aynı marka test bile olsa bazen feri fazla veya az ola bilir ondan mı kaynaklı?
Yani mesela gebelik olmasa sabah hafifçıkıp öğlen veya akşam hiç çıkmazdı değil mi?
Bende ki durum bugün biraz tam tersi oldu 😂

Yada sabah acaba progestan iğnesi vuruldum estrofem aldım ondan mı kaynaklı öğlen test daha net olması ama bunlar beta değerini yükseltmez sanırım çatlatma iğnesi gibi değil mi?

Şimdi bu idrarla yaptığımız erken gebelik testleri sabah ilk idrar ile daha iyi sonuç veriyor değil mi?
İçindeki kâğıtta da öyle yazıyor ama günün her hangi bir saatinde yapa bilirsiniz diyor.

Sabah yaptım sanki düne göre daha silikti en başta sonradan belirginleşti, içimde şüphe oldu acaba kuruma izimi diye
Elimdeki son test ile öğleden sonra tekrar test yaptım bu sefer daha çabuk pozitifi gördüm, elbette iki çizgide koyu değil.
Sonra gittim 3 test daha aldım başka bir marka yarın, perşembe ve cuma için. Cumartesi de kan vereceğim 😂😂

Acaba bir arkadaşımız demişti aynı marka test bile olsa bazen feri fazla veya az ola bilir ondan mı kaynaklı?
Yani mesela gebelik olmasa sabah hafifçıkıp öğlen veya akşam hiç çıkmazdı değil mi?

Yada sabah acaba progestan iğnesi vuruldum estrofem aldım ondan mı kaynaklı öğlen test daha net olması ama bunlar beta değerini yükseltmez sanırım çatlatma iğnesi gibi değil mi?
Değil canım bendede 6. Gün silik cıktı dogru gösteriyorlar progesteron hiç etkilemiyor 7.günde evde duramadım kan verdim 51.4 cıktı

Değil canım bendede 6. Gün silik cıktı dogru gösteriyorlar progesteron hiç etkilemiyor 7.günde evde duramadım kan verdim 51.4 cıktı
Ben cumartesi gününü bekleyeceğim kan vermek için yani doktorumun dediği tarihi.
Yarın başka marka idrar testi yapayım bakalım hayırlısıyla ☺️
Üç gün deneyeceğim idrar testini devam bakalım 🤔

Ayy kuzum şükür 🤩 ne ilaçlar yazdılar sana şimdi?
Bunları yazmışlar çiçeğim 🥰 Menogon günlük 300 ml vurulacak ayrıten yanında mektup var herşeyi anlatılır şekilde 🌸

Eklentiler

• IMG_7285.webp
    IMG_7285.webp
    93,4 KB · Görüntüleme: 14
Amin canım arkanda en azından bir umudun var dilerim o senin altın embriyondur hatta inşallah sonra pırlanta 💎 olur Amin Ecmain inşallah kendini ne zaman hazır hissedersen deneyebilirsin doktorunda onay verirse tamamdır Rabbim bu sefer yüzünü güldürsün inşallah 🤲🫶🏻🥲
Amin inşallah canım benim çok teşekkür ederim🤍
Bu arada canım kızlarım reçetem geldi inşallah yarın gidip sipariş vereceğiz cumartesi günü artık eve getiririm ondan sonra regl bekleyeceğim dilerim herşey su gibi berrak olsun dilerim bu sefer o altın minnoş embriyomu bulmak nasip olsun inşallah 🤲 onu bir yakalasam var ya totoşuna totoşuna vurucam 🤣
Hangi ilaçları verdiler sana ? İnşallah sular seller gibi geçsin sürecin 🙏🙏

Estrofem ve Progestan’ın hCG’ye bir etkisinin olacağını sanmıyorum. Gebelik olmasa hiçbirinde çıkmazdı arkadaşım, içini ferah tut 🌸

Bende aynı durumdayım opudan sonra ilk adet 3 gün sonra geldi normal devam etti, ikinci regl 13ünde olmalıydı ama hala olamadım çoğu kişi normal demiş ama bende endeşileniyorum normalde hiç gecikmez ilk defa böyle oldu
Merak etme ben oldum evet gecikiyor sonuçta bir işlem oldu orada bu tepki normal

Back
X