- 24 Ocak 2022
- 619
- 356
- 53
- 26
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #2.541
Canım tebrik ederimm çok sevindiimGünaydın canım kadınlaraslında yapmaya hiç cesaretim yoktu ama bi anda kalktım ve yaptım fazla su içmeden idrar seyrelmeden deneyim dedim ama bilmiyorum çok net de çıkmadı sizlerin de yorumunu almak istiyorum. Bugün transfer sonrası 6. Günüm. Öğlen yapılmıştı transfer.
Teşekkür ederimCanım tebrik ederimm çok sevindiim
Bir gün arayla aynıydı değerlerim benim de. Ve benim de kanamam olmuştu. Hemen yatıp WC dışında kalkmadım ve progesteronu artırmıştık.Merhaba kızlar. Dün erken gebelik testiyle pozitifi görmüştüm. Bugün kan verdim betam 43,7 çıktı. Bugün transferin 7. Günü. Herşey yolundayken bir kaç saat önce lekelenmem başladı. Kahverengi pembe karışımı. Hafifte olsa hala gelmeye devam ediyor. Oldukça endişeliyim. Tecrübesi olanlar var mı bu konuyla alakalı?
Testim yok kiYok yarın yaparım sanırım.siz yaptınız mı
Mm neyse siz zaten yarın kan için gideceksiniz sanırım inşallah o zaman güzel sonuçlarınızı öğrenirizTestim yok ki
Ben gölge görüyorumKizlar 9. Günum ilk idrarla yapamadim malesef ama çok silik çıktı fotoğrafta gorunyormu bilmiyorum aldığım testte çok kaliteli değil eczanede başkası yok
Evet bende gölge gördüğüm için sizinle paylaştım Allah'ım golgesine bile heyecanlandımBen gölge görüyorumerken testlerle yapılsaydı daha net olabilirdi ama eczane de yokmuş.test gününüz yarın mı. İnşallah kanda güzel sonuçlar çıkar
Sizin transfer ne zaman olmuştuHic korkma canim 2 adet oldugu icindir o benimde 10.cu günün 257 geldi 15.ci günüm 1310 geldi benimde 2 embriyo transferim oldu insallah ikiside tutunmustur , kese görmeye gidicem pazarteside insallahRabbim güzel güzel devam ettirsin saglikli bi sekilde insallahh
Benimde öyleydi pozitifi gördüm canım inşallah darısı basınaTransferin ilk gününden beri kasık ağrısı bacak ağrısı özellikle üçüncü gününden sonra fazlaca hissettim ve hissediyorum hala özellikle akşam saatleri daha fazla hayırlısı bakalım inşallah güzel haberler alırız
Bunu gördük onuda görürüz Allahın izniyleTeşekkür ederiminşsllah kanda da görürüz
3.gun mu 5.ci gün mı embrıyosu acabaGünaydın kızlar inşallah pozitifi bol bir gün olur.
Mavi test 4.gun gece ortadaki 5.gun erken gebelik testi en üstteki 8.gun yani bugün erken gebelik testi. Çarşamba 12.gun test günüm çok şükür. İnşallah sağlıklı bir gebelik olur.
Eki Görüntüle 3302134
29 agustosta Olmustum BenSizin transfer ne zaman olmuştu
5 gun embriyisydu biri iyi digerinin gelisimi yavas demisti ama onu da dondurmustukKaçıncı gün embriyosuydu kalitesi nasıldı açana çok gecmsi olsun
Yok yarın yaparım sanırım.siz yaptınız mı
AĞRI DEİL AMA ŞİŞLİK KESİNLİKLE YAPIYORKızlar estrofem karında şişlik ve ağrı ve yaptımi size
başka test olduğu için onun eşik değerini bilemeyiz ama net konuşamayız yani inşallah pozitiftirBaşka marka bulduk bu dahada silik çıktı sanırım negatif olcak
Doğal siklus tüp bebek tedavisi gördüm Temmuz ayında ve ilk denemede tuttu çok şükür 10 haftalık hamileyimGünaydın hanımlar doğal siklus tup bebek yaptırıp pozitif veya negatif gören var mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?