2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Malesef artış çok az . Çarşamba 12:30 da 55’di . Bugün sabah 8:30 da 77 yani çok az bir artış %50-60 arası artmış saat olarak oranladığımızda . Doktorum pazar günü sabah yine test ver dedi . Değeri takip edeceğiz . Belki sonra 1 hafta gibi bir süre sonra tahlil isteriz dedi . Çok üzgünüm . Kasıklarım çok ağrıyor zaten sanki ilaçları kullanmasam düşecek gibi .

Ben pazar günü gideceğim nasipse sonra katliyo mu diyede beklemek var
O yüzden acele etmeyin stres yapmayın zaten elimizden geleni yaptık varsa da çıkacak yoksa da çıkacak. İnşallah vardır sakince katlanmasını takip ederiz. Kendinize sıkıntı yapmayın az kalmış gününüze de zaten

Cok saolun amin 6.gün embriyosu 2 adet.. yok zaten asla test yapmıcam beklıcem carsambayı test için eşimle beklıcez dedik ama yınede insan merak etmeden duramıyor gün yaklaştıkça heyecan artıyor

Transferin ilk gününden beri kasık ağrısı bacak ağrısı özellikle üçüncü gününden sonra fazlaca hissettim ve hissediyorum hala özellikle akşam saatleri daha fazla hayırlısı bakalım inşallah güzel haberler alırız

Cok saolun amin 6.gün embriyosu 2 adet.. yok zaten asla test yapmıcam beklıcem carsambayı test için eşimle beklıcez dedik ama yınede insan merak etmeden duramıyor gün yaklaştıkça heyecan artıyor

Ayyyyy hadi inşallah yıpranmışlıklara rağmen yarınlarla güzel umutlara olsun niyetimiz

Hayırlı olsun bebişiniz Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bu bez olayın bende yapıyorum daha sağlıklı yüksek derecede de yıkanınca daha iyi olur
Allah razı olsun inşallah oradadır biraz tedirginim aslında testin yanılma durumundan korkuyorum inşallaj yanıltmaz
Aynen en sağlıklı olanı bez enfeksiyon riskimiz yüksek şu dönemde o yüzden koruyor bizleri.

Merhaba kızlar. Dün erken gebelik testiyle pozitifi görmüştüm. Bugün kan verdim betam 43,7 çıktı. Bugün transferin 7. Günü. Herşey yolundayken bir kaç saat önce lekelenmem başladı. Kahverengi pembe karışımı. Hafifte olsa hala gelmeye devam ediyor. Oldukça endişeliyim. Tecrübesi olanlar var mı bu konuyla alakalı?

Tecrübeli değilim ama okuduğuma göre kahverengi problem değil. Kırmızıya dönerse sıkıntı siz doktorunuza yazdınız mı. Ya da hemşire hattına. Direk dönüş yaparlar diye düşünüyorum muhtemelen yerleşme ile alakalı bir lekedir.

Yazdım evet. Gönül hoca kırmızıya dönerse progestan dex iğne yaptırın dedi. Leke olması önemli değil yerleşmeden kaynaklanıyor olabilir dedi ancak içim hiç rahat değil. Bu grupta yerleşme kanaması yaşayan oldu mu? Siz bu grubun moderatörüsünüz belki okumuşsunuzdur.

Normal akıntı şeklinde mi canım yoksa sümüksü şekilde mi geldi benimde bugün 3.gunum benden sümüksü şekilde geldide o yüzden soruyorum ama seninki zaten pozitifmis yüksek ihtinal yerlesme kanamasidir canım hemsireme sordum ben kanama olmadığı müddetçe korkma dedi

Sümüksü değil leke şeklinde geliyor. İnşallah yerleşme kanamasıdır diye dua ediyorum bende hakkımızda hayırlısı olsun

Var aynen bi kaç kişiden gördüm yazmışlardı Z Zeynep8793 canım sende de olmuştu sanırım değil mi?

Korkma canım ben geçen gebeliğimde 10. haftaya kadar kahverengi lekelenme yaşadım içeride kanama alanı yoktu ama yine de lekelenme oluyordu.
kırmızı olmadığı sürece endişe etme bol istirahat bol su bunun tek çözümü.

Sümüksü değil leke şeklinde geliyor. İnşallah yerleşme kanamasıdır diye dua ediyorum bende hakkımızda hayırlısı olsun
Benim ilk gebeliğimde olmuştu doktor oksapar iğneyi kesmişti proluton depot vurun demişti ama kimyasal gebelikmis kendiliğinden düştü inşallah seninki yerleşme kanamasıdir cnm sen çok erken öğrendin zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…