- 25 Aralık 2012
- 894
- 261
- 323
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #2.481
Ben pazar günü gideceğim nasipse sonra katliyo mu diyede beklemek varİyi takılıyorumkızılcık şerbeti var çok entrikalı bu sezon onu izliyorum
Kan testine gitmem ben ya pazartesi nasipse artık ne çıkarsa idrar testi doğru mu yanlış mı görürüz
Malesef artış çok az . Çarşamba 12:30 da 55’di . Bugün sabah 8:30 da 77 yani çok az bir artış %50-60 arası artmış saat olarak oranladığımızda . Doktorum pazar günü sabah yine test ver dedi . Değeri takip edeceğiz . Belki sonra 1 hafta gibi bir süre sonra tahlil isteriz dedi . Çok üzgünüm . Kasıklarım çok ağrıyor zaten sanki ilaçları kullanmasam düşecek gibi .birmucizeistiyorum test yaptınız mi
O yüzden acele etmeyin stres yapmayın zaten elimizden geleni yaptık varsa da çıkacak yoksa da çıkacak. İnşallah vardır sakince katlanmasını takip ederiz. Kendinize sıkıntı yapmayın az kalmış gününüze de zatenBen pazar günü gideceğim nasipse sonra katliyo mu diyede beklemek var
Cok saolun aminİnşallah güzel haberlerini alırız mevlam gönlünü rahatlarsın
Ayyyyy maşallah maşallah Rabbim hayırlısı ile güzel gebeli yaşamanı ve güzel doğum geçirmeni nasip etsin
Kaçıncı gün embriyosu kendini nasıl hissediyorsun hiç test yapmadıysan bekle bence
Transferin ilk gününden beri kasık ağrısı bacak ağrısı özellikle üçüncü gününden sonra fazlaca hissettim ve hissediyorum hala özellikle akşam saatleri daha fazla hayırlısı bakalım inşallah güzel haberler alırızİnşallah güzel haberlerini alırız mevlam gönlünü rahatlarsın
Ayyyyy maşallah maşallah Rabbim hayırlısı ile güzel gebeli yaşamanı ve güzel doğum geçirmeni nasip etsin
Kaçıncı gün embriyosu kendini nasıl hissediyorsun hiç test yapmadıysan bekle bence
Cok saolun amin6.gün embriyosu 2 adet.. yok zaten asla test yapmıcam beklıcem carsambayı test için eşimle beklıcez dedik ama yınede insan merak etmeden duramıyor gün yaklaştıkça heyecan artıyor
Ayyyyy hadi inşallahTransferin ilk gününden beri kasık ağrısı bacak ağrısı özellikle üçüncü gününden sonra fazlaca hissettim ve hissediyorum hala özellikle akşam saatleri daha fazla hayırlısı bakalım inşallah güzel haberler alırız
Aaa. Gerçekten mi çok sevindimmmAyy şükürler olsun transfer tarihimi aldım , Eylül grubuna yetişebiliyorum :) bisorun olmazsa Perşembe transfer olacağim
Hayırlı olsun bebişiniz Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallahHiç kullanmadım bilmiyorum. Bende bez parçalarından baya memnunumyüksek derecede de yıkıyoeum sonra kullanıyorum
Ayyyy hadi hayırlısıAyy şükürler olsun transfer tarihimi aldım , Eylül grubuna yetişebiliyorum :) bisorun olmazsa Perşembe transfer olacağim
Allah razı olsun inşallah oradadır biraz tedirginim aslında testin yanılma durumundan korkuyorum inşallaj yanıltmazHayırlı olsun bebişiniz Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallahbu bez olayın bende yapıyorum daha sağlıklı yüksek derecede de yıkanınca daha iyi olur
Tecrübeli değilim ama okuduğuma göre kahverengi problem değil. Kırmızıya dönerse sıkıntı siz doktorunuza yazdınız mı. Ya da hemşire hattına. Direk dönüş yaparlar diye düşünüyorum muhtemelen yerleşme ile alakalı bir lekedir.Merhaba kızlar. Dün erken gebelik testiyle pozitifi görmüştüm. Bugün kan verdim betam 43,7 çıktı. Bugün transferin 7. Günü. Herşey yolundayken bir kaç saat önce lekelenmem başladı. Kahverengi pembe karışımı. Hafifte olsa hala gelmeye devam ediyor. Oldukça endişeliyim. Tecrübesi olanlar var mı bu konuyla alakalı?
Yazdım evet. Gönül hoca kırmızıya dönerse progestan dex iğne yaptırın dedi. Leke olması önemli değil yerleşmeden kaynaklanıyor olabilir dedi ancak içim hiç rahat değil. Bu grupta yerleşme kanaması yaşayan oldu mu? Siz bu grubun moderatörüsünüz belki okumuşsunuzdur.Tecrübeli değilim ama okuduğuma göre kahverengi problem değil. Kırmızıya dönerse sıkıntı siz doktorunuza yazdınız mı. Ya da hemşire hattına. Direk dönüş yaparlar diye düşünüyorum muhtemelen yerleşme ile alakalı bir lekedir.
Normal akıntı şeklinde mi canım yoksa sümüksü şekilde mi geldi benimde bugün 3.gunum benden sümüksü şekilde geldide o yüzden soruyorum ama seninki zaten pozitifmis yüksek ihtinal yerlesme kanamasidir canım hemsireme sordum ben kanama olmadığı müddetçe korkma dediMerhaba kızlar. Dün erken gebelik testiyle pozitifi görmüştüm. Bugün kan verdim betam 43,7 çıktı. Bugün transferin 7. Günü. Herşey yolundayken bir kaç saat önce lekelenmem başladı. Kahverengi pembe karışımı. Hafifte olsa hala gelmeye devam ediyor. Oldukça endişeliyim. Tecrübesi olanlar var mı bu konuyla alakalı?
Sümüksü değil leke şeklinde geliyor. İnşallah yerleşme kanamasıdır diye dua ediyorum bendeNormal akıntı şeklinde mi canım yoksa sümüksü şekilde mi geldi benimde bugün 3.gunum benden sümüksü şekilde geldide o yüzden soruyorum ama seninki zaten pozitifmis yüksek ihtinal yerlesme kanamasidir canım hemsireme sordum ben kanama olmadığı müddetçe korkma dedi
Var aynen bi kaç kişiden gördüm yazmışlardı Z Zeynep8793 canım sende de olmuştu sanırım değil mi?Yazdım evet. Gönül hoca kırmızıya dönerse progestan dex iğne yaptırın dedi. Leke olması önemli değil yerleşmeden kaynaklanıyor olabilir dedi ancak içim hiç rahat değil. Bu grupta yerleşme kanaması yaşayan oldu mu? Siz bu grubun moderatörüsünüz belki okumuşsunuzdur.
Korkma canım ben geçen gebeliğimde 10. haftaya kadar kahverengi lekelenme yaşadım içeride kanama alanı yoktu ama yine de lekelenme oluyordu.Merhaba kızlar. Dün erken gebelik testiyle pozitifi görmüştüm. Bugün kan verdim betam 43,7 çıktı. Bugün transferin 7. Günü. Herşey yolundayken bir kaç saat önce lekelenmem başladı. Kahverengi pembe karışımı. Hafifte olsa hala gelmeye devam ediyor. Oldukça endişeliyim. Tecrübesi olanlar var mı bu konuyla alakalı?
Benim ilk gebeliğimde olmuştu doktor oksapar iğneyi kesmişti proluton depot vurun demişti ama kimyasal gebelikmis kendiliğinden düştü inşallah seninki yerleşme kanamasıdir cnm sen çok erken öğrendin zatenSümüksü değil leke şeklinde geliyor. İnşallah yerleşme kanamasıdır diye dua ediyorum bendehakkımızda hayırlısı olsun
Amin inşallah canımSümüksü değil leke şeklinde geliyor. İnşallah yerleşme kanamasıdır diye dua ediyorum bendehakkımızda hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?