• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öncelikle canım geçmiş olsun. allahım sabır seversin bu zamanlarda

Benim bu konuda tecrübem yok ama okuduğum kadarıyla hemen devam edile biliyor eğer sen kendini hazır hissedip doktora herşeyi hazır ve uygun görüyorsa.
Ben şahsen devam ederdim ama tabii biraz da maddiyata bakıyor her şey sadece psikolojik değil bu mesele.
Her yönde her şeyde kendini hazır hissediyorsan imkanın varsa doktorunda onaylıyorsa neden bekleyesin ki
Kuzu bence hiç bekleme, ilaçlar yüzünden filan vücut daha hazır haldeyken hemen devam et 💕
Kuzum benim 5 sene önce falan donduruldu embriyolarim ara verdim 4 sene. Geçen ay transfer oldum negatif oldu bu ay tekrar transfer oldum pozitif oldu🙏

Teşekkür ederim canım kızlar yorumlarınız için🙏 bakayım bi regl olayım herşey yolunda giderse belki denerim önümüzdeki ay 🤍
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun 🙏

Kızlar hepinize destekleriniz için çok teşekkür ederim, hepiniz iyi ki varsınız 🙏
ilk defa deneyimleyeceğim bi sorum olacak. Donmuş embriyonuzu olumsuz transfer sonucundan ne kadar süre sonra transfer ettirdiniz? Böyle bi deneyim yaşayan oldu mu aranızda ? 4. Denememizde ilk defa elimizde yedek oyuncumuz var. Doktor istediğin regl döneminde başlayabiliriz hemen hazırlıklara dedi. Ben bu gazla hemen devam edeyim mi dinleneyim mi bi emin olamadım
benim aradan 4 ay geçmiş oldu ve iyi geldi açıkçası çünkü ilaçlardan bir bıkkınlık gelmişti

Kızlar merhaba 🌸🌸🥰
Rabbim sağlıklı sıhhatli evlatramiza kavuştursun inşallah cümlemizi 🌸
Size bir sorum olacak transfer olup başka şehire giden var mı uzun yol yapan varmı
Sizce tutup tutmamasina engel olurmu ? Yol 8 saat ama şöyle birşey var ardışık transfer olacak ve son transferi yaptrdiktan 4 gün sonra yola ckkicaz hemen değil
Doktorum knay verdi bu arada ama sizlere danışmak istedim

Son düzenleme:
Kızlar merhaba 🌸🌸🥰
Size bir sorum olacak transfer olup başka şehire giden var mı uzun yol yapan varmı
Sizce tutup tutmamasina engel olurmu ?
Ben 3 saatlik yoldan geldim. Ama sonucum henüz belli değil umarım olumsuz etki etmez

Kızlar merhaba 🌸🌸🥰
Sizce tutup tutmamasina engel olurmu ? Yol 8 saat ama şöyle birşey var ardışık transfer olacak ve son transferi yaptrdiktan 4 gün sonra yola ckkicaz hemen değil

Ben 3 saatlik yoldan geldim. Ama sonucum henüz belli değil umarım olumsuz etki etmez

Bende transferden hemen sonra araba kullanıp 3 saatlik yol geldim ☺️
Bir şey olmaz diye biliyorum çünkü benim doktorum normal hayatına devam et pozitifi gördükten sonra dikkat edilecekler var dedi
Ama aklınızda kalacaksa her iki saatte bir durup bi 10dakika yürüye bilirsiniz.

Bir şey olmaz diye biliyorum çünkü benim doktorum normal hayatına devam et pozitifi gördükten sonra dikkat edilecekler var dedi
Sonucun noldu canm bellimi

Hayırlsı olsun🥰siz mi araba kullandınız. Nereden nereye gittiniz

Oyy Mayalamm Rabbim niyetini kabul etsin, seni tez vakitte bebeğinle kavuştursun. Bebeğini hayırlı sağlıklı mutlu evlat eylesin. Seninle birlikte bizleri de sevindirsin 🤲🏻❤️
Amin güzel kalpli arkadaşım 🫶🏻 Allah razı olsun senin de inşallah daha güzel haberlerini alırız bebeğini sağlıcakla Rabbim kucağına almayı nasip eylesin inşallah 🤲😘

Teşekkür ederim canım kızlar yorumlarınız için🙏 bakayım bi regl olayım herşey yolunda giderse belki denerim önümüzdeki ay 🤍
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun 🙏
Amin canım arkanda en azından bir umudun var dilerim o senin altın embriyondur hatta inşallah sonra pırlanta 💎 olur Amin Ecmain inşallah kendini ne zaman hazır hissedersen deneyebilirsin doktorunda onay verirse tamamdır Rabbim bu sefer yüzünü güldürsün inşallah 🤲🫶🏻🥲

Bu arada canım kızlarım reçetem geldi inşallah yarın gidip sipariş vereceğiz cumartesi günü artık eve getiririm ondan sonra regl bekleyeceğim dilerim herşey su gibi berrak olsun dilerim bu sefer o altın minnoş embriyomu bulmak nasip olsun inşallah 🤲 onu bir yakalasam var ya totoşuna totoşuna vurucam 🤣

Bu arada canım kızlarım reçetem geldi inşallah yarın gidip sipariş vereceğiz cumartesi günü artık eve getiririm ondan sonra regl bekleyeceğim dilerim herşey su gibi berrak olsun dilerim bu sefer o altın minnoş embriyomu bulmak nasip olsun inşallah 🤲 onu bir yakalasam var ya totoşuna totoşuna vurucam 🤣
İnş cnm benim 🙏

Back
X