- 9 Mayıs 2022
- 3.904
- 3.520
- 63
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #2.561
Enfeksiyon olabilir sizdeki ya. Onun için başka bişey daha kullanmak gerekmez mi acaba. Başka bişey demedi mi hemşireGünaydın bugün transferimin 5. Günü ve ben de yine hiç bir belirti yokkaşıntım ve akıntım var hemşireye yazdım travazol kullan dedi onu kullanıyorum başıma ilk kez böyle bir şey geliyor
Hayırlısı artık cnmbaşka test olduğu için onun eşik değerini bilemeyiz ama net konuşamayız yani inşallah pozitiftir
Selam canım nasil gidiyor varmi bi belirti falan5 gun embriyisydu biri iyi digerinin gelisimi yavas demisti ama onu da dondurmustuk
Hayır sadece travazol kullanabilirsiniz yazmış sabah kaşıntıyla uyandım mantar enfeksiyonu mu acaba bilmiyorum kiEnfeksiyon olabilir sizdeki ya. Onun için başka bişey daha kullanmak gerekmez mi acaba. Başka bişey demedi mi hemşire
normal testte 9. Gün cıkmayabılır canım ama sende silikte olsa varEvet bende gölge gördüğüm için sizinle paylaştım Allah'ım golgesine bile heyecanlandım
Rabbim ol desin sıkıca tutunsun sağlıkla devam etsin kucağına almayı nasip etsin inşallahArkadaşlar bnde birazdan transfer olacağım dua ederseniz çok sevinirim
Valla inanamıyorum o yüzden sizlerle paylaştım insanlah vardırnormal testte 9. Gün cıkmayabılır canım ama sende silikte olsa var
Yarına yine yapın erken gebelik testi yoksa elinizde koyulaşmadan anlarsınızYarın test gunum
Valla inanamıyorum o yüzden sizlerle paylaştım insanlah vardırve test öyle kaliteli bir test deil
Mantar enfeksiyonu da olabilir. Ama o tutunmaya engel olacağını sanmam. Normal zamanda enfeksiyon için vajinal fitil var gynomax diye ama progestan fitil kullandığımız için onu kullandırmamış. olabilirler.Hayır sadece travazol kullanabilirsiniz yazmış sabah kaşıntıyla uyandım mantar enfeksiyonu mu acaba bilmiyorum kiolacağı varsa da olmayacakmış gibi hissediyorum
Nasılsın canım belirti var mı bugunEnfeksiyon olabilir sizdeki ya. Onun için başka bişey daha kullanmak gerekmez mi acaba. Başka bişey demedi mi hemşire
Bence bi gün daha bekleyin. Çünkü olsa da çıkmayabilir moraliniz bozulur. 6. 7. Gün daha net olur. Hatta dayanabilirseniz 7.gün yapınErken gebelik testi yapsam mı acaba ? 5. Günüm bugün
Evet ya benim var artık belirtim kasıklarıma iğne batar gibi arada canımı yakan sızılar giriyor sürekli değil ama girdiği zaman canım yanıyo.Nasılsın canım belirti var mı bugun
Benimde ayakta durdugumda yürüdügümde kasıklarım ağrıyor , ay bende cok ucuk çıkartırım normalde nioli yağı sürebilirsin canımEvet ya benim var artık belirtim kasıklarıma iğne batar gibi arada canımı yakan sızılar giriyor sürekli değil ama girdiği zaman canım yanıyo.
Sanki adetin olacağı zaman olur ya öyle. Ama arada. Sürekli değil. Başka bişeyim yok şimdilik elhamdülillah.
Bide uçuk çıkarttım normalde de uçuk problemim var benim zaten. Bağışıklığım düştüğü için uçuk çıkarttım.
ahahha ben de cıktı dün stresten olacak mı olmayack mı dıe heralde.vectavır surun hemen alır acısınıEvet ya benim var artık belirtim kasıklarıma iğne batar gibi arada canımı yakan sızılar giriyor sürekli değil ama girdiği zaman canım yanıyo.
Sanki adetin olacağı zaman olur ya öyle. Ama arada. Sürekli değil. Başka bişeyim yok şimdilik elhamdülillah.
Bide uçuk çıkarttım normalde de uçuk problemim var benim zaten. Bağışıklığım düştüğü için uçuk çıkarttım.
Bende salı günü oldum fitil kullanıyosanız ondan plabilirpazrtesı transfer olmustum kızlar bugun 6.gün dünle bugun hafıf normal akıntı var sızde de oldu mu ılk gunler hıc yoktu endıselendım.Bi de sureklı yatmaktn mı tamamen rahat yatamamaktan mı ne böğürlerim agrıyo arada
aaa nioli yağı işe yarıyor mu. Normalde onu sistit için felan günlük pede damlattıklarını biliyordum ama uçuğa yararlı olacağını düşünmemiştimBenimde ayakta durdugumda yürüdügümde kasıklarım ağrıyor , ay bende cok ucuk çıkartırım normalde nioli yağı sürebilirsin canım
İlaç kullanmayım dedim ya şimdi ne olduğunu bilmiyoruz. Doktora sormadan ne bileyim ilaç normalde başka bi ilacım var ama kullanmak istemedim.ahahha ben de cıktı dün stresten olacak mı olmayack mı dıe heralde.vectavır surun hemen alır acısını
Evet canım güvenle kullanabilirsin 1 damla sürsen yetiyoraaa nioli yağı işe yarıyor mu. Normalde onu sistit için felan günlük pede damlattıklarını biliyordum ama uçuğa yararlı olacağını düşünmemiştim
İlaç kullanmayım dedim ya şimdi ne olduğunu bilmiyoruz. Doktora sormadan ne bileyim ilaç normalde başka bi ilacım var ama kullanmak istemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?