- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #2.121
Bende haftada iki vuruluyorumEvet ben kullanıyorum hafta da bir adet vuruluyor sadece progestan gıbı hergun vurulmuyor
5. Günden sonra cıkıyor geneldeArkadaşlar 5. Gün embriyosu transferi kaç gün sonra test te çıkar sizin nasıldı
Tam tersi canım hatta 5. Gün embriyosunun kan verilme günü önceden 10. Gün dü şimdi 9. Güne indirdiler5.gün embiryosu 12 gün sonra çıkıyormuş geçen hemşire söyledi 3.gun embiryosu 10 gün sonra imiş
Ozaman dinlenirim bendeSonra bolca yatarsın
Aynen öyle. İstemediğin kadar yatacaksın zaten.Ozaman dinlenirim bende
Siz transfer oldunuz mu yeni geldiniz aramıza sanırımArkadaşlar 5. Gün embriyosu transferi kaç gün sonra test te çıkar sizin nasıldı
Merhabalar
Canım ben de Acıbadem hastanesi doktor Mustafa taşla tedaviye devam ediyorum inşallah sağlıcakla sıkıntısız bir gebelik nasip etsin RabbimBende Almanyadan geldim canim bayadir burdaim system hastanesi GökalpÖner doktorum cok sükür ikinci denemem bu doktorumdan cok menmunum burda tedavi görüceksen bi git görüs pisman olmazsinhadi insallah sende güzel haberler verirsin canimm
Canım senınkı 5. Gun muyduSiz transfer oldunuz mu yeni geldiniz aramıza sanırım
İnşallah hayırlısıyla güzel sonuçlanırMerhabalarhayır tekrarlamadım eşim kan günü tam öğrenelim diye ısrar ediyor ben de evden çıkamıyorumm merakla heyecanla bekliyorum kan gününü lütfen dua ediniz
Evet 5. Gün embriyosuyduCanım senınkı 5. Gun muydu
Kötü değil canım bana orta kalite demiştiEvetttt kötü dimi?
Aminnnİnşallah hayırlısıyla güzel sonuçlanır
Ne zamandı kan gününüz. Benim eşimde yapmama izin vermiyor. Yani bende de o cesaret yok zaten de oda aynı kafada
18 i benimdeAminnnayın 20 si... sizin ki ne zaman
Evet yeni geldim daha pazartesi günü transfer yapıldıSiz transfer oldunuz mu yeni geldiniz aramıza sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?