2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Benımde 20 eylül umarım güzel sonuç alırız Rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasınbol bol meryem süresi dinliyorum cok rahatlatıyor tavsiye ederim
Yaa tamamdır devamlı dinleyeyim inşallah aminnn rabbim her kadına annelik duygusunu çok bekletmeden tattırsın amin

Yani aynen hastaneden hastaneye değişiyor sanırım ama 9. Gün çıkıyor sonuç sizin kaçıncı gün embriyosuydu 3. Günse 2 gün ordan fatketmiş olabilir
Yani aynen hastaneden hastaneye değişiyor sanırım ama 9. Gün çıkıyor sonuç sizin kaçıncı gün embriyosuydu 3. Günse 2 gün ordan fatketmiş olabilir
Yaa tamamdır devamlı dinleyeyim inşallah aminnn rabbim her kadına annelik duygusunu çok bekletmeden tattırsın amin

6.gün embriyosu 2 tane sabırsızlıkla beklıyoruz evde ıkı tanede golden cinsi kopegımız var kardeslerini beklıyorlar

Bende temizlikteyim sonrasında işim kalmasın diye herşeyi halletmeyi çalışıyorum böylece kafam daha rahat olur

Yani ne için olacak progesteron hormonu nu yükseltmek için.
eğer ki embriyo tutunursa düşük riskini önlemek için hem fitil hem iğne verilir her tedâvide
Hayır tutunmayı daha da kolaylaştırıyormui diye okudum benim miyomlarım olduğu için acaba onun içinde bir etkisi var mı diye merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…