- 9 Mayıs 2022
- 3.910
- 3.522
- 63
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #2.141
Hayırlı uğurlu olsun olumlu sonuçlarınız olsun. sizi de listeye ekleyelim sonucunuzu da bizimle paylaşın inşallahEvet yeni geldim daha pazartesi günü transfer yapıldı
Yaa siz 9 unda transfer olmuşsunuz ben 8 inde oldum sizin ki benimkinden daha erkenmiş18 i benimde
Çok teşekkür ederim tabiki de inşallah olumlu sonuç olur haber veririm tabikiHayırlı uğurlu olsun olumlu sonuçlarınız olsun. sizi de listeye ekleyelim sonucunuzu da bizimle paylaşın inşallah
Yani aynen hastaneden hastaneye değişiyor sanırım ama 9. Gün çıkıyor sonuç sizin kaçıncı gün embriyosuydu 3. Günse 2 gün ordan fatketmiş olabilirYaa siz 9 unda transfer olmuşsunuz ben 8 inde oldum sizin ki benimkinden daha erkenmiş
Benımde 20 eylül umarım güzel sonuç alırız Rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasınAminnnayın 20 si... sizin ki ne zaman
5. Gün embriyosu benimki deYani aynen hastaneden hastaneye değişiyor sanırım ama 9. Gün çıkıyor sonuç sizin kaçıncı gün embriyosuydu 3. Günse 2 gün ordan fatketmiş olabilir
Önceden sanırım 12 gün dü benim tedavi gördüğüm hastane de 9 a düşürmüşler5. Gün embriyosu benimki de
Yaa tamamdır devamlı dinleyeyim inşallahBenımde 20 eylül umarım güzel sonuç alırız Rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasınbol bol meryem süresi dinliyorum cok rahatlatıyor tavsiye ederim
Anladımm bakalım inşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırızÖnceden sanırım 12 gün dü benim tedavi gördüğüm hastane de 9 a düşürmüşler
Yani aynen hastaneden hastaneye değişiyor sanırım ama 9. Gün çıkıyor sonuç sizin kaçıncı gün embriyosuydu 3. Günse 2 gün ordan fatketmiş olabilir
Yani aynen hastaneden hastaneye değişiyor sanırım ama 9. Gün çıkıyor sonuç sizin kaçıncı gün embriyosuydu 3. Günse 2 gün ordan fatketmiş olabilir
Yaa tamamdır devamlı dinleyeyim inşallahaminnn rabbim her kadına annelik duygusunu çok bekletmeden tattırsın amin
He yaaAynen öyle. İstemediğin kadar yatacaksın zaten.
Ne için kullanıyorsunuz yani doktor bilgi verdi miBen kullanıyorum canım
O doktoruda biliyorum canim cok önemli bi doktor bende ikisi arasinda kalmistim dogruCanım ben de Acıbadem hastanesi doktor Mustafa taşla tedaviye devam ediyorum inşallah sağlıcakla sıkıntısız bir gebelik nasip etsin Rabbim
Yok ya benim en ufak bir belirtim yok sizde var mı bişey.Anladımm bakalım inşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırızbelirtileriniz var mı acabaa
Yani ne için olacak progesteron hormonu nu yükseltmek için.Ne için kullanıyorsunuz yani doktor bilgi verdi mi
Ne güzel ya6.gün embriyosu 2 tanesabırsızlıkla beklıyoruz evde ıkı tanede golden cinsi kopegımız var kardeslerini beklıyorlar
Bende temizlikteyim sonrasında işim kalmasın diye herşeyi halletmeyi çalışıyorum böylece kafam daha rahat olurSorun olmuyo korkma her transfer öncesi yaptım işlerimi kimseye yük olmayayım diye.
Büyük kısmını hep yaptım bu işler belli olmuyo hamile kalırız kanamalı süreç geçiririz yerimizden kalkmamamız gerekir Allah korusun onun için işin büyüğünü bitiririm.
Hayır tutunmayı daha da kolaylaştırıyormui diye okudum benim miyomlarım olduğu için acaba onun içinde bir etkisi var mı diye merak ettimYani ne için olacak progesteron hormonu nu yükseltmek için.
eğer ki embriyo tutunursa düşük riskini önlemek için hem fitil hem iğne verilir her tedâvide
Anladım bende transfer günü vurulıcam bide ttransferden sonra 5 günde birEvet ben kullanıyorum hafta da bir adet vuruluyor sadece progestan gıbı hergun vurulmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?