- 3 Ekim 2016
- 1.193
- 1.973
- 29
4+3 canım. Ama ben yumurta çatlama gününden hesaplıyorum adet gününden değilAmin inşallah canım benim senin şuan da kaç haftalikti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4+3 canım. Ama ben yumurta çatlama gününden hesaplıyorum adet gününden değilAmin inşallah canım benim senin şuan da kaç haftalikti
Ben henüz hesap kitabını yapamadım misafirlikteyim ama kan sonucunu veren personel 3 haftalık olduğunu söyledi4+3 canım. Ama ben yumurta çatlama gününden hesaplıyorum adet gününden değil
Ona bakma canım. Gününe göre hesapla. Uygulamalarda yumurtlama tarihine göre gebelik hesaplama varBen henüz hesap kitabını yapamadım misafirlikteyim ama kan sonucunu veren personel 3 haftalık olduğunu söyledi
Hoş buldum teşekkürlerHoşgeldin tabrikler annesii
4+3 canım. Ama ben yumurta çatlama gününden hesaplıyorum adet gününden değil
ÇATLAMA günün hangi gündü canımBenim 12 günlük oluyor daha catlamadan sayarsam çok minikmis ya daha
28 AralıkÇATLAMA günün hangi gündü canım
Canım hesapladım senin için. 3+4 gözüküyor28 Aralık
Catlamadan itibaren hugune kadar 12. Gun ama nasıl 3+4 çıktı kiCanım hesapladım senin için. 3+4 gözüküyor
Himm anladım canım sağ olasinCanım doktorlar öyle hesaplıyor iki hafta geriden hesaplıyor aslında 12 günlük doğru ama. Doktor hesap sitesine göre 3 artı 4
Bu hangi uygulama acaba ben de salı günü test vericem cok heyecanlıyım umarım düzenli artmıştır değerCanım hesapladım senin için. 3+4 gözüküyor
HoşgeldinMerhaba kızlar bugün itibariyle aranıza bende katıldım
Hoş buldum canimHoşgeldin
Benimki dünden itibaren başladı ufak ufakBir sorum olucak kizlar akıntınız ne zaman başladı yada sizi de rahatsız ediyor mu
Benim akıntım olmadı henüz canımBir sorum olucak kizlar akıntınız ne zaman başladı yada sizi de rahatsız ediyor mu
Peki benim yumurtlama 18 Aralık olduğuna göre benim bebişim kaç haftalık oluyor programa göre 5+0 diyor ama imkansız beta hcg bugün 139 çıktıCanım doktorlar öyle hesaplıyor iki hafta geriden hesaplıyor aslında 12 günlük doğru ama. Doktor hesap sitesine göre 3 artı 4
Benim yumurtlama gününden 4 gün sonra yani 22 Aralık'ta başladı hala da devam ediyor şeffaf su gibi geliyor tek rahatsız eden kısmı sürekli acaba kanama mi oldu diye tuvalete gidip kontrol ediyorumBir sorum olucak kizlar akıntınız ne zaman başladı yada sizi de rahatsız ediyor mu
Seninki daha yeni 2haftalik falan olmaliPeki benim yumurtlama 18 Aralık olduğuna göre benim bebişim kaç haftalık oluyor programa göre 5+0 diyor ama imkansız beta hcg bugün 139 çıktı