2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Benim yumurtlama gününden 4 gün sonra yani 22 Aralık'ta başladı hala da devam ediyor şeffaf su gibi geliyor tek rahatsız eden kısmı sürekli acaba kanama mi oldu diye tuvalete gidip kontrol ediyorum
Benim daha 2 3gün oldu başlayalı ve çok rahatsız edici dediğin gibi acabalar tedirgin ediyo

Bir sorum olucak kizlar akıntınız ne zaman başladı yada sizi de rahatsız ediyor mu
Hamile kaldığımı anladığımdan beri akıntım var doktor gebelik süresi boyunca olacağını söyledi bazen beyaz oluyor bazen şeffaf.
Kokulu ve yeşil olmadığı sürece ve tabi kirmizi da sorun yok

Kizlar bende geldim sanırım gebelik haftami hesaplayamiyorum çünkü üstüne görme yaşamışım. Sonucu ne yorumlarsiniz

Eklentiler

• Screenshot_2023-01-08-20-26-02-331-edit_cn.wps.moffice_eng.jpg
    53,6 KB · Görüntüleme: 69
  • PhotoGrid_Plus_1673201126639.jpg
    102,9 KB · Görüntüleme: 68
Hoşgeldin canım hayırlı olsun. Benimde 22 si çatlama günüydü. Uygulama 4+3 gösteriyor. Aynıyız yani :)
hoibulduuuuuuum:))) harika kan testi verdin mi acaba. bu arada elif ben :)
yarın sabah doktora gideceğim bir baksın bakalım herşey yolunda mı ? değer iyi mi vs çok merak ediyorum

Kizlar bende geldim sanırım gebelik haftami hesaplayamiyorum çünkü üstüne görme yaşamışım. Sonucu ne yorumlarsiniz
4. Haftanın i
Hayırlı olsun 4. Haftan büyük ihtimalle Allah sağlıklı bir şekilde kavuşmak nasib etsin hepimize

4. Haftanın i

Hayırlı olsun 4. Haftan büyük ihtimalle Allah sağlıklı bir şekilde kavuşmak nasib etsin hepimize
aminn amin hepimize inşallah.
bu akşam öğrendiğimden beri ne yapmam gerektiğini bilmiyorum çok enteresan

Hoşgeldin canım hayırlı olsun. Benimde 22 si çatlama günüydü. Uygulama 4+3 gösteriyor. Aynıyız yani :)
Hangi uygulamayı kullanıyorsunuz acaba bir de ben hcg seviyesinin artmasını takip ediyorum da şimdi elimde ovulasyon testi vardı iki çizgi de çok koyu çıktı. Hamikeyken lh hormonu da artıyor galiba bir sorun olmaz herhalde değil mi hiskolikk biraz acemiyim de tedirgin bir bekleyiş başladı bende

Gün gün gebelik canım uygulamanın adı. Hepimiz aynıyız valla kanla takip ediyoruz. İnşallah kese ve kalp atışlarını görürüz hepimiz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…