2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Bizde daha dönüş te olmadı bugün tam 6 ay 3 gunluguz hareket çok fazla hiç durmuyor ama dönüş yok
Bugün asi olurken tartildik geçen aya 200 Gr almışiz 5-6 ay arasında ne kadar kg farkınız vardı
Anne sütü mü alıyor sadece ve geçen ayda aynı yerde mi ölçtünüz?

Çok geçmiş olsun ben zaten vermiyorum korkudan daha 5 aylıkken marulun o sert kısmını vermiştim koparmıştı o yüzden yumuşak olmadıkça parmak gıda tarzı bişey vermiyorum

Evet bi hafta ara verip tekrar deneyeceğim. Yumurta alerjisi olanlara kızamık aşısını hastanede yaptırıyorlar haberin olsun, aşıda da alerjik reaksiyon görülebiliyormuş
Yani ben geçici olduğunu düşünüyorum bu yüzden biraz beklemedeyim yine denerim

Çok geçmiş olsun ben zaten vermiyorum korkudan daha 5 aylıkken marulun o sert kısmını vermiştim koparmıştı o yüzden yumuşak olmadıkça parmak gıda tarzı bişey vermiyorum
Ya ben eskiden veriyordum koparamıyorfu ama şimdi maşallah koparıyor bu yüzden vermeyeceğim artık

Aman çok geçmiş olsun bizlere de bilgi için teşekkürler

Kızlar oğlum sebze çorbası pek sevmiyor ya Ben meyve filesine koyup elma fln öyle veriyorum daha çok erken korkuyorum koparirsa diye

Yok henüz göbeğini kaldıramıyor ama istediği şeye ulaşabiliyor sürünerek kendini öne atıyor

Bizde daha dönüş te olmadı bugün tam 6 ay 3 gunluguz hareket çok fazla hiç durmuyor ama dönüş yok
Bugün asi olurken tartildik geçen aya 200 Gr almışiz 5-6 ay arasında ne kadar kg farkınız vardı
Bizde de aynı, 6. Ay kontrolünde sadece 200 gram almıştı doktor mama başlattı. Boyuna göre sanırım zayıf kalmış diye. Size herhangi bişey dedi mi kiloyla ilgili?

dikloron yumurta alerjisi sanırım Simay’da da çıkmıştı, geçmiş olsun NewMamaa

Anladım teşekkür ederim bizim bir anda gündüz uykuları azalınca şaşırdım ben ya adapte olamadım ama normal demek ki çok şükür gece uykuları güzel böyle devam eder inşallah

Bize doktorumuz “son kongrede konuşuldu, 8-9 aydan önce blw önerilmiyor, aspire edebiliyor bebek” demişti. Herşey habire güncelleniyor

Bize doktorumuz “son kongrede konuşuldu, 8-9 aydan önce blw önerilmiyor, aspire edebiliyor bebek” demişti. Herşey habire güncelleniyor
Dr’a katılıyorum bende korkuyorum ya daha çok küçükler hep bu instamomlar yüzünden insan kendini yetersiz hissediyor onların bebeleri yapabiliyor bizimkilerde sorun mu var acaba diyoruz engelleyecem hepsini o olacak hep bi yarış halindeler ya vay efendim blw candır elinin körü candır yaa çiğnemeyi kalem tutmayı bilmeyen çocuk var sanki

Kızlar oğlum sebze çorbası pek sevmiyor ya
Ben meyve filesine koyup elma fln öyle veriyorum daha çok erken korkuyorum koparirsa diye
Ya ekmek falan veriyordum yiyordu bir şey olmadı taze soğan pırasa salatalık dişleri için iyiydi ama sanırım artık damakları sertleşti mecburen diş çıkana kadar havuç

Biz dün sağlık ocağına aşıya gittik orda tartildik hemşire normal bu aylarda belli sınırda kg bile kaybetmeleri normal dedi
Ptesi günü dr a gideceğiz bakalım ne diyecek

İlk tadım verdiginizde sadece patates mi verdiniz yoksa patates havuç 2 li mi
3 gün üst üste patates mi tattirarak ilerleyecegiz
Grupta herkes bu konuda aya çıkacak ben daha bugün ilk kaşığı vereceğim

İlk tadım verdiginizde sadece patates mi verdiniz yoksa patates havuç 2 li mi
3 gün üst üste patates mi tattirarak ilerleyecegiz
Grupta herkes bu konuda aya çıkacak ben daha bugün ilk kaşığı vereceğim
İlk 3 gün canım tek şey . Sonra diğer sebze o da tek 3 gün ..
ben şöyle başladım ;
İlk 3 gün havuç verdim tek
Sonra patates 3 gün
Sonra kabak 3 gün verdim
Sonra yoğurta geçtim
Sonra 3 nü karıştırıp sebze çorbası olarak verdim , bazen yoğurtla karıştırıp verdim .
Sonra hep böyle devam ettim , bütün sebzeleri.
Çoğunu verdiğim için sebzelerin ben artık çorbadır , mamadır vermeye başladım
Yediklerimizden de 1-2 kaşık veriyorum sofradan
Şimdi tatlı kabağı bitirdim mesela
Yarın kabakla havuçu karıştırıp ilikli kemik suyunu ekleyip çorba gibi veririm
Sonra kapya bibere geçeceğim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…