Emekleme yok Berke de 6,5 aylık
Qaa başlamışlar mı o zaman bizlerde de yakında çıkar emekleyen benimki henüz göbeği yerden kaldırmaya çalışıyor da yok sürünüyorEmekleme yok. Ağustos annelerine de arada bakıyorum. Onlarda emekleyen bebişler var.
Göbeğini yerden kaldırdı mı? Büyüklere göre önce göbeğini yerden kaldırıp böyle olduğu yerde ileri geri hareketi yapıyormuşlar Sonrasında emekliyormuş da Bizimki hala o hareketi yapamıyor Yani bazen bir iki saniye kaldırıyor göbeği düşüyor:) ama kendi etrafında böyle koyundan yardım alıp Dönüyor Geri geri gidiyor koltuk altlarından çıkarıyorum sürekli sürünme var ama ileri doğru da değil ya yana doğrı ya geriBenimki emeklemiyor ama sürünüyoryakındır bence afacanlıklar başlasınn
Bizi de bugün aradı asm yarın gelin dedi .Biz yarın gidiyoruz bugün telefon edip sordum gelin dedi
Valla ben baya şey verdim . Bezelyenin de tadına baktırdımBezelye vermedim de önceliğim mevsim meyve sebzeleri.. Bezelye yazın da yer. Cennet hurması bulursam alayım iyi dedin.
Neler verdin neleerrNe yedireyim ben bu minnoşa ya yeni tat bulamıyorum..
Ne yedireyim ben bu minnoşa ya yeni tat bulamıyorum..
Ben eski fotoğraflarına bakıp şok geçiriyorum tamam minikti ama bu kadar mı miniktin be çocuum şimdi kocaman olmuşYa dün arkadaşım doğurdu, bebek ziyaretine gittim hastaneye o kadar minik kii ya kızım ne kadar büyümüş 6 ayda bu kadar büyünür mü ya?? Yeni doğanla yanyana görünce bambaşka anladım büyüdüğünü ve çok duygulandım
Bizimki tersten sürünerek gidiyor ya önüne sevdiği bişeyi bırakıyorum sürünerek gelsin diye ama yok bön bön bakıyor sıfır icraatEmekleme yok. Ağustos annelerine de arada bakıyorum. Onlarda emekleyen bebişler var.
Bizde tam olarak böyleyiz göbeği değil de tototu kaldırıyor sürekliGöbeğini yerden kaldırdı mı? Büyüklere göre önce göbeğini yerden kaldırıp böyle olduğu yerde ileri geri hareketi yapıyormuşlar Sonrasında emekliyormuş da Bizimki hala o hareketi yapamıyor Yani bazen bir iki saniye kaldırıyor göbeği düşüyor:) ama kendi etrafında böyle koyundan yardım alıp Dönüyor Geri geri gidiyor koltuk altlarından çıkarıyorum sürekli sürünme var ama ileri doğru da değil ya yana doğrı ya geri
Ben hala böyleyimİzleyin de eski günleri hatırlayın bugünümüze şükredelim :)
Ya kivi veren var mı ? Bana doktor 1 yaş dedi sanki .. diğerlerin hepsini tattırdım ben . Tadım bitti çorba kısmına karışık kısmına bile geçtim ..
Şu post çok iyi bence bi bak istersen
Bu dr yüksek alerjen besinlerin erken dönemde verilmesini daha doğru buluyor, herkes farklı bişey söylüyorYa kivi veren var mı ? Bana doktor 1 yaş dedi sanki .. diğerlerin hepsini tattırdım ben . Tadım bitti çorba kısmına karışık kısmına bile geçtim ..
Allahım ya dr bana çilek bal kuruyemiş kivi verme dedi 1 yaşına kadar . Kimisi veriyor kimisi vermiyor . Benim eşime kalsa ıspanak bile yiyemiyecek çocukBu dr yüksek alerjen besinlerin erken dönemde verilmesini daha doğru buluyor, herkes farklı bişey söylüyor
Bizimde totosunda çıktı yumurta dan sonra ama ben verdim . Sadece bi kaç gündür pankek ine katıyorum yumurtayı bir şey olmadı . Biraz bekle madem yine denersinYumurta alerjisi olan var mı? Bizim bugün 3.günümüz ayak tabanında isilik gibi döküntüler vardünde çok huysuzdu sebebi buymuş meğer
Evet bi hafta ara verip tekrar deneyeceğim. Yumurta alerjisi olanlara kızamık aşısını hastanede yaptırıyorlar haberin olsun, aşıda da alerjik reaksiyon görülebiliyormuşBizimde totosunda çıktı yumurta dan sonra ama ben verdim . Sadece bi kaç gündür pankek ine katıyorum yumurtayı bir şey olmadı . Biraz bekle madem yine denersin