Boş Gebelik süreci ve bilgi paylaşımı(düşük, kürtaj, gebelik vs..)

Çok teşekkür ederim size de geçmiş olsun tekrarını yaşatmasın hiçbirimize inşallah 🌸🙏
Siz ne kadar süredir denemektesiniz? Hikayenizi yazmak isterseniz severek okuruz, insan yazdıkça rahatlıyor da zaten 🌸
modunuzu yüksek tutun, insan en üzgün anlarında sorguluyor ister istemez hayatını ama sakinleşildiğinde mukayese yapmak da doğru değil herkesin bambaşka dertleri var hayatta diye bakıp düştüğümde kendimi yükseltmeye çabalıyorum ben hep ♥️
Benim annemin sezaryenle doğumlari olmuş teyzemi bilmiyorum ama Dr bana geçmez demişti regl ağrıları. Kist demese de ağrılar için boyle konustu. Bilemedim ben de Bi yandan hiç kurcalamak yeni Bi stres konusu da yaratmak istemiyorum gebe kalabildigimi gördüm diye. Ne ilaçlar verecekler ne yapacaklar bilmiyorum zaten zor olmustu bu gebelik zaman almıştı
Kızlar bir şey danışmak istiyorum. Kürtaj olalı 15 gün oldu. 2 gündür sol kasığımda ağrı var yumurtlama mı yoksa bu kürtaj ile ilgili bir sorun mu olduğunu gösterir? Sizin de başınıza geldi mi acaba

Kızlar bir şey danışmak istiyorum. Kürtaj olalı 15 gün oldu. 2 gündür sol kasığımda ağrı var yumurtlama mı yoksa bu kürtaj ile ilgili bir sorun mu olduğunu gösterir? Sizin de başınıza geldi mi acaba
olabilir canim ovulasyon testin varsa dene istersen. bana doktorum yumurtan var dedigi icin ben takip etmistim bikac kramp girmisti ve seffaf akinti da oldu catladigini ovulasyon yapip anladim 2 gun ust uste.

olabilir canim ovulasyon testin varsa dene istersen. bana doktorum yumurtan var dedigi icin ben takip etmistim bikac kramp girmisti ve seffaf akinti da oldu catladigini ovulasyon yapip anladim 2 gun ust uste.
Evet bende korktum. Evde vardı denedim hemen ovülasyon testi ile. Sanırım yumurtladım. İnşallah başka bir sorun yoktur

Eklentiler

• IMG_5027.jpeg
    IMG_5027.jpeg
    104,3 KB · Görüntüleme: 1
Evet bende korktum. Evde vardı denedim hemen ovülasyon testi ile. Sanırım yumurtladım. İnşallah başka bir sorun yoktur
cok guzel haber canim demek ki her sey yolunda masallah :))
benim de boyle cikmisti ertesi gun yaptigim da bi tik daha silik cikmisti, dedim ooo catlamis bile demekki benim ki diye mutlu hissetmistim.

X