2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Benimki emeklemiyor ama sürünüyor 😂😂 yakındır bence afacanlıklar başlasınn 🥹🥹
Göbeğini yerden kaldırdı mı? Büyüklere göre önce göbeğini yerden kaldırıp böyle olduğu yerde ileri geri hareketi yapıyormuşlar Sonrasında emekliyormuş da Bizimki hala o hareketi yapamıyor Yani bazen bir iki saniye kaldırıyor göbeği düşüyor:) ama kendi etrafında böyle koyundan yardım alıp Dönüyor Geri geri gidiyor koltuk altlarından çıkarıyorum sürekli sürünme var ama ileri doğru da değil ya yana doğrı ya geri😀😀

Ya dün arkadaşım doğurdu, bebek ziyaretine gittim hastaneye o kadar minik kii ya kızım ne kadar büyümüş 6 ayda bu kadar büyünür mü ya?? Yeni doğanla yanyana görünce bambaşka anladım büyüdüğünü ve çok duygulandım 🥰🥰
Ben eski fotoğraflarına bakıp şok geçiriyorum tamam minikti ama bu kadar mı miniktin be çocuum şimdi kocaman olmuş 🫠

Göbeğini yerden kaldırdı mı? Büyüklere göre önce göbeğini yerden kaldırıp böyle olduğu yerde ileri geri hareketi yapıyormuşlar Sonrasında emekliyormuş da Bizimki hala o hareketi yapamıyor Yani bazen bir iki saniye kaldırıyor göbeği düşüyor:) ama kendi etrafında böyle koyundan yardım alıp Dönüyor Geri geri gidiyor koltuk altlarından çıkarıyorum sürekli sürünme var ama ileri doğru da değil ya yana doğrı ya geri😀😀
Bizde tam olarak böyleyiz göbeği değil de tototu kaldırıyor sürekli

Yumurta alerjisi olan var mı? Bizim bugün 3.günümüz ayak tabanında isilik gibi döküntüler var 🥺 dünde çok huysuzdu sebebi buymuş meğer

Bu dr yüksek alerjen besinlerin erken dönemde verilmesini daha doğru buluyor, herkes farklı bişey söylüyor 😅
Allahım ya dr bana çilek bal kuruyemiş kivi verme dedi 1 yaşına kadar . Kimisi veriyor kimisi vermiyor . Benim eşime kalsa ıspanak bile yiyemiyecek çocuk 🤣 onu verme ağır gelir bunu verme yutamaz 😆

Yumurta alerjisi olan var mı? Bizim bugün 3.günümüz ayak tabanında isilik gibi döküntüler var 🥺 dünde çok huysuzdu sebebi buymuş meğer
Bizimde totosunda çıktı yumurta dan sonra ama ben verdim . Sadece bi kaç gündür pankek ine katıyorum yumurtayı bir şey olmadı . Biraz bekle madem yine denersin

Bizde daha dönüş te olmadı bugün tam 6 ay 3 gunluguz hareket çok fazla hiç durmuyor ama dönüş yok
Bugün asi olurken tartildik geçen aya 200 Gr almışiz 5-6 ay arasında ne kadar kg farkınız vardı

Kızlar haberiniz olsun . Bebeklerinizin eline ekmek vermeyin . Damakları sertleştiği için koparıyorlar artık . alıştı bizimle sofradayken eline veriyordum hep ekmek parçası. 2 gün önce damakları sertleşmiş sanırım koparmış boğazında kaldı kıpkırmızı oldu çocuğum aldığım gibi ters çevirip sırtına vurdum çıktı parça 😳
Bi daha da vermem asla . Resmen çocuktan ekmek kaçırıyoruz evde . Sofraya oturunca da çorba fln veriyorum artık direk ağzına ekmek istemiyor . Aman diyim aynı şey salatalık içinde geçerli .. havuç falan vereceğim artık sofradayken

Bizimde totosunda çıktı yumurta dan sonra ama ben verdim . Sadece bi kaç gündür pankek ine katıyorum yumurtayı bir şey olmadı . Biraz bekle madem yine denersin
Evet bi hafta ara verip tekrar deneyeceğim. Yumurta alerjisi olanlara kızamık aşısını hastanede yaptırıyorlar haberin olsun, aşıda da alerjik reaksiyon görülebiliyormuş

X