2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Maşallah yani 2 ay öncesi diyelim inanılmaz fark var ya bu da özel hastanenin üroloji doktorunun verdikleri fiyat ne bileyim bana çok geldi 5 bin falan ok im de normal hastanede biraz endişelendiriyor
Berke 23 aralıkta sünnet oldu. Çok net hatırlıyorum ben kasımda aramıştım kız 3 bin tl dedi 15 aralıktan sonra 5 olacak dedi . Ama biz erkenden aradığımız için 3 tek saydı . Ocakta üst komşum yaptı onda da 5ti . Şuan bilmiyorum açıkçası fiyatı ..

Bizim burası kudurmuş resmen ya 5 zaten özelde şuan normaldir piyasa uçuk
Biraz araştıracağım

Sahur yaptım gece kalkıp özellikle dikkat ettim ama etkilendi yine de. Tamamen kesilmedi ama çok azaldı. Çocuk 4-5 kere yutkunuyor sonra gerisi gelmiyor. Zaten öyle çok da yoktu sütüm şimdi iyice azaldı yani göğüslerim hiç dolmuyor hep yumuşak. Bugün de ebebekten promalt aldım onu da içeceğim birkaç gün.

Bi hemşire sayfasında süt azalmaz kıvam değiştirir oruç sadece anneyi yorar yazıyordu öyle değil demek ki

Diş kaşıyıcı olarak kullanıyorlar. Tepki verince gülüp oyun haline çevirebiliyor burnunu sıkıp bıraktırabilirsin ama o arada olan oluyor zaten
Yaaa o kadar mıı baya tutuyor yani ki burnunu sıkacam aboo bende bir saye dişi değiyordur sandım yandık desene

Bizde düşünüyoruz bayramdan sonra devlet hastanesi ücretsiz bildiğim özeller ücretli ama çokmuş yinede 5bine duymuştum ben

Maşallah size biz 6aylik olduk ama gece 11den önce hiç uyumadı 2saatte bir uyannıyor gündüz 3uyku ama yarım saat ancak hemen uyanıyor

Bizde 3 kere max 45 dk uykular yapıyoruz. Gece 8-9 arası uyuyor. Genelde 7-8 arası uyanıyor.

Doktora ben 4. Ay kontrolünde gündüz uykularını sormuştum, gündüz uykusu önemli değil. Kimi bebek çok uyur kimi hiç uyumaz. Önemli olan gece uykusu demişti. Gece uykusunu düzgün uyuyorss gündüz uykusuna hiç takılma dedi. Bende takmıyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…