Ah çok güzel yazmışsınız
doğru söylüyorsunuz .
Ben pek iş yapmayan bi insanım yani öyle çok amanda aman telaşlı bi anne değilim çok şükür
aman bu olmasın aman şöyle . Sadece 2 kuralım var yasaklarda . Sigara , aşırı parfüm , ter kokusu öyle birden bire birebir maruz kalmasın bir de tv , tablet , telefon o kadar ..
yemek konusunda da eski usul giden bi anneyim . Annelerimiz gibi hemen hemen az da olsa yediklerimden veriyorum . Tek dikkat ettiğim 3 gün kuralı ilk yiyeceklerinde o kadar .
Bu kadar elhamlı bi anne olmama rağmen bebeğim geceleri uyumadığı için gündüze pek enerjim kalmıyo . Gündüz annem sayesinde uyusam da yetmiyor , eşim yardım etse de gece uykusu başka diyorlar yaa . Bu yüzden bu uyku düzenlemesi desteksiz uyutma bende pek işe yaramaz çünkü gücüm yok . Hee zaten 4.ay uyku gerilemesi ardından diş derken 1,5 yaşına kadar uyku bozulmaları devam eder . Bu yüzden takmıyorum eskisi kadar . Gece gündüzü ayırt etsin yeter .. yani şimdi bulunduğum ilçe de hava mis gibi günlerdir dışarı çıkmamışım aldım çocuğumu indim sahile . Meraklı ayından dolayı dışarıda uyumadı fazla geldim eve uyuyo . Saatle çalışsam uyumaması lazım . Valla uyusun 19:30 da kalkar yada erken bilemem . Akşam geç yatar evet
doğru . Ama burada önemli olan ben oğlumla güzel bir gün geçirdim mi evet bütün bunlar bi araya gelmeyecek . Ne yapayım sağlık olsun .
Dediğiniz gibi her anne kendi çocuğunu bilir . Her çocuk farklıdır .
Ve güzel Annelerim hepimiz mükemmel Anneleriz