sevdik biz bu etkinliği ya anne kız karşılıklı kahve içtikBenimki okadar mutsuz duruyor ki birazdan çıkarıcam yinesizinkine maşallah
Kız hani foto paylaşmıyoduk
Çok geçmiş olsun. Biz de Mart ayında yaptıracağız 6. Ayda, şimdiden stresi sardı.Teşekkür ederim sizin bebeğiniz kaç aylık oğlum 5 buçuk aylık dün oldu işlem özel bi klinikte başarılı oldu Bi sıkıntı yokk dedi Dr ama dünden beri çişini çok zor yapıyor ve amansız ağlıyor Dr normal Bi kaç gün böyle dedi ay şimdiki Aklım olsa bırakırdım yetişkin olsun isterse yaptırsın ayyyy felaket durumdayım ağrımayan başımı ağrıttım amacım si korkutmak değil daha yeni oldu ya belkide o yüzden budurumdayız
Pırasayı nasıl pişiriyorsunuz?Bana direk sebze ile başlattı . Meyve ile başlayan bebekler sebzeleri red ediyor diye . Klasik zaten başlangıç kabak havuç patates .. 3 nü de denedim . Pırasayı da denedi . Şu an yoğurttayız . Sonra 3 nü çorba yapacağım sonra tatlı kabağa sonra brokoli sonra sırasıyla devam doktor çağırıp öğün diyene kadar vereyim tatsın ..
Detayları kapatıp paylasıcaz dedik yaKız hani foto paylaşmıyoduk
Ay yapsak mı duygulanıp ağlarız biz ya büyüdüler deyipKızlar yeni bi daktır buldum
Biz emzik kullanıyoruz bu yöntem hoşuma gitti, eğer bıraktırmakta zorlanırsam denerimAy yapsak mı duygulanıp ağlarız biz ya büyüdüler deyip
Ayy ikiside ha ri ka! Oyumu kararsızımdan yana kullanıyorumKızlar malum ilk bayram olcak şimdiden bakınıyorum bu ikisi arasında kaldım sizce hangisi.Eki Görüntüle 3393373
Uf amaAyy ikiside ha ri ka! Oyumu kararsızımdan yana kullanıyorum
Yaa çok teşekkür ediyorum esdiacımOha işe yarıyosa her gece birimizin bebegini secip okuyalım ona ffjfj her gece bi anne dinlenir
Ben sebzelerle baslanmasınun 2 nedeni oldgunu duydum farklı kaynaklarda ilk neden alerjenlerinin daha dusuk olması ve pişirince gidebilmesi tamamen diğer nedense diliinin daha nötr tatlarla baslamasının daha iyi olması. İşte klasik meyve verince su obur tatları tatsız bulma hikayesi. Elma suyu vs ise veriliyor diye biliyorum. Ben garanti olsun diye sebze ile baslayacagım sanırım. Ama daha doktor ek gıda vs demedi bana bugun kontrol var yeni bilgi gelirse eklerim sebze vs derse meyveyi de sorarım
Tweetiy Şimdi bilinçli bebek kitabında şey diyo aglamak normal bi ihtiyac ama biz bunu kotu bişey olarak dusunuyoruz ve susturmak istiyoruz mesela emzikle, memeyle, kitapla vs. Yani atıyorum huzursuz cocuk emzik alıyo hemen emzik veriyoruz ki aglamasın ama bi omuza ihtiyscı var ve aglamak istiyo belki de diyo. O anlamda bu ağlamasını engellemek için verilen bagımlılık aracı olan seylerin kullanımını uygun bulmuyo kendi cocugu da kitaba baglıymıs oyle hatta bi adı da var bu nesnelerin dr unuttum. Ama emzik eğer sadece uykuya geciste kullanılıyorsa yani cocuk normalde gayet mutlu sadcee uyumak uzereyken emzik alıyor bir oyalama aleti değil susturma aracı değil ise emzik kullanımı isteniyo. Orada da hem ayına hem de damak yapısına uygun olmalı hatta dişi çıktıktan sonra kauçuk ya da silikon kullanımı bile değiliyo. Benim çocuğum sadece uykuya dalarken emzik alıyordu ve 3 aylık civarı aşırı sinirlenmeye sürekli tükürmeye basladı ve bıraktı başka emzikler de denedim almıyor su an silikon aldım komple silikon damaksız bişey bari dişini de kaşır diyr eger cok uykulu değilse oto koltugunda vsbdeğilse almıyor bu hem iyi cunku bıraktırma derdim olmayacak ama hem de kötü çünkü artık eşim uyutamıyor. Ben bi şansım olsaydı bir süre daha emzikle uyuyabiliyor olmasını isterdim bi de derin uykuya geçişte xaten atıyodu kendi ben de geri vermiyodum. Boyle bi kullanımı zarardan cok yararlydı bence. Belki sen de aşama aşama sadece uyurkene çekip tam dalarken çekip falan daha kontrollu bi seviyeye cekebilirsin demek için destsn yazdım resmen fjgj
Ay çok güzeller, ben 1 diyorum beyaz gömlekli böyle çıtı pıtı hanım hanımcık duruyorKızlar malum ilk bayram olcak şimdiden bakınıyorum bu ikisi arasında kaldım sizce hangisi.Eki Görüntüle 3393373
+1Yaa çok teşekkür ediyorum esdiacımdestanın beni aydınlattı, tavsiyelerini uygulayacağım
Ay çok güzeller, ben 1 diyorum beyaz gömlekli böyle çıtı pıtı hanım hanımcık duruyor
Sağlıkla huzurla kavuşalım inşallah, yavrularımızla ilk bayramımıza
Kuzum öyle yoğunum ki yazamadım.. evet kınayı yaptık çok şükür harika geçti çok eğlendik.. pazar eve döndğm. Bugğn misafir geldi akşam tün gün onlara hazırlandım filan vakamadım hiç
Öyle yoğun bir tempodayım ki kızıma mevlit ve.. kına yaptık annemlerde pazar döndük.. kv geldi miaafirağırlqdık bugün tüm iş yerim geldi bebek görmeye.. temizlik ikramlık falan totom yer görmediŞu gizlilik bilgi sonrasi grupta pek ses yok
Hoş geldin bildirimini görünce sevindim nerelerde dedim yaKuzum öyle yoğunum ki yazamadım.. evet kınayı yaptık çok şükür harika geçti çok eğlendik.. pazar eve döndğm. Bugğn misafir geldi akşam tün gün onlara hazırlandım filan vakamadım hiç
Üzerimden tır geçti tır bir kaç günde ne yoruldum sormayın.. KV ve kp bendeler hala bitmedi deHoş geldin bildirimini görünce sevindim nerelerde dedim ya
Kolay gelsin sanaÜzerimden tır geçti tır bir kaç günde ne yoruldum sormayın.. KV ve kp bendeler hala bitmedi de
Bu bizim doktorumuzKızlar yeni bi daktır buldum