- 5 Ekim 2022
- 5.358
- 10.070
Ay izlerken duygulandım ben napcam Betüşün düğününde
Bizimki de buna çok benzer oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay izlerken duygulandım ben napcam Betüşün düğününde
İkisi de guzel ama ben her zaman tulumcuyum eger bacakları acılıyosa daha pratikKızlar malum ilk bayram olcak şimdiden bakınıyorum bu ikisi arasında kaldım sizce hangisi .Eki Görüntüle 3393373
Uyku arkadası zamanı gelmiş benceYa uykular çok değişik bir hal aldı benim kızın.. artık uyurken saçımı çekerek uyumak istiyor ya valla bildiğin saçımı çekmesine izin verirsem uyuyor. Vermezsem uzun sürüyor dalması çıldırcam
Eline başka bir şey vermeyi denedin mi canım saçına yazma taksan onu cekseYa uykular çok değişik bir hal aldı benim kızın.. artık uyurken saçımı çekerek uyumak istiyor ya valla bildiğin saçımı çekmesine izin verirsem uyuyor. Vermezsem uzun sürüyor dalması çıldırcam
Şu alttakinin sarısı var bizde inanılmaz tatlı duruyoKızlar malum ilk bayram olcak şimdiden bakınıyorum bu ikisi arasında kaldım sizce hangisi .Eki Görüntüle 3393373
Her gün yeni yeni huyları çıkıyoYa uykular çok değişik bir hal aldı benim kızın.. artık uyurken saçımı çekerek uyumak istiyor ya valla bildiğin saçımı çekmesine izin verirsem uyuyor. Vermezsem uzun sürüyor dalması çıldırcam
Bu hangi uygulamaYoğurt vermeye devamEki Görüntüle 3393439
En son ikisini alcam gibiŞu alttakinin sarısı var bizde inanılmaz tatlı duruyo
Sosyal medya ürünleri evet pahalı markalar oluyor genelde. Çevre tanıdık ya da böyle yerlerden tecrübelerle bişiler almak daha mantıklı uygulama happykids canım orda da merak ettiğin bi konu arattığımda cevabı oluyor geneldeBu hangi uygulama
Konudan cok bagımsız annebebekdoktorunun pahalı ürün önermesinden gına geldi. Görece alabilecek imkanım olmasına ragmen sinirim bozuluyor bugun yazık biri kanguru sormus kendilinkinden sonra öneremem demiş tamam kibar cevap ama influencer tayfaya kalsak her gun 15 bin harcıyoruz mesela bugun pompa ve kanguru için 13 bin harcadık ama indirimli oldugu için baya iyi bi daha bu fiyata inmez. Ülkenin yarısından fazlası asgari ücretle çalışırken bu öneriler bana hiç iyi gelmiyor. Ben de yabancı bi site buldum içinde ilk 100 gun gıda planı tarifler neyi nasıl sunmamız gerektigine yönelik çnerilerin oldugu bir rehber hazırlamışlar 50 dolar diye düşünüyorum. Verilir mi verilir ama bu sefer de diğer tarifler kitini alamıyorum mesela. Ya da buradaki bir pompa fiyatına oradan tüm eğitimleri mi alsam acaba. İnsan üzülüyor dogrusu
Bi de aynısından yapmasam almasam yetersiz mi oluyorum hissi oluşuyor ben bıraktım öyle hesaplara bakmayı .ki dünyanın birçok yerinde bebeklerin ne şartlarda hayata bağlı kalmaya çalıştıklarını görünce..uygun fiyatlı arabamız da mama sandalyemiz de iş görüyorlarBu hangi uygulama
Konudan cok bagımsız annebebekdoktorunun pahalı ürün önermesinden gına geldi. Görece alabilecek imkanım olmasına ragmen sinirim bozuluyor bugun yazık biri kanguru sormus kendilinkinden sonra öneremem demiş tamam kibar cevap ama influencer tayfaya kalsak her gun 15 bin harcıyoruz mesela bugun pompa ve kanguru için 13 bin harcadık ama indirimli oldugu için baya iyi bi daha bu fiyata inmez. Ülkenin yarısından fazlası asgari ücretle çalışırken bu öneriler bana hiç iyi gelmiyor. Ben de yabancı bi site buldum içinde ilk 100 gun gıda planı tarifler neyi nasıl sunmamız gerektigine yönelik çnerilerin oldugu bir rehber hazırlamışlar 50 dolar diye düşünüyorum. Verilir mi verilir ama bu sefer de diğer tarifler kitini alamıyorum mesela. Ya da buradaki bir pompa fiyatına oradan tüm eğitimleri mi alsam acaba. İnsan üzülüyor dogrusu
Çok geçmiş olsun , nasıl oldu bebeğinHastaneye acile gittik kan tahlili gaita akciğer filmi çekildi çünkü ateş yaninda 3 bez arka arkaya ishalli gibiydi ve nadir öksürük oldu sonuçlar temiz çıktı neden böyle ateşlendigini sordum bağışıklık sistemi zayıf sizlerde hastalık belirtisi olmasa da mikrop kapmış olabilir dedi
Antibiyotik ve probiyotik verdi ateş takibi devam olursa calpol verirsin dedi
Ateşi hastahanede en son 36.8 düşmüştü az önce 37 ölçtüm 2 gün ateşlenmesi normalmiş inşallah çabuk geçer
Canım izin verme alışkanlıktan çıksın , yoksa hep böyle devam eder , ben annem koşunca mınvıklayarak uyurdum hatta hatırlıyorum bunu 6 yaşıma kadarYa uykular çok değişik bir hal aldı benim kızın.. artık uyurken saçımı çekerek uyumak istiyor ya valla bildiğin saçımı çekmesine izin verirsem uyuyor. Vermezsem uzun sürüyor dalması çıldırcam
Ben sanki ikinciyi beğendim ama bilemedim ya buluzle altı daha güzel sankiKızlar malum ilk bayram olcak şimdiden bakınıyorum bu ikisi arasında kaldım sizce hangisi .Eki Görüntüle 3393373
Her şeyin bi ilki vardır deseydin hocaaaa hajaja ya ne bileyim şimdiye kadar hep gözlerini yüzünü koruduk güneşten, geçenlerden ben çıkardığımda gözleri çok kamaştı merak ettim korumaya devam etmeli myiiz diye, bal gibi soru işteİkisi de guzel ama ben her zaman tulumcuyum eger bacakları acılıyosa daha pratik
Uyku arkadası zamanı gelmiş bence
Bu arada bugun 5. Ay kontrolune gittik, 6665 gr 62.5 cm kendi persentilinde ilerlemeye devam edşyor. Güneş gözlüğünü sordum dikloron ilk defa böyle bi soru aldım dedi fkfkf takın ya da takmayın demem dedi gözlerde hassasiyet yapar mı dedim de net bi cevap da alamadım aslında ama takabilirim sanırım bilmiyorum ben de. Dişler cıkacak ama hala daha var dedi. Menenjştlerin 2. Dozu yine ateş yaptı ama huysuzluk yok sayılır. Yine yuzu vucuduna gore daha soguk ama ateşli garip sekilde. Ek gıdaya baslayabilirsin kafasını dşk tutuyo dedi. Bi de brosur verdiler topladıgım kafam iyice allak bullak oldu oysa herseyiyiyenbebek artı uygulama ile giderim diyodum yine izleyeceğim o eğitim kaydını biraz da blw usulune calısmam lazım doktor ona erken dedi mesela. Ama ben dediğimde kasık verdigimde eline agzına goturuyor onu (tam blwde kaşık kullanılmadıgının farkındayım) neyse önce sebzelerle basla nötr tatlar olsun yogurt brokoli falan dedi ddlklc . Arkadasoma meyveyle basla demişler dedim baslayabilir bişey olmaz ama nottle baslarsa daha kolay yer brokoli meyveyle baslayam cocuk zorlanabişir o tatta dedi.Brosur 3 gun 4 gun dene diyo hatta baya liste vermişler ilk gunker 4 8 8 11 falan diye ama birden fazla seyi bi anda pure yaptırıyo. Bana gsrip geldi. Neyse bulcaz bi yol. Bu arada brosurde de 4 7de meyve suyu ile devam ediyorsun tam tutmadı yani brodurle doktor birbirini ben de bambaska bişey yapcam o olacak fjfj
Ben iki öğün veriyorum meyve ve çorba ikisinde de yanına yoğurt da veriyorumYoğurt vermeye devamEki Görüntüle 3393439
Al al bu kızlara herşey yakışıyoEn son ikisini alcam gibi
Berabere olduBen sanki ikinciyi beğendim ama bilemedim ya buluzle altı daha güzel sanki
Ne zaman bayram ben de alayım kızıma bayramlık ya nasıl giydircez ama soğuk mu olur ki?Kızlar malum ilk bayram olcak şimdiden bakınıyorum bu ikisi arasında kaldım sizce hangisi .Eki Görüntüle 3393373