2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
8 nisan sanırım canım, 9 martta ramazan baslıyor
Doktor arıyorum kendımı gruplara attım seni gördüm, cok ozlendın
Sohrab yemin ederim dün baktım sana yazdıklarını okudum bıraz hatta mesaj atıcaktım kaldı. Nasılsın bebeğin nasıl ?
Kadın her yerde beni bulup yardımcı oluyor ya doğurdum yine kurtulamadım teşekkür ediyorum

Büyüyor teyzesı, 67 günlük oldu
Gidelim ex grubumuza bir ara Ha-ri ile konusuyoruz arada.. Herkes dogurunca grup dagıldı

Uyku arkadaşını kenara atıyo saçıma yapışıyor yine saçlı bir arkadaş istiyor galiba

Ay mevlid bende yaptıracağım 9martta telaşı sardı şimdiden hediyelikleri hazır . Pilav ve tatlı siparişi de belli . Kaldı ev temizliği oğluma alışveriş o kadar

Kızlar siz avokadoyu nasıl veriyorsunuz ya . Çatalla ezilmiyor mecburen blenderdan geçireceğim fazla geçirmekte istemiyorum.
Avokado çatalla ezilir yumuşamasını bekleyin. Sert olgunlaşmamış demek hazımsızlık yapar.
Yumuşasın dışarıda elmanın yanına koyun yumuşar bir kaç güne rengi koyulaşmaya başlayıp yumuşayınca kullanabilirsiniz. En kolay ezilen meyvedir hatta.

Ya çatalla ezilir biliyorum da benimki maşallah sertti ezemedim . En iyisi kalsın bugün . Yoğurt vereyim en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…