Birincisi, yakası çok tatlışKızlar malum ilk bayram olcak şimdiden bakınıyorum bu ikisi arasında kaldım sizce hangisi.Eki Görüntüle 3393373
8 nisan sanırım canım, 9 martta ramazan baslıyorNe zaman bayram ben de alayım kızıma bayramlık ya nasıl giydircez ama soğuk mu olur ki?
Sohrab yemin ederim dün baktım sana yazdıklarını okudum bıraz hatta mesaj atıcaktım kaldı. Nasılsın bebeğin nasıl ?8 nisan sanırım canım, 9 martta ramazan baslıyor
Doktor arıyorum kendımı gruplara attımseni gördüm, cok ozlendın
Büyüyor teyzesı, 67 günlük olduSohrab yemin ederim dün baktım sana yazdıklarını okudum bıraz hatta mesaj atıcaktım kaldı. Nasılsın bebeğin nasıl ?
Kadın her yerde beni bulup yardımcı oluyor yadoğurdum yine kurtulamadım teşekkür ediyorum
Uyku arkadaşını kenara atıyo saçıma yapışıyor yine saçlı bir arkadaş istiyor galibaİkisi de guzel ama ben her zaman tulumcuyum eger bacakları acılıyosa daha pratik
Uyku arkadası zamanı gelmiş bence
Bu arada bugun 5. Ay kontrolune gittik, 6665 gr 62.5 cm kendi persentilinde ilerlemeye devam edşyor. Güneş gözlüğünü sordum @dikloron ilk defa böyle bi soru aldım dedi fkfkf takın ya da takmayın demem dedi gözlerde hassasiyet yapar mı dedim de net bi cevap da alamadım aslında ama takabilirim sanırım bilmiyorum ben de. Dişler cıkacak ama hala daha var dedi. Menenjştlerin 2. Dozu yine ateş yaptı ama huysuzluk yok sayılır. Yine yuzu vucuduna gore daha soguk ama ateşli garip sekilde. Ek gıdaya baslayabilirsin kafasını dşk tutuyo dedi. Bi de brosur verdiler topladıgım kafam iyice allak bullak oldu oysa herseyiyiyenbebek artı uygulama ile giderim diyodum yine izleyeceğim o eğitim kaydını biraz da blw usulune calısmam lazım doktor ona erken dedi mesela. Ama ben dediğimde kasık verdigimde eline agzına goturuyor onu (tam blwde kaşık kullanılmadıgının farkındayım) neyse önce sebzelerle basla nötr tatlar olsun yogurt brokoli falan dedi @ddlklc. Arkadasoma meyveyle basla demişler dedim baslayabilir bişey olmaz ama nottle baslarsa daha kolay yer brokoli meyveyle baslayam cocuk zorlanabişir o tatta dedi.Brosur 3 gun 4 gun dene diyo hatta baya liste vermişler ilk gunker 4 8 8 11 falan diye ama birden fazla seyi bi anda pure yaptırıyo. Bana gsrip geldi. Neyse bulcaz bi yol. Bu arada brosurde de 4 7de meyve suyu ile devam ediyorsun tam tutmadı yani brodurle doktor birbirini ben de bambaska bişey yapcam o olacak fjfj
Ya tavşanı var uzun kulaklı ama atıyo onuEline başka bir şey vermeyi denedin mi canım saçına yazma taksan onu cekse
Nasıl uyurdun anlamadımCanım izin verme alışkanlıktan çıksın , yoksa hep böyle devam eder , ben annem koşunca mınvıklayarak uyurdum hatta hatırlıyorum bunu 6 yaşıma kadar
Ben bunu izleyince ağladım ağladım çok duygulandımBiz emzik kullanıyoruz bu yöntem hoşuma gitti, eğer bıraktırmakta zorlanırsam denerim
Maşallah ya aman herkes doğursun da dağılsın boşverBüyüyor teyzesı, 67 günlük oldu
Gidelim ex grubumuza bir araHa-ri ile konusuyoruz arada.. Herkes dogurunca grup dagıldı
10 Nisan da canım Karadeniz her türlü serin olur dşye uzun kollu bakıyorum benNe zaman bayram ben de alayım kızıma bayramlık ya nasıl giydircez ama soğuk mu olur ki?
Lila rengi de var onunBirincisi, yakası çok tatlış
Kırmızı olsun 5 kurus fazla olsun demişlerLila rengi de var onun
Haşlıyorum sonra çatalda eziyorum . Bütün sebzeleri öyle yapıyorum .Çok geçmiş olsun. Biz de Mart ayında yaptıracağız 6. Ayda, şimdiden stresi sardı.
Pırasayı nasıl pişiriyorsunuz?
Ay mevlid bende yaptıracağım 9martta telaşı sardı şimdidenÖyle yoğun bir tempodayım ki kızıma mevlit ve.. kına yaptık annemlerde pazar döndük.. kv geldi miaafirağırlqdık bugün tüm iş yerim geldi bebek görmeye.. temizlik ikramlık falan totom yer görmedi
Geçen sene başka bir şehirdeydşm10 Nisan da canım Karadeniz her türlü serin olur dşye uzun kollu bakıyorum bengecen yıl çektiğin resimlere bak nasıl giyinmişsin o tarihlerde fikir olur
Avokado çatalla ezilir yumuşamasını bekleyin. Sert olgunlaşmamış demek hazımsızlık yapar.Kızlar siz avokadoyu nasıl veriyorsunuz ya . Çatalla ezilmiyor mecburen blenderdan geçireceğim fazla geçirmekte istemiyorum.
Ya çatalla ezilir biliyorum da benimki maşallah serttiAvokado çatalla ezilir yumuşamasını bekleyin. Sert olgunlaşmamış demek hazımsızlık yapar.
Yumuşasın dışarıda elmanın yanına koyun yumuşar bir kaç güne rengi koyulaşmaya başlayıp yumuşayınca kullanabilirsiniz. En kolay ezilen meyvedir hatta.
Evet 3 4 güne yumuşar. Afiyet bal şifa olsunYa çatalla ezilir biliyorum da benimki maşallah serttiezemedim . En iyisi kalsın bugün . Yoğurt vereyim en iyisi