- 19 Mayıs 2022
- 3.171
- 5.030
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canımmmGünaydın güzel Eylül anneleri
Günaydın güzel Eylül anneleri
Günaydııın kızlarrGünaydın canımmm
Oha işe yarıyosa her gece birimizin bebegini secip okuyalım ona ffjfj her gece bi anne dinlenirİlk uyanış 05:44 bu başarı hepimizin, teşekkürler kızlar
Ben sebzelerle baslanmasınun 2 nedeni oldgunu duydum farklı kaynaklarda ilk neden alerjenlerinin daha dusuk olması ve pişirince gidebilmesi tamamen diğer nedense diliinin daha nötr tatlarla baslamasının daha iyi olması. İşte klasik meyve verince su obur tatları tatsız bulma hikayesi. Elma suyu vs ise veriliyor diye biliyorum. Ben garanti olsun diye sebze ile baslayacagım sanırım. Ama daha doktor ek gıda vs demedi bana bugun kontrol var yeni bilgi gelirse eklerim sebze vs derse meyveyi de sorarımKızlar aranızda ek gıdaya meyve ile başlayan var mı? Meyve ile başlandığında sebzeyi istemez gibi bir durum var ama bize doktor meyveyle başlayın dedi
GünaydınlarGünaydın güzel Eylül anneleri
valla işe yaradı bencede her gece birimize okuyalım jajajaOha işe yarıyosa her gece birimizin bebegini secip okuyalım ona ffjfj her gece bi anne dinlenir
Bakteri varsa antibiyotik kullanılıyor ama antiviralse antibiyotiğin bir etkisi olmuyor diye biliyorum. Bir de antibiyotik kullanmak için çok küçükler farklı bir doktordan görüş alıp kullansan.Çok teşekkürler ateş 37 ama huysuzluk devam ediyor doktora gideceğim
Maşallah umarım biz de olduğumuzda böyle geçer eninde sonunda olacağız kaçış yok büyüdükçe süreç daha zorlaniyordur gibi düşünüyorumSelam herkese,
Eylül 5 doğumlu bebeğim . 23 Aralıkta yaptırdık yani 3ayınn sonunda 4 aylık diyelim ..
uyuşmanın etkisi geçince ilk çişte bi zorlanma oldu onda da bi ağladı dikkatini dağıttık geçti hemen sonrasında olmadı o kadar. Doktorun söylediklerini yaptık son dikişte 1ay sonra düştü kendiliğinden bitti gitti . Hatta başkalarının söylenmesine göre öyle karton bardak çok kullanmadım korkumdan aldım bi de o kadar ilk banyomuzda bile ağlamadı yani . Belki küçük olduğu için kolay oldu bilemem büyüdükçe algıları daha çok açılıyor anlıyorlar çünkü. Öyle büyük bez falanda kullanmadım doktor gerek yok dedi . Bol bol kremini sürdüm .. Her bebek farklıdır bilemem ama doktorun söylediklerini yapınca zorlanmadık biz .
Çok teşekkür ederim sağolunGeçmiş olsun canım inşallah bian önce toparlar
Tahlilleri temiz çıktı e nabizdan baktım gaita lar negatif kanda birkaç tane kırmızı değer dışı var ama mesela olması gereken 5.2 bizim 5.24 Dr a da sordum bu değerler için ne yapacagiz kendisi mi düzeliyor çünkü bebek bu sadece anne sütü ile besleniyor bünyesi minik yani yetişkin değil ki ilaç kullansın geçsin ve biz hiç ilaç kullanmadık değerleri için normal dedi zaten enteresan olan yer orasıBakteri varsa antibiyotik kullanılıyor ama antiviralse antibiyotiğin bir etkisi olmuyor diye biliyorum. Bir de antibiyotik kullanmak için çok küçükler farklı bir doktordan görüş alıp kullansan.
Benim oğlum da geçen gün hastalandı gece ateşlendiği için acile gittik doktor kan almadı, Ateş ölçmedi direk antibiyotik başladı sabah tekrar doktora götürdüğümde kanında bakteriye rastlanmadı. Babası nezleydi ondan oğluma geçtiğini belirtti doktor ve antiviral bir şurup verdi carpolle ateşini dengeledik şuan daha iyi. Minik bünyeleri için antibiyotikle tanışmaları için erken diye düşünüyorum. Tabiki gerekliyse kullanılmalı ama ezbere de ilaç kullanılmamalı.Tahlilleri temiz çıktı e nabizdan baktım gaita lar negatif kanda birkaç tane kırmızı değer dışı var ama mesela olması gereken 5.2 bizim 5.24 Dr a da sordum bu değerler için ne yapacagiz kendisi mi düzeliyor çünkü bebek bu sadece anne sütü ile besleniyor bünyesi minik yani yetişkin değil ki ilaç kullansın geçsin ve biz hiç ilaç kullanmadık değerleri için normal dedi zaten enteresan olan yer orası
Size de çok geçmiş olsun kesinlikle katılıyorum doğruBenim oğlum da geçen gün hastalandı gece ateşlendiği için acile gittik doktor kan almadı, Ateş ölçmedi direk antibiyotik başladı sabah tekrar doktora götürdüğümde kanında bakteriye rastlanmadı. Babası nezleydi ondan oğluma geçtiğini belirtti doktor ve antiviral bir şurup verdi carpolle ateşini dengeledik şuan daha iyi. Minik bünyeleri için antibiyotikle tanışmaları için erken diye düşünüyorum. Tabiki gerekliyse kullanılmalı ama ezbere de ilaç kullanılmamalı.
Genelde meyve en son diye biliyorumKızlar aranızda ek gıdaya meyve ile başlayan var mı? Meyve ile başlandığında sebzeyi istemez gibi bir durum var ama bize doktor meyveyle başlayın dedi
Evet büyüdükçe daha da zor . Doktor zorlandınız mı diye sorduğunda hayır demiştik . Daha küçük ondan demişti kolay atlattınızMaşallah umarım biz de olduğumuzda böyle geçer eninde sonunda olacağız kaçış yok büyüdükçe süreç daha zorlaniyordur gibi düşünüyorum
Yani gerçekten ne diyeceğimi bilemiyorum tahlilsiz nasıl direk antibiyotik yazıyorlar yaa minnacık bebek zaten bağırsakları hala tam gelişmemiş bi de antibiyotik ile florasını bozuyorlar, iyi yapmışsınız kullanmamaklaBenim oğlum da geçen gün hastalandı gece ateşlendiği için acile gittik doktor kan almadı, Ateş ölçmedi direk antibiyotik başladı sabah tekrar doktora götürdüğümde kanında bakteriye rastlanmadı. Babası nezleydi ondan oğluma geçtiğini belirtti doktor ve antiviral bir şurup verdi carpolle ateşini dengeledik şuan daha iyi. Minik bünyeleri için antibiyotikle tanışmaları için erken diye düşünüyorum. Tabiki gerekliyse kullanılmalı ama ezbere de ilaç kullanılmamalı.
Bana direk sebze ile başlattı . Meyve ile başlayan bebekler sebzeleri red ediyor diye . Klasik zaten başlangıç kabak havuç patates .. 3 nü de denedim . Pırasayı da denedi . Şu an yoğurttayız . Sonra 3 nü çorba yapacağım sonra tatlı kabağa sonra brokoli sonra sırasıyla devam doktor çağırıp öğün diyene kadar vereyim tatsın ..Kızlar aranızda ek gıdaya meyve ile başlayan var mı? Meyve ile başlandığında sebzeyi istemez gibi bir durum var ama bize doktor meyveyle başlayın dedi
Kaç günlükken başladınız?Bana direk sebze ile başlattı . Meyve ile başlayan bebekler sebzeleri red ediyor diye . Klasik zaten başlangıç kabak havuç patates .. 3 nü de denedim . Pırasayı da denedi . Şu an yoğurttayız . Sonra 3 nü çorba yapacağım sonra tatlı kabağa sonra brokoli sonra sırasıyla devam doktor çağırıp öğün diyene kadar vereyim tatsın ..
Benimki okadar mutsuz duruyor ki birazdan çıkarıcam yine sizinkine maşallah