2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Kızlar malum ilk bayram olcak şimdiden bakınıyorum bu ikisi arasında kaldım sizce hangisi .Eki Görüntüle 3393373
İkisi de guzel ama ben her zaman tulumcuyum eger bacakları acılıyosa daha pratik
Uyku arkadası zamanı gelmiş bence

Bu arada bugun 5. Ay kontrolune gittik, 6665 gr 62.5 cm kendi persentilinde ilerlemeye devam edşyor. Güneş gözlüğünü sordum dikloron ilk defa böyle bi soru aldım dedi fkfkf takın ya da takmayın demem dedi gözlerde hassasiyet yapar mı dedim de net bi cevap da alamadım aslında ama takabilirim sanırım bilmiyorum ben de. Dişler cıkacak ama hala daha var dedi. Menenjştlerin 2. Dozu yine ateş yaptı ama huysuzluk yok sayılır. Yine yuzu vucuduna gore daha soguk ama ateşli garip sekilde. Ek gıdaya baslayabilirsin kafasını dşk tutuyo dedi. Bi de brosur verdiler topladıgım kafam iyice allak bullak oldu oysa herseyiyiyenbebek artı uygulama ile giderim diyodum yine izleyeceğim o eğitim kaydını biraz da blw usulune calısmam lazım doktor ona erken dedi mesela. Ama ben dediğimde kasık verdigimde eline agzına goturuyor onu (tam blwde kaşık kullanılmadıgının farkındayım) neyse önce sebzelerle basla nötr tatlar olsun yogurt brokoli falan dedi ddlklc . Arkadasoma meyveyle basla demişler dedim baslayabilir bişey olmaz ama nottle baslarsa daha kolay yer brokoli meyveyle baslayam cocuk zorlanabişir o tatta dedi.Brosur 3 gun 4 gun dene diyo hatta baya liste vermişler ilk gunker 4 8 8 11 falan diye ama birden fazla seyi bi anda pure yaptırıyo. Bana gsrip geldi. Neyse bulcaz bi yol. Bu arada brosurde de 4 7de meyve suyu ile devam ediyorsun tam tutmadı yani brodurle doktor birbirini ben de bambaska bişey yapcam o olacak fjfj

Eline başka bir şey vermeyi denedin mi canım saçına yazma taksan onu cekse

Bu hangi uygulama

Konudan cok bagımsız annebebekdoktorunun pahalı ürün önermesinden gına geldi. Görece alabilecek imkanım olmasına ragmen sinirim bozuluyor bugun yazık biri kanguru sormus kendilinkinden sonra öneremem demiş tamam kibar cevap ama influencer tayfaya kalsak her gun 15 bin harcıyoruz mesela bugun pompa ve kanguru için 13 bin harcadık ama indirimli oldugu için baya iyi bi daha bu fiyata inmez. Ülkenin yarısından fazlası asgari ücretle çalışırken bu öneriler bana hiç iyi gelmiyor. Ben de yabancı bi site buldum içinde ilk 100 gun gıda planı tarifler neyi nasıl sunmamız gerektigine yönelik çnerilerin oldugu bir rehber hazırlamışlar 50 dolar diye düşünüyorum. Verilir mi verilir ama bu sefer de diğer tarifler kitini alamıyorum mesela. Ya da buradaki bir pompa fiyatına oradan tüm eğitimleri mi alsam acaba. İnsan üzülüyor dogrusu

Sosyal medya ürünleri evet pahalı markalar oluyor genelde. Çevre tanıdık ya da böyle yerlerden tecrübelerle bişiler almak daha mantıklı uygulama happykids canım orda da merak ettiğin bi konu arattığımda cevabı oluyor genelde

Bi de aynısından yapmasam almasam yetersiz mi oluyorum hissi oluşuyor ben bıraktım öyle hesaplara bakmayı .ki dünyanın birçok yerinde bebeklerin ne şartlarda hayata bağlı kalmaya çalıştıklarını görünce..uygun fiyatlı arabamız da mama sandalyemiz de iş görüyorlar

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok geçmiş olsun , nasıl oldu bebeğin

Canım izin verme alışkanlıktan çıksın , yoksa hep böyle devam eder , ben annem koşunca mınvıklayarak uyurdum hatta hatırlıyorum bunu 6 yaşıma kadar

Her şeyin bi ilki vardır deseydin hocaaaa hajaja ya ne bileyim şimdiye kadar hep gözlerini yüzünü koruduk güneşten, geçenlerden ben çıkardığımda gözleri çok kamaştı merak ettim korumaya devam etmeli myiiz diye, bal gibi soru işte

Merhaba arkadaslar, Ankara koru hastanesinde memnun kaldıgınız bir çocuk doktoru var mı?
Baska hastane veya doktor onerısı de alabılırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…