- 26 Mayıs 2022
- 307
- 284
- 36
Ben hiç alistiramadim elimle hep tuttum farklı emzikler aldım Philips avent en tercih edilen dediler onu biraz kavradı gibi ama hep attı o yüzden uyku ve dalma problemi yaşadıkKızlar hepinizin bebişi emzik kullanıyor mu? Ne zaman bıraktırmayı düşünüyorsunuz?
Osman Hoca 18 aylıktan sonra önermiyoruz öncesinde bırakmalı demişti. 1 yaşına kadar bıraksın isteriz, bırakmadıysa 1 yaşından sonra artık bırakması için adımlar atılmalı demişti.
Eşim de damak yapısını bozar diye bıraktıralım diyip duruyor. Ama uykuya geçişi çok kolaylaştırıyor. Şu an için erken gibi görüyorum
Nasıl bıraktırabilirim, tavsiyelerinize açığım
Ben uyuduğunda direk emziği çıkarmayı dağa vermemeyi düşünüyorum zamanı gelince burda konuşuruz yine ne savaşlar verdiğimiziEvet mantıklı aslında, gün içinde arkadaşın dediği gibi yalnızca çok mızmızlandığında veriyordum. Onu da kesip sadece gece ve uykuya geçişlerde veririm. Sonra onları kesmesi var
18 aylıktan önce bırakılmalıymış sonra damak yapısını ve çıkan dişleri etkiliyormuş. 9 aydan önce bıraktı bıraktı sonra süreç uzar demişti doktor ondan araştırmaya başladım. Bende aynı şekilde veriyorum
Suyla ıslatıp emziğe sürüyoruz ve bi tat bırakıyor anladığım kadarıyla? Mantıklı ama zararsız konusunda bilemedim. Bi araştırayım bende bunu. Çok teşekkür ederim
Ateşi düşüp çabuk iyileşsin diyeymis Dr a dedim biz ilk defa antibiyotik ilaç vs kullanacağız hatta calpolu bile dün gece açtım çok güzel gerektikçe kullanın diye bı de takdir etti ama antibiyotik yazdınız deyince gerekli olduğunu söylediHer şey temize antibiyotık niye?
Geçmiş olsun yavruyaHastaneye acile gittik kan tahlili gaita akciğer filmi çekildi çünkü ateş yaninda 3 bez arka arkaya ishalli gibiydi ve nadir öksürük oldu sonuçlar temiz çıktı neden böyle ateşlendigini sordum bağışıklık sistemi zayıf sizlerde hastalık belirtisi olmasa da mikrop kapmış olabilir dedi
Antibiyotik ve probiyotik verdi ateş takibi devam olursa calpol verirsin dedi
Ateşi hastahanede en son 36.8 düşmüştü az önce 37 ölçtüm 2 gün ateşlenmesi normalmiş inşallah çabuk geçer
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunGeçmiş olsun yavruya
Merhaba , geçmiş olsun ve hayırlı olsun biz de 6.ayda düşünüyoruz kolay dediler ve erken olması avantaj diye ama bı yandan da tabi korku varSelam kızlar telefonum bozuktu çok bakamadım buralara herkes iyidir inşallah Biz oğlumu sünnet ettirdik ama baya zormuş var mı aranızda sünnet ettiren bana Bi yardımcı olun nolur
Teşekkür ederim sizin bebeğiniz kaç aylık oğlum 5 buçuk aylık dün oldu işlem özel bi klinikte başarılı oldu Bi sıkıntı yokk dedi Dr ama dünden beri çişini çok zor yapıyor ve amansız ağlıyor Dr normal Bi kaç gün böyle dedi ay şimdiki Aklım olsa bırakırdım yetişkin olsun isterse yaptırsın ayyyy felaket durumdayım ağrımayan başımı ağrıttım amacım si korkutmak değil daha yeni oldu ya belkide o yüzden budurumdayızMerhaba , geçmiş olsun ve hayırlı olsun biz de 6.ayda düşünüyoruz kolay dediler ve erken olması avantaj diye ama bı yandan da tabi korku var
Siz özel hastanede mi oldunuz araştırma mi surecinizi biraz anlatabilir misiniz
Yardım isterken yardım etmeye çağırdım
Geçmiş olsun öncelikle, öneriniz için de çok teşekkür ederimBen hiç alistiramadim elimle hep tuttum farklı emzikler aldım Philips avent en tercih edilen dediler onu biraz kavradı gibi ama hep attı o yüzden uyku ve dalma problemi yaşadık
Bir arkadaşım verme sıklığını azaltarak bıraktırdı sadece uyuturken kullaniyordu sonra kendiliğinden bıraktı şuan 1.5 yaşında yavrusu
Ayy valla ya konu bitmiyoBen uyuduğunda direk emziği çıkarmayı dağa vermemeyi düşünüyorum zamanı gelince burda konuşuruz yine ne savaşlar verdiğimizi
Selamlar çok geçmiş olsun bizde 3 aylıkken ettirdik çok şükür öyle ağrısı olmadı calpol verebilirsiniz demişlerdi bilginiz olsun. İlk gün en zoru, o acılı çişi yaptıktan sonra süreç kolaylaşıyor inşallahSelam kızlar telefonum bozuktu çok bakamadım buralara herkes iyidir inşallah Biz oğlumu sünnet ettirdik ama baya zormuş var mı aranızda sünnet ettiren bana Bi yardımcı olun nolur
Tam açıyorum ama öylede lastik izi olmaya başladı amaan ne bileyimAma o yan lastikleri tam acmak gerekmiyo mu asıl?
Tweetiy bugun de atletr kaka lekesi cıkmıs azcık topluca okuyalım goona
Ya sanırım biraz soğuyanlar oldu
İlk uyanış 05:44 bu başarı hepimizin, teşekkürler kızlarDua zinciri başlatıyorum kızlar Alparslan bu gece uyusun çünkü aşşşıırrııı yorgunum
İnşallah çabuk geçer ilk 2 gün zor geciyormus ama tabi bize o 200 yıl gibi geldiği içinTeşekkür ederim sizin bebeğiniz kaç aylık oğlum 5 buçuk aylık dün oldu işlem özel bi klinikte başarılı oldu Bi sıkıntı yokk dedi Dr ama dünden beri çişini çok zor yapıyor ve amansız ağlıyor Dr normal Bi kaç gün böyle dedi ay şimdiki Aklım olsa bırakırdım yetişkin olsun isterse yaptırsın ayyyy felaket durumdayım ağrımayan başımı ağrıttım amacım si korkutmak değil daha yeni oldu ya belkide o yüzden budurumdayız
Bende 4 aylıkken yaptırdım ama ilk gün zorladı sadece sonra sıkıntı olmadı. Sizin bebiş de inşallah iyileşir bir an evvelSelam kızlar telefonum bozuktu çok bakamadım buralara herkes iyidir inşallah Biz oğlumu sünnet ettirdik ama baya zormuş var mı aranızda sünnet ettiren bana Bi yardımcı olun nolur
Canım ben yaptırmıştım 4ay a yakındı . Seninki kaç aylık ? Yapabileceğim bir şey var ise seve seveSelam kızlar telefonum bozuktu çok bakamadım buralara herkes iyidir inşallah Biz oğlumu sünnet ettirdik ama baya zormuş var mı aranızda sünnet ettiren bana Bi yardımcı olun nolur
Bugün bebeklerin uyanma günü galiba 6da uyandı anca şimdi uyuduİlk uyanış 05:44 bu başarı hepimizin, teşekkürler kızlar
Ben tekrar uyuttum 1 saat uyudu sonra tamamen kalkışBugün bebeklerin uyanma günü galiba 6da uyandı anca şimdi uyudu
Merhaba , geçmiş olsun ve hayırlı olsun biz de 6.ayda düşünüyoruz kolay dediler ve erken olması avantaj diye ama bı yandan da tabi korku var
Siz özel hastanede mi oldunuz araştırma mi surecinizi biraz anlatabilir misiniz
Yardım isterken yardım etmeye çağırdım
Teşekkür ederim sizin bebeğiniz kaç aylık oğlum 5 buçuk aylık dün oldu işlem özel bi klinikte başarılı oldu Bi sıkıntı yokk dedi Dr ama dünden beri çişini çok zor yapıyor ve amansız ağlıyor Dr normal Bi kaç gün böyle dedi ay şimdiki Aklım olsa bırakırdım yetişkin olsun isterse yaptırsın ayyyy felaket durumdayım ağrımayan başımı ağrıttım amacım si korkutmak değil daha yeni oldu ya belkide o yüzden budurumdayız
Selam herkese,İnşallah çabuk geçer ilk 2 gün zor geciyormus ama tabi bize o 200 yıl gibi geldiği içinbizde 5.5 aylik diyelim 18 Eylül doğumlu bebişim
6 da kalktı uyutmaya çalıştım uyumadıBen tekrar uyuttum 1 saat uyudu sonra tamamen kalkış
Amin çok teşekkürler ilk işte sıkıntı yaşamadık şükür ama sonradan baya ödem oldu zorlandı çokGeçmiş olsun öncelikle, öneriniz için de çok teşekkür ederim
Ayy valla ya konu bitmiyo
Selamlar çok geçmiş olsun bizde 3 aylıkken ettirdik çok şükür öyle ağrısı olmadı calpol verebilirsiniz demişlerdi bilginiz olsun. İlk gün en zoru, o acılı çişi yaptıktan sonra süreç kolaylaşıyor inşallahçabucak iyileşir üzülmeyin
Sorma aynen sanki 2 yılım gittimİnşallah çabuk geçer ilk 2 gün zor geciyormus ama tabi bize o 200 yıl gibi geldiği içinbizde 5.5 aylik diyelim 18 Eylül doğumlu bebişim
Geçmiş olsun sizede İnşaAllahBende 4 aylıkken yaptırdım ama ilk gün zorladı sadece sonra sıkıntı olmadı. Sizin bebiş de inşallah iyileşir bir an evvel
Sağol canım çok teşekkürler sizede çok geçmiş olsunCanım ben yaptırmıştım 4ay a yakındı . Seninki kaç aylık ? Yapabileceğim bir şey var ise seve seve
Geçmiş olsun canım inşallah bian önce toparlarHastaneye acile gittik kan tahlili gaita akciğer filmi çekildi çünkü ateş yaninda 3 bez arka arkaya ishalli gibiydi ve nadir öksürük oldu sonuçlar temiz çıktı neden böyle ateşlendigini sordum bağışıklık sistemi zayıf sizlerde hastalık belirtisi olmasa da mikrop kapmış olabilir dedi
Antibiyotik ve probiyotik verdi ateş takibi devam olursa calpol verirsin dedi
Ateşi hastahanede en son 36.8 düşmüştü az önce 37 ölçtüm 2 gün ateşlenmesi normalmiş inşallah çabuk geçer