2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Ben hiç alistiramadim elimle hep tuttum farklı emzikler aldım Philips avent en tercih edilen dediler onu biraz kavradı gibi ama hep attı o yüzden uyku ve dalma problemi yaşadık
Bir arkadaşım verme sıklığını azaltarak bıraktırdı sadece uyuturken kullaniyordu sonra kendiliğinden bıraktı şuan 1.5 yaşında yavrusu

Ben uyuduğunda direk emziği çıkarmayı dağa vermemeyi düşünüyorum zamanı gelince burda konuşuruz yine ne savaşlar verdiğimizi

Her şey temize antibiyotık niye?
Ateşi düşüp çabuk iyileşsin diyeymis Dr a dedim biz ilk defa antibiyotik ilaç vs kullanacağız hatta calpolu bile dün gece açtım çok güzel gerektikçe kullanın diye bı de takdir etti ama antibiyotik yazdınız deyince gerekli olduğunu söyledi

Geçmiş olsun yavruya

Selam kızlar telefonum bozuktu çok bakamadım buralara herkes iyidir inşallah Biz oğlumu sünnet ettirdik ama baya zormuş var mı aranızda sünnet ettiren bana Bi yardımcı olun nolur
Merhaba , geçmiş olsun ve hayırlı olsun biz de 6.ayda düşünüyoruz kolay dediler ve erken olması avantaj diye ama bı yandan da tabi korku var
Siz özel hastanede mi oldunuz araştırma mi surecinizi biraz anlatabilir misiniz
Yardım isterken yardım etmeye çağırdım

Teşekkür ederim sizin bebeğiniz kaç aylık oğlum 5 buçuk aylık dün oldu işlem özel bi klinikte başarılı oldu Bi sıkıntı yokk dedi Dr ama dünden beri çişini çok zor yapıyor ve amansız ağlıyor Dr normal Bi kaç gün böyle dedi ay şimdiki Aklım olsa bırakırdım yetişkin olsun isterse yaptırsın ayyyy felaket durumdayım ağrımayan başımı ağrıttım amacım si korkutmak değil daha yeni oldu ya belkide o yüzden budurumdayız

Geçmiş olsun öncelikle, öneriniz için de çok teşekkür ederim

Ben uyuduğunda direk emziği çıkarmayı dağa vermemeyi düşünüyorum zamanı gelince burda konuşuruz yine ne savaşlar verdiğimizi
Ayy valla ya konu bitmiyo

Selam kızlar telefonum bozuktu çok bakamadım buralara herkes iyidir inşallah Biz oğlumu sünnet ettirdik ama baya zormuş var mı aranızda sünnet ettiren bana Bi yardımcı olun nolur
Selamlar çok geçmiş olsun bizde 3 aylıkken ettirdik çok şükür öyle ağrısı olmadı calpol verebilirsiniz demişlerdi bilginiz olsun. İlk gün en zoru, o acılı çişi yaptıktan sonra süreç kolaylaşıyor inşallah çabucak iyileşir üzülmeyin

İnşallah çabuk geçer ilk 2 gün zor geciyormus ama tabi bize o 200 yıl gibi geldiği için bizde 5.5 aylik diyelim 18 Eylül doğumlu bebişim

Canım ben yaptırmıştım 4ay a yakındı . Seninki kaç aylık ? Yapabileceğim bir şey var ise seve seve

İnşallah çabuk geçer ilk 2 gün zor geciyormus ama tabi bize o 200 yıl gibi geldiği için bizde 5.5 aylik diyelim 18 Eylül doğumlu bebişim
Selam herkese,
Eylül 5 doğumlu bebeğim . 23 Aralıkta yaptırdık yani 3ayınn sonunda 4 aylık diyelim ..
uyuşmanın etkisi geçince ilk çişte bi zorlanma oldu onda da bi ağladı dikkatini dağıttık geçti hemen sonrasında olmadı o kadar. Doktorun söylediklerini yaptık son dikişte 1ay sonra düştü kendiliğinden bitti gitti . Hatta başkalarının söylenmesine göre öyle karton bardak çok kullanmadım korkumdan aldım bi de o kadar ilk banyomuzda bile ağlamadı yani . Belki küçük olduğu için kolay oldu bilemem büyüdükçe algıları daha çok açılıyor anlıyorlar çünkü. Öyle büyük bez falanda kullanmadım doktor gerek yok dedi . Bol bol kremini sürdüm .. Her bebek farklıdır bilemem ama doktorun söylediklerini yapınca zorlanmadık biz .

Amin çok teşekkürler ilk işte sıkıntı yaşamadık şükür ama sonradan baya ödem oldu zorlandı çok
Sorma aynen sanki 2 yılım gittim

Bende 4 aylıkken yaptırdım ama ilk gün zorladı sadece sonra sıkıntı olmadı. Sizin bebiş de inşallah iyileşir bir an evvel
Geçmiş olsun sizede İnşaAllah
Canım ben yaptırmıştım 4ay a yakındı . Seninki kaç aylık ? Yapabileceğim bir şey var ise seve seve
Sağol canım çok teşekkürler sizede çok geçmiş olsun

Geçmiş olsun canım inşallah bian önce toparlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…