Merhaba ona yaptıracaktık fiyat konuşmadık ama benim kızım erken doğduğu için doktor bey yoktu ne yazık kiMerhaba fedi beyde mi yaptınız doğumu ücret ne kadar
Kimde doğurdun peki önerdiğiniz biri var mıMerhaba ona yaptıracaktık fiyat konuşmadık ama benim kızım erken doğduğu için doktor bey yoktu ne yazık ki
Burak bey girdi benim doğumuma bir de onun kıdemlisi adını hatırlamıyorum gece 2 de hiç bir hoca doğuma gelmezdi zatenKimde doğurdun peki önerdiğiniz biri var mı
Yok canım söylemez oEsine sorsan söylemez mi canım
Ek gıdaya başladıysanız o da kabızlık yapar .. gün kurusunu kaynatın ezin bebeğinizeMerhaba , bestiron biz de çok kabızlık yapiyor. Aynı sıkıntıyı yaşayan var mı. Günde 2 defa kaka yapan bebeğim artık 4 -5 günde bir yapmaya başladı. 9 -10 damla veriyorum
İşte bu kötü olur çünkü çift rahimliyimBurak bey girdi benim doğumuma bir de onun kıdemlisi adını hatırlamıyorum gece 2 de hiç bir hoca doğuma gelmezdi zatenAsistanlar doğurttu beni. Unv hastanesinde sezaryen tercih edemiyorsunuz biliyorsunuz değil mi özel bir durum yoksa normal doğum yaparsınız hocalar dışında tabi normale de asistanlar giriyor
Dert ettiğim kısım o değil canım blw kaşık karışık giderim de o yemekleri hazırlamak gözümde büyüyor iki dk üstümden düşmüyor çünkü uyuduğunda bile illa eli üstümde olacak tam temas bağımlısıBen sehir hastanesinin cocuk hastanesi kısmındaki göz doktoruna götürdüm
Bence en iyisi karısık gitmek cogunlukla kendisi yesin ama kasıktqn da bişeyi reddetmesin diye bazı seyleri kendim vermeyi dusunuyorum yine de agırlıgı blwye vermek istiyorum. Kendi doydugunu hissettiğinde bıraksın yemekle saglıklı bi ilişkisi olsun istiyorum o nedenle blw daha mantıklı geliyor dağınıklığı pek sevmiyor olmama rağmen
Melike sen Mardin de miydinMerhaba ona yaptıracaktık fiyat konuşmadık ama benim kızım erken doğduğu için doktor bey yoktu ne yazık ki
Eşim Mardinli nusaybinli 2,5 sene kızıltepede yaşadım ama suan aydındayım. Senede ıkı defa gidiyorumMelike sen Mardin de miydin
Sizi riske atmaz sezaryen yaparlar öyleyse her şey yolunda mı kaç haftalıksınız?İşte bu kötü olur çünkü çift rahimliyim
3 gündür kanamam geliyor ilaç ve iğne kullanıyorum düşük önleyici 14 haftalık şuan inşallah kanamam da geçer tehlikemde ilk kanama başladığında adüye gittim ama ne bir ilaç ne bir iğne vermediler sadece odada yattım bu kadar yani kendi özel doktoruma çıkış yapınca gittim söyledikleri karşısında şok oldum çünkü bebeğin üst ve alt alanında kanama alanı oluşmuş şuan durmuş dedi vücudun onun birazını atacak birazını da çekecek dedi iğne verdi plasentası da tam rahim ağzının üstüne denk geldiği için o da kanama yapar dedi doktorum ama adüye ben sordum acaba diğer rahmimden adet mi görüyorum diye olabilir dedi bana sadece kendi haline bıraktılar beni resmen o yüzden pek güvenemedim açıkcasıSizi riske atmaz sezaryen yaparlar öyleyse her şey yolunda mı kaç haftalıksınız?
Ben çok memnun kalmıştım ama yeni bir asistana denk gelmiş olabilirsin ya da kötü birine bilmiyorum aslında son yapılan çalışmalarda Protestan ve iğnelerin işe yaramadığı ortaya çıktı çok yeni bir çalışma bu benim doktorum da önermemişti İzmir’de İsrail Aruh‘a gidiyordum. ama özeldeki doktor sana kendini iyi hissettirdiyse orada devam et doğuma zaten mutlaka kıdemli asistan giriyor Allah korusun erken doğum olur bir şey olur küvez var en azından üniversitede ben o yüzden üniversitede dogurdum3 gündür kanamam geliyor ilaç ve iğne kullanıyorum düşük önleyici 14 haftalık şuan inşallah kanamam da geçer tehlikemde ilk kanama başladığında adüye gittim ama ne bir ilaç ne bir iğne vermediler sadece odada yattım bu kadar yani kendi özel doktoruma çıkış üyapınca gittim söyledikleri karşısında şok oldum çünkü bebeğin üst ve alt alanında kanama alanı oluşmuş şuan durmuş dedi vücudun onun birazını atacak birazını da çekecek dedi iğne verdi plasentası da tam rahim ağzının üstüne denk geldiği için o da kanama yapar dedi doktorum ama adüye ben sordum acaba diğer rahmimden adet mi görüyorum diye olabilir dedi bana sadece kendi haline bıraktılar beni resmen o yüzden pek güvenemedim açıkcası
Artık araştırcaz bakalım inşallah hayırlısı olur aynen yenidoğan küvezi olması güzel bişeyBen çok memnun kalmıştım ama yeni bir asistana denk gelmiş olabilirsin ya da kötü birine bilmiyorum aslında son yapılan çalışmalarda Protestan ve iğnelerin işe yaramadığı ortaya çıktı çok yeni bir çalışma bu benim doktorum da önermemişti İzmir’de İsrail Aruh‘a gidiyordum. ama özeldeki doktor sana kendini iyi hissettirdiyse orada devam et doğuma zaten mutlaka kıdemli asistan giriyor Allah korusun erken doğum olur bir şey olur küvez var en azından üniversitede ben o yüzden üniversitede dogurdum
Dilek yarımadası milli park çok ama çok güzelEşim Mardinli nusaybinli 2,5 sene kızıltepede yaşadım ama suan aydındayım. Senede ıkı defa gidiyorum
Canım geçmiş olsun kaç aylıktı bebeğinSelamlar kızları doktora götürdüm büyük için alerjik ve gribal kaynaklı dedi ilaç vermedi burun spreyi sadec, küçüğe boğaz kulak ciğerde herhangi birsey yok ateşi yok sadece burnunda dedi. Ben burun yıkama yapıyordun SF ile önermedi sadece sterimar baby olanı burnun ön tarafından geriye itmeden yada damla ile SF iki saatte bir önerdi. Boyu 64 cm kilosu 7800 Gr. Mama almasa kısmına girdi ama o imkansız artık. Bakıcı zaten durduramayınca fazla mama veriyor. Günde iki alıyordu artık 3 alıyor. Büyük kızım ,119 cm olmuş yaklaşık 170 boyunda olacak büyüyünce dediküçük kızın menenjit aşılarını 7 -9-11 ve 18 ay olarak planladı. Dişi çıkıyor iki haftayı bulurmus. Tadımlara başlayalım dedi ama zaten gaz sorunu var 6. Ayda başlayacağım
Teşekkürler canım 13 ünde 5 aylık olduCanım geçmiş olsun kaç aylıktı bebeğin
Ay çok sinir bozucuDedim canım onu da, kulaklık takıp bi şekilde dinleyebilirsiniz dediher videoyu değil de mesela şikayetim neyse onu söylediğimde videosunu izlediniz mi, izleyin denildi
Ay Allahım korusun ben yarın en iyisi yaptırayımKızımı bi durum için beyin cerrahiye sevk ettiler orada 9 aylık bir bebek vardı, 6 aylıkken menenjit olmus sadece kafada şişlik ile fark etmişler ateş kusma vs hiçbir şey yokmuş menejitr baglı hidrosefali olmuş şant takılmış 2 ay hastanede kalmışlar, buyume geriliği olmus falan allah korusun yani bize de 3 5 13. Aylar dediler 5. Ayı henüz gelmedi, 3. Ayda 2 gün ateş yaptı calpol verdim 2 kere geçti gitti. Riski cok buyuk yaptır bence ateş yapması nerde diğer riskler nerde..
hiskolikk ben de normal diye biliyorum
Evet bendede oluyor bide benim bebeğim genelde koyu yeşil oluyor içinde havuç yedirdiğisem havuç oluyor@Sonbahardagel canım sende yediriyorsun dimi var mı böyle bişey?