Aman iyi yapmışsın sana öyle davranmasına izin verme, konuşmadığına göre laf sokmadan duramıyormuş demekki varsın konuşmasın ahajjaAy kızlar bir şey diyeceğim ; hani demiştim ya size eşimle görümcem arası bir şeyler oluyor diye . Bugün farkettim eşim görümcemi aramış 5 dk konuşmuşlar 2 şubatta o zamandan bu zamana görümcem eşimle benim resimlerimizi beğenmiyor anca yegeninkini , bugün fark ettim görümcemin eşi de 2 haftadır cuma mesajı atmamış bugün ben atayım dedim cvp vermedi
Yani ben kayınvalide ile konuşmuştum senin kızın bana sürekli neden laf sokuyor daha öncesinde sordum kendisine konuştum güzelce anlattım biz bir aileyiz vs diye ama hala aynı dedim .. neyse eşime söylememiştim anası söyledi galibaayy ortalık karıştı baktım kocamın telefonuna iki kardeşte cumalaşmamış
Kötü gelin oldum
ya benimkide hiçbir şey yemedi henüz marul hariçKızz ne ara bu kadar yedirdiiin zavallı kızım daha hiç bir şey yemedi bile üzüldüm
Ayy ben uyacaktım bak şimdi yoldan çıkacaksınız beni yaaBen de üç gün kuralı uygulamadım normalde de standart kurallara uyan biri olmadığm İçin pek galiba
bende de 2 paket 3 no 4 paket 4 no var, Goon önce sana sonra tüm gruba sponsor olmalıİyi bari 4. De idrak edebilmiş hiç edemeyedebilirdi
Bendede premium soft 4 no 64lüden 8 paket, mutlu bebek 4 no 100lüden 3 paket var. Goon hala bana sponsor olmadı
Valla goonu bize öğretenbende de 2 paket 3 no 4 paket 4 no var, Goon önce sana sonra tüm gruba sponsor olmalı
Aaaa onlar muz mu kizzz bende bişey alerji yaptı sandım aynı ip ip şeklindeBenimde havuc baya belliydi bezindeama en kotusu muz oluyor. Muzu bildigin siyah ip seklinde geri cikariyor kurtcuk gibi
Ben ilk adetimi geçen ay oldum ilk 2 gün çok kanamam oldu ve kısa sürdü 4 gün şimdi de olmayınca biraz panik oldum acaba düzensizlik normal miDoğumdan sonra özellikle ilk gün eskiye göre daha yoğun adet görüyorum. Benim gibi olan var mı?
Aynı takımda bizde de var ahahahshshKızlar benim kızım dudaklarını böyle yapmayı öğrendi. Çok komik durmuyor mu sizcede
Ayyy kızın kızıma çok benziyor bu arada kafa yapısıKızlar benim kızım dudaklarını böyle yapmayı öğrendi. Çok komik durmuyor mu sizcede
Benim ve eşimin de yok ama 2 çocuğumda da alerji çıktı.hiç belli olmuyorEski usul . Bugün annem de diyor senin ve kocanın alerjisi yok ki ne alerjisi olacak mı çocukta ala ala .. ben her şeyi verdim size diyor bir şey olmadı
En temizi aslında
Benim de öyle olmuştuDoğumdan sonra özellikle ilk gün eskiye göre daha yoğun adet görüyorum. Benim gibi olan var mı?
Ya sen düzene uyan seven bşriysen uy canım .mesela ilacı falan günü gününe içen falan biri değilim yapım böyle benimAyy ben uyacaktım bak şimdi yoldan çıkacaksınız beni yaa
Kızım sana niye yollasın zaten kac paket almış alıversin diyolardır fjfjf bu arada cidden bende o kadar bez yok ama ben bi türlü emin olamıyorum 2 paket hesaplıyorum sonra duruma gore mesela daha 3 nodan devam ederim gibi sankiİyi bari 4. De idrak edebilmiş hiç edemeyedebilirdi
Bendede premium soft 4 no 64lüden 8 paket, mutlu bebek 4 no 100lüden 3 paket var. Goon hala bana sponsor olmadı
Ben 55. Gun falan regl oldum normalden miktar ve süre olarak kısaydı, 2. Reflim 1 yk ya vardı ya yoktu sonra da kayboldu kontrolum vardı gittim normal dediKizlar bı sorum olacak doğum sonrası adet düzeniniz nasıl internette biraz araştırdım emzirme dolayısıyla değişkenlik olabiliyormuş ben ocakta oldum bu ay henüz olmadım da korkmaya başladım inşallah normal akistir bugünleri yaşayacağım hiç aklıma gelmezdi
Ben olduktan iki hafta sonra aynı yoğunlukta tekrar olmuştum herkesin farklıdırKizlar bı sorum olacak doğum sonrası adet düzeniniz nasıl internette biraz araştırdım emzirme dolayısıyla değişkenlik olabiliyormuş ben ocakta oldum bu ay henüz olmadım da korkmaya başladım inşallah normal akistir bugünleri yaşayacağım hiç aklıma gelmezdi
Ben kurallara uyarım :) ilk verdiklerimde kesin uyarım. 3 gün olmasa da 2 kesin 3. Gün belki bir şey eklerim yanına ama uyarım. Dr kadar boşuna konuşmuyorlardır. Evet 100 çocuktan belki 1 tanesinde sorun oluyordur ama ya sorun yaşayacak çocuk benimkiyse? Hiç riske atmam.Ayy ben uyacaktım bak şimdi yoldan çıkacaksınız beni yaa
Yaw onun bünyesiyle sizinki ne alaka? Yeni bir birey bunlar yeni bir can... siz sadece doğurdunuz bitti artık sende var diye yada yok diye onu kıyaslamayın yaşayarak göreceğiz onların vücudu nasılmış neymiş.Eski usul . Bugün annem de diyor senin ve kocanın alerjisi yok ki ne alerjisi olacak mı çocukta ala ala .. ben her şeyi verdim size diyor bir şey olmadı
En temizi aslında
Benimki hiç bir şey yemedi henüzya benimkide hiçbir şey yemedi henüz marul hariçşimdi biz 24 ünde tam 6 aylık olacağız ama kontrole 30 unda gideceğiz o zaman başlatacak dr umuz, daha erkende gidebiliriz ama eşim o gün müsait ve kendide gelmek istiyor o yüzden 1 hafta geç gidecez, sizce ben tadımlara başlayayım mı yoksa drumu bekleyelim?
( pimpirik eşim dr u bekleyelim diyor ahajajak )