2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Aman iyi yapmışsın sana öyle davranmasına izin verme, konuşmadığına göre laf sokmadan duramıyormuş demekki varsın konuşmasın ahajja

Kızz ne ara bu kadar yedirdiiin zavallı kızım daha hiç bir şey yemedi bile üzüldüm
ya benimkide hiçbir şey yemedi henüz marul hariç şimdi biz 24 ünde tam 6 aylık olacağız ama kontrole 30 unda gideceğiz o zaman başlatacak dr umuz, daha erkende gidebiliriz ama eşim o gün müsait ve kendide gelmek istiyor o yüzden 1 hafta geç gidecez, sizce ben tadımlara başlayayım mı yoksa drumu bekleyelim?
( pimpirik eşim dr u bekleyelim diyor ahajajak )

Kizlar bı sorum olacak doğum sonrası adet düzeniniz nasıl internette biraz araştırdım emzirme dolayısıyla değişkenlik olabiliyormuş ben ocakta oldum bu ay henüz olmadım da korkmaya başladım inşallah normal akistir bugünleri yaşayacağım hiç aklıma gelmezdi

İyi bari 4. De idrak edebilmiş hiç edemeyedebilirdi

Bendede premium soft 4 no 64lüden 8 paket, mutlu bebek 4 no 100lüden 3 paket var. Goon hala bana sponsor olmadı
Kızım sana niye yollasın zaten kac paket almış alıversin diyolardır fjfjf bu arada cidden bende o kadar bez yok ama ben bi türlü emin olamıyorum 2 paket hesaplıyorum sonra duruma gore mesela daha 3 nodan devam ederim gibi sanki
Ben 55. Gun falan regl oldum normalden miktar ve süre olarak kısaydı, 2. Reflim 1 yk ya vardı ya yoktu sonra da kayboldu kontrolum vardı gittim normal dedi

Bu arada o kontrolde epizyotomi işini de sordum kesilen her yer tekrar kapatılır dedi sadece dokularda hafif bi esneme oldugu için daha geniş hissedilebilir dedi sonraki dogum için biraz acık bırakılmıyor mu dedim hayır dedi ddlklc

Ben olduktan iki hafta sonra aynı yoğunlukta tekrar olmuştum herkesin farklıdır

Ayy ben uyacaktım bak şimdi yoldan çıkacaksınız beni yaa
Ben kurallara uyarım :) ilk verdiklerimde kesin uyarım. 3 gün olmasa da 2 kesin 3. Gün belki bir şey eklerim yanına ama uyarım. Dr kadar boşuna konuşmuyorlardır. Evet 100 çocuktan belki 1 tanesinde sorun oluyordur ama ya sorun yaşayacak çocuk benimkiyse? Hiç riske atmam.

Eski usul . Bugün annem de diyor senin ve kocanın alerjisi yok ki ne alerjisi olacak mı çocukta ala ala .. ben her şeyi verdim size diyor bir şey olmadı
En temizi aslında
Yaw onun bünyesiyle sizinki ne alaka? Yeni bir birey bunlar yeni bir can... siz sadece doğurdunuz bitti artık sende var diye yada yok diye onu kıyaslamayın yaşayarak göreceğiz onların vücudu nasılmış neymiş.

Benimki hiç bir şey yemedi henüz 5 aylığız qma biz daha var yolumuz :) bilemedim canım ya istersen bi havuçla başla yada bekle bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…