2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Bebek irmiği konusunda haklı ama zeytin yağını anlamadım ben evdeki zeytin yağından kullanıyorum zaten

Tamam canım sağol buldum

Artık araştırcaz bakalım inşallah hayırlısı olur aynen yenidoğan küvezi olması güzel bişey
Çok geçmiş olsun , kanamaları olan biri olarak yazmak istedim benimde çok kanamam vardı hamileyken hep yattım dinlendim , progestron iğnesi yaptım hergün 2 tane ben , sonrada hep fitil kullandım , inşallah geçecek dinlenmeniz gerekiyor mümkün olduğu kadar az hareket etmeniz gerekiyor

Çok teşekkür ederim bende şuan hep yatıyorum annemi çağırdım o bakıyor sağolsun

Çok teşekkür ederim bende şuan hep yatıyorum annemi çağırdım o bakıyor sağolsun
İnşallah sağlıkla kucağına alıcaksın endişelenme zor bi süreç çok iyi anlıyorum ama benim kanamam 7 haftam da başladı ve 17-18 haftama kadar kan geliyordu , içerdeki kirli kan koyu kahve rengi şeklinde devam edecektir , endişelenme oyala kendini geçecek Allah’ın izniyle

İnşallah teşekkür ederim evet şuanda da öyle kahve kan olarak devam ediyo sabahları biraz kan ve kuru parça geliyor Allahım nerde varsa herkesin çocuğunu bağışlasın sağ sağlim kucağımıza alalım bebeklerimizi

Kızlar ek gıdaya geçtikten sonra da bebekleriniz kakası sadece meme-mama gibi sulu hardal rengi mi yoksa daha mı katı

Hanımlar oruç tutmayı düşünen var mı bu sene
Ben tutmayacağım. Kaza etme hakkımız olduğuna göre tutmamız şart görülmemiş bu nedenle bebeğimin etkilenmemesi için tutmayacağım. (Ki zaten emzirirken susuz durabilmem imkansız diyebiliim)

Merhaba , bestiron biz de çok kabızlık yapiyor. Aynı sıkıntıyı yaşayan var mı. Günde 2 defa kaka yapan bebeğim artık 4 -5 günde bir yapmaya başladı. 9 -10 damla veriyorum
Boyle bi durumda farklı bie damla denemryi öneriyolar
Hanımlar oruç tutmayı düşünen var mı bu sene
Ben net evet ya da hayır diyemiyorum birkaö kez deneyeceğim siye düşünüyorum eger sütüm azalır kızım olursa izin hakkımı kullanırım eğer böyle bi durum olmazsa devam ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…