Bebek irmiği konusunda haklı ama zeytin yağını anlamadım ben evdeki zeytin yağından kullanıyorum zatenKızlar az çok bilgilerle geldim . Bugün eski bir bebek hemşiresi ile tanıştım .. öyle ek gıda için zeytinyağ almana gerek yok dedi . Evde kullandığın zeytinyağını ısıt öyle kullan dedi ağırlığı gidiyo dedi . Normal irmiği de blenderdan geçir incelt dedi al sana bebek irmiği dedipekmez ile yoğurt bi arada verme dedi demirini öldürme dedi ..
Ay bayıldım ya güle güle kullan , nerde yaptırdın bende yaptırmak isterimmmmKızlar kolyem geldi gerçekten çok şık çok çok beğendim kutusu filan çok zarif kalan saçları da göndermişler sağolsunlar ❤hemen taktım
Tamam canım sağol buldumBen altın yaptırdım. Bu siteden.. izmirde bir kuyumcu aynı zamanda..
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Ama şu sayfa da çelik gümüş filan yapıyor.. hatta başka sayfalar da var.
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Çok geçmiş olsun , kanamaları olan biri olarak yazmak istedim benimde çok kanamam vardı hamileyken hep yattım dinlendim , progestron iğnesi yaptım hergün 2 tane ben , sonrada hep fitil kullandım , inşallah geçecek dinlenmeniz gerekiyor mümkün olduğu kadar az hareket etmeniz gerekiyorArtık araştırcaz bakalım inşallah hayırlısı olur aynen yenidoğan küvezi olması güzel bişey
Çok teşekkür ederim bende şuan hep yatıyorum annemi çağırdım o bakıyor sağolsunÇok geçmiş olsun , kanamaları olan biri olarak yazmak istedim benimde çok kanamam vardı hamileyken hep yattım dinlendim , progestron iğnesi yaptım hergün 2 tane ben , sonrada hep fitil kullandım , inşallah geçecek dinlenmeniz gerekiyor mümkün olduğu kadar az hareket etmeniz gerekiyor
İnşallah sağlıkla kucağına alıcaksın endişelenmeÇok teşekkür ederim bende şuan hep yatıyorum annemi çağırdım o bakıyor sağolsun
İnşallah teşekkür ederim evet şuanda da öyle kahve kan olarak devam ediyo sabahları biraz kan ve kuru parça geliyor Allahım nerde varsa herkesin çocuğunu bağışlasın sağ sağlim kucağımıza alalım bebeklerimiziİnşallah sağlıkla kucağına alıcaksın endişelenmezor bi süreç çok iyi anlıyorum ama benim kanamam 7 haftam da başladı ve 17-18 haftama kadar kan geliyordu , içerdeki kirli kan koyu kahve rengi şeklinde devam edecektir , endişelenme oyala kendini geçecek Allah’ın izniyle
Emziriyoruz hayır , biraz az yiyince sütüm çok etkileniyorHanımlar oruç tutmayı düşünen var mı bu sene
Ben tutacağım inşallah, geçen sene hamileyken tutamamıştım dert oldu bana bu sene sahuru da yapıp bol su içip tutacağım inşallahHanımlar oruç tutmayı düşünen var mı bu sene
Ben tutmayacagim oruç.Hanımlar oruç tutmayı düşünen var mı bu sene
Evet havaların guzelleşmesını bekliyoruz dört gözle hamileyken bir kaç kez gitmiştik denk geliriz inşallahDilek yarımadası milli park çok ama çok güzelbiz de izmirin aydına yakın kısmındayız yazları gezmeye kuşadasına gidiyoruz genelde
Ben oruç tutarsam bebeğin hakkına girerim diye düşünüyorum tutmayacağım nasıp olursa emzırme işi bitince kaza edeceğim.Hanımlar oruç tutmayı düşünen var mı bu sene
Kızlar ek gıdaya geçtikten sonra da bebekleriniz kakası sadece meme-mama gibi sulu hardal rengi mi yoksa daha mı katı
Daha katı rengi de koyu
Ben tutacağım inşallah, geçen sene hamileyken tutamamıştım dert oldu bana bu sene sahuru da yapıp bol su içip tutacağım inşallahDenersin 1 2gğn sorun yoksa devam edersinBen tutacağım inşallah, geçen sene hamileyken tutamamıştım dert oldu bana bu sene sahuru da yapıp bol su içip tutacağım inşallah
Zaten 2sene dinimiz izin veriyor evetBen oruç tutarsam bebeğin hakkına girerim diye düşünüyorum tutmayacağım nasıp olursa emzırme işi bitince kaza edeceğim.
Ben tutmayacağım. Kaza etme hakkımız olduğuna göre tutmamız şart görülmemiş bu nedenle bebeğimin etkilenmemesi için tutmayacağım. (Ki zaten emzirirken susuz durabilmem imkansız diyebiliim)Hanımlar oruç tutmayı düşünen var mı bu sene
Boyle bi durumda farklı bie damla denemryi öneriyolarMerhaba , bestiron biz de çok kabızlık yapiyor. Aynı sıkıntıyı yaşayan var mı. Günde 2 defa kaka yapan bebeğim artık 4 -5 günde bir yapmaya başladı. 9 -10 damla veriyorum
Ben net evet ya da hayır diyemiyorum birkaö kez deneyeceğim siye düşünüyorum eger sütüm azalır kızım olursa izin hakkımı kullanırım eğer böyle bi durum olmazsa devam ederimHanımlar oruç tutmayı düşünen var mı bu sene
Benim sütüm baya azaldı aç kalırsam tamamen kaybedebilirimHanımlar oruç tutmayı düşünen var mı bu sene