2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Ben geçen ay oldum 5 ay sonra . Kanama denmez koyu kahverengi idi .. 3-4 sürdü bitti . Ben geliyorum hazırlıklı ol diyor herhalde hanfenfi gözlemliyorum bakalım nasıl olacak .

Ben geçen ay oldum 5 ay sonra . Kanama denmez koyu kahverengi idi .. 3-4 sürdü bitti . Ben geliyorum hazırlıklı ol diyor herhalde hanfenfi gözlemliyorum bakalım nasıl olacak .

Bize artık 3 no küçük gelmeye başladı bacaklarında lastik izi çıkıyor ama elimde daha 2 3 haftalık yetecek kadar 3 no var sonra 4 noya geçeceğim

Ben doktoruma sormuştum eskisi kadar düzenli olmayabilir emzirdiğin sürece ama korunmaya dikkat et demişti

Kızlar doktorumuz bu ay içerisinde göz muayenesi yaptırmamızı önerdi. Normal göz doktoruna mı gideceğiz yoksa bebeklere özel göz doktoru var mı bilginiz var mı acaba?

Muayenesi çok iyiydi baştan ayak tırnağına kadar bakıyordu. Sorun şu, bişeyleri sorduğumda kısa bi bahsedip videosuna yönlendirmesi napalım bizde beleşten video izleyip başka doktoru tercih ettik
Sosyal medyada ünlü doktorlar muayenede niye böyleler anlamıyorum..
Benim kadın doğum doktorumda instgramda baya akti, pozitif doğum hikayeleriyle doluydu ama birebir de cımbızla laf alıyordum ağzından.
En iyisini yapmışsın değiştirmekle videolarını izlemeye devam

Ek gıda süreci gözümde aşırı büyüyorrrr doktor önerisiyle mi gideyim anam babam usulü mü gideyim bir kaç kitap okuyup kendim mi bir plan yapayım kararsızlığındayım
Kerem baya yükseliyor yemeklere..ağzını şapırdatıyor, kendi yiyormuş gibi hareketler yapıyor

Esine sorsan söylemez mi canım

Kızlar doktorumuz bu ay içerisinde göz muayenesi yaptırmamızı önerdi. Normal göz doktoruna mı gideceğiz yoksa bebeklere özel göz doktoru var mı bilginiz var mı acaba?
Ben sehir hastanesinin cocuk hastanesi kısmındaki göz doktoruna götürdüm
Bence en iyisi karısık gitmek cogunlukla kendisi yesin ama kasıktqn da bişeyi reddetmesin diye bazı seyleri kendim vermeyi dusunuyorum yine de agırlıgı blwye vermek istiyorum. Kendi doydugunu hissettiğinde bıraksın yemekle saglıklı bi ilişkisi olsun istiyorum o nedenle blw daha mantıklı geliyor dağınıklığı pek sevmiyor olmama rağmen

Selamlar kızları doktora götürdüm büyük için alerjik ve gribal kaynaklı dedi ilaç vermedi burun spreyi sadec, küçüğe boğaz kulak ciğerde herhangi birsey yok ateşi yok sadece burnunda dedi. Ben burun yıkama yapıyordun SF ile önermedi sadece sterimar baby olanı burnun ön tarafından geriye itmeden yada damla ile SF iki saatte bir önerdi. Boyu 64 cm kilosu 7800 Gr. Mama almasa kısmına girdi ama o imkansız artık. Bakıcı zaten durduramayınca fazla mama veriyor. Günde iki alıyordu artık 3 alıyor. Büyük kızım ,119 cm olmuş yaklaşık 170 boyunda olacak büyüyünce dedi küçük kızın menenjit aşılarını 7 -9-11 ve 18 ay olarak planladı. Dişi çıkıyor iki haftayı bulurmus. Tadımlara başlayalım dedi ama zaten gaz sorunu var 6. Ayda başlayacağım

Merhaba fedi beyde mi yaptınız doğumu ücret ne kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…