- 19 Mayıs 2022
- 3.171
- 5.030
- 37
Daha katı rengide koyulaştı sarı değil artıkKızlar ek gıdaya geçtikten sonra da bebekleriniz kakası sadece meme-mama gibi sulu hardal rengi mi yoksa daha mı katı ?
Ben de bi gün deneyim diyorum da yorgun düşer miyiz bilmiyorumBoyle bi durumda farklı bie damla denemryi öneriyolar
Ben net evet ya da hayır diyemiyorum birkaö kez deneyeceğim siye düşünüyorum eger sütüm azalır kızım olursa izin hakkımı kullanırım eğer böyle bi durum olmazsa devam ederim
En az 10 kere.Kızlar bebişler akşam ilk yatırmadan sabaha kadar toplam kaç kere uyanıyo ya
Ben çoğu şeyi denedim. Çok şükür hemen hepsini severek yiyor. Sevmedikleri kabak ve avokado oldu. Onları tek yemeyi sevmedi.Kızlar ek gıda sürecinine başlayanlar nasıl gidiyor
Şuana kadar neler vediniz
Biizm sevdiklerimiz:
patates, kabak ,tatlı kabak, yoğurt, tarhana çorbası, organik bisküvi
sevemediklerimiz :
havuç, elma, brokoli
yarın avokado vercem bakalım beğenecek mi hanfendi
Bazen iki bazen 3Kızlar bebişler akşam ilk yatırmadan sabaha kadar toplam kaç kere uyanıyo ya
Benimki de tek yemedi genel olarak püre yada çorba olarak yediriyorumBen çoğu şeyi denedim. Çok şükür hemen hepsini severek yiyor. Sevmedikleri kabak ve avokado oldu. Onları tek yemeyi sevmedi.
Bende akşam uyutamıyorum bak saat 10 olmuş bir saattir uyusun diye uğraşıyorum ama yok cingöz gibi etrafa bakıyorKızlar bebişler akşam ilk yatırmadan sabaha kadar toplam kaç kere uyanıyo ya
Peki miktar olarak ne kadar veriyorsun ben rahatsız olur diye fazla vermek istemiyorumBen çoğu şeyi denedim. Çok şükür hemen hepsini severek yiyor. Sevmedikleri kabak ve avokado oldu. Onları tek yemeyi sevmedi.
Tatlı şeyleri meyveleri bir çay kasigi kadar veriyorum şekeri çok yükselmesin ve çok susamasin diyePeki miktar olarak ne kadar veriyorsun ben rahatsız olur diye fazla vermek istemiyorum
Bazen iki bazen 3
Sizinki peki
Bende akşam uyutamıyorum bak saat 10 olmuş bir saattir uyusun diye uğraşıyorum ama yok cingöz gibi etrafa bakıyor
Kızlar ek gıda sürecinine başlayanlar nasıl gidiyor
Biizm sevdiklerimiz:
sevemediklerimiz :
havuç, elma, brokoli
Daha katı benimki ve koyu yeşilKızlar ek gıdaya geçtikten sonra da bebekleriniz kakası sadece meme-mama gibi sulu hardal rengi mi yoksa daha mı katı ?
Yoğurt avakado patates havuç kabak muz elma armut portakal mandalina hurma ıspanak maydanoz( çorba şeklinde ) kıyma , yumurtanın sarısı , labne peyniri , bunlar galiba sadeceKızlar ek gıda sürecinine başlayanlar nasıl gidiyor
Biizm sevdiklerimiz:
sevemediklerimiz :
havuç, elma, brokoli
İyi geceler kalbiniz ve hayatınız çocuklarınızla beraber güzellik huzur dolsun inşaallahMerhaba canim anneler ben geri döndüm
Yorgun, argin, kirgin ve artik yalnizim... gelir gelmez bir merhaba diyeyim istedim sizlere. Ek gidaya gecilmis galiba, biz de gectigimiz hafta basladik.
3 gun kuralina gore ilerledigimiz icin henuz cok cesitlenemedik... ama favori gidamiz yogurt oldu simdiden bir de salataligi ek gida emziginde (ismi bu degil ama iste ne bilemiyorum) kemirmeye bayiliyoruz. Simdilik tipki ablasi gibi
Ablamiz kucuge alisti, isirma / vurma / kardesi istememe huylarimiz tamamen degisti. Simdi hepimizden cok onu seviyor, koruyor, hergun onu operek uyandiriyor ve kardesine baglandigindan bu yana dil gelisimi fevkalade hizlandi. Bugün artik 7-8 kelimeli konu akisina uygun cumlelerimiz var... ilay yarin (20 subat) tam olarak 6.ayini doldurmus olacak.
Gorusmek üzere
Tesekkur ediyorum,İyi geceler kalbiniz ve hayatınız çocuklarınızla beraber güzellik huzur dolsun inşaallah