2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Ben de bi gün deneyim diyorum da yorgun düşer miyiz bilmiyorum

Kızlar ek gıda sürecinine başlayanlar nasıl gidiyor
Şuana kadar neler vediniz
Biizm sevdiklerimiz:
patates, kabak ,tatlı kabak, yoğurt, tarhana çorbası, organik bisküvi
sevemediklerimiz :
havuç, elma, brokoli
yarın avokado vercem bakalım beğenecek mi hanfendi

Ben çoğu şeyi denedim. Çok şükür hemen hepsini severek yiyor. Sevmedikleri kabak ve avokado oldu. Onları tek yemeyi sevmedi.

Peki miktar olarak ne kadar veriyorsun ben rahatsız olur diye fazla vermek istemiyorum
Tatlı şeyleri meyveleri bir çay kasigi kadar veriyorum şekeri çok yükselmesin ve çok susamasin diye
Ama yoğurt mesela en fazla 4-5 çay kaşığı alıyor şuan onu da istediği kadar veriyorum
Tatlıları kararında, tatlı olmayanlari istediği kadar diyebilirim.

Ben doktora sordum 5.ay kontrolü hastalığa denk gelmişti hızlıca oldu
Cmt aşıya gitmiştik dedim ek gıda bolcak 6.ay dedi tadım yapayımmı dedim konuşalım dedi kaldı öyle baya istekli ama daha bişey tatmadı ya 3 gün 3 gün sebzelerden tattırayım istiyorum aslında ama bakalım konuşvam

doktorlada

Yoğurt avakado patates havuç kabak muz elma armut portakal mandalina hurma ıspanak maydanoz( çorba şeklinde ) kıyma , yumurtanın sarısı , labne peyniri , bunlar galiba sadece

Merhaba canim anneler ben geri döndüm

Yorgun, argin, kirgin ve artik yalnizim... gelir gelmez bir merhaba diyeyim istedim sizlere. Ek gidaya gecilmis galiba, biz de gectigimiz hafta basladik.

3 gun kuralina gore ilerledigimiz icin henuz cok cesitlenemedik... ama favori gidamiz yogurt oldu simdiden bir de salataligi ek gida emziginde (ismi bu degil ama iste ne bilemiyorum) kemirmeye bayiliyoruz. Simdilik tipki ablasi gibi

Ablamiz kucuge alisti, isirma / vurma / kardesi istememe huylarimiz tamamen degisti. Simdi hepimizden cok onu seviyor, koruyor, hergun onu operek uyandiriyor ve kardesine baglandigindan bu yana dil gelisimi fevkalade hizlandi. Bugün artik 7-8 kelimeli konu akisina uygun cumlelerimiz var... ilay yarin (20 subat) tam olarak 6.ayini doldurmus olacak.

Gorusmek üzere

İyi geceler kalbiniz ve hayatınız çocuklarınızla beraber güzellik huzur dolsun inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…