2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Kizlar bı sorum olacak doğum sonrası adet düzeniniz nasıl internette biraz araştırdım emzirme dolayısıyla değişkenlik olabiliyormuş ben ocakta oldum bu ay henüz olmadım da korkmaya başladım inşallah normal akistir bugünleri yaşayacağım hiç aklıma gelmezdi
Ben geçen ay oldum 5 ay sonra . Kanama denmez koyu kahverengi idi .. 3-4 sürdü bitti . Ben geliyorum hazırlıklı ol diyor herhalde hanfenfi 😂🤣 gözlemliyorum bakalım nasıl olacak .

Kizlar bı sorum olacak doğum sonrası adet düzeniniz nasıl internette biraz araştırdım emzirme dolayısıyla değişkenlik olabiliyormuş ben ocakta oldum bu ay henüz olmadım da korkmaya başladım inşallah normal akistir bugünleri yaşayacağım hiç aklıma gelmezdi
Ben geçen ay oldum 5 ay sonra . Kanama denmez koyu kahverengi idi .. 3-4 sürdü bitti . Ben geliyorum hazırlıklı ol diyor herhalde hanfenfi 😂🤣 gözlemliyorum bakalım nasıl olacak .

Kızım sana niye yollasın zaten kac paket almış alıversin diyolardır fjfjf bu arada cidden bende o kadar bez yok ama ben bi türlü emin olamıyorum 2 paket hesaplıyorum sonra duruma gore mesela daha 3 nodan devam ederim gibi sanki

Ben 55. Gun falan regl oldum normalden miktar ve süre olarak kısaydı, 2. Reflim 1 yk ya vardı ya yoktu sonra da kayboldu kontrolum vardı gittim normal dedi

Bu arada o kontrolde epizyotomi işini de sordum kesilen her yer tekrar kapatılır dedi sadece dokularda hafif bi esneme oldugu için daha geniş hissedilebilir dedi sonraki dogum için biraz acık bırakılmıyor mu dedim hayır dedi ddlklc ddlklc
Bize artık 3 no küçük gelmeye başladı bacaklarında lastik izi çıkıyor ama elimde daha 2 3 haftalık yetecek kadar 3 no var sonra 4 noya geçeceğim

Ben doktoruma sormuştum eskisi kadar düzenli olmayabilir emzirdiğin sürece ama korunmaya dikkat et demişti

Kızlar doktorumuz bu ay içerisinde göz muayenesi yaptırmamızı önerdi. Normal göz doktoruna mı gideceğiz yoksa bebeklere özel göz doktoru var mı bilginiz var mı acaba?

Muayenesi çok iyiydi baştan ayak tırnağına kadar bakıyordu. Sorun şu, bişeyleri sorduğumda kısa bi bahsedip videosuna yönlendirmesi 😅🤦🏻‍♀️ napalım bizde beleşten video izleyip başka doktoru tercih ettik 😅
Sosyal medyada ünlü doktorlar muayenede niye böyleler anlamıyorum..
Benim kadın doğum doktorumda instgramda baya akti, pozitif doğum hikayeleriyle doluydu ama birebir de cımbızla laf alıyordum ağzından.
En iyisini yapmışsın değiştirmekle videolarını izlemeye devam 😅😅

Ek gıda süreci gözümde aşırı büyüyorrrr 😤 doktor önerisiyle mi gideyim anam babam usulü mü gideyim bir kaç kitap okuyup kendim mi bir plan yapayım kararsızlığındayım 😑
Kerem baya yükseliyor yemeklere..ağzını şapırdatıyor, kendi yiyormuş gibi hareketler yapıyor 😅😅

Ay kızlar bir şey diyeceğim ; hani demiştim ya size eşimle görümcem arası bir şeyler oluyor diye . Bugün farkettim eşim görümcemi aramış 5 dk konuşmuşlar 2 şubatta o zamandan bu zamana görümcem eşimle benim resimlerimizi beğenmiyor anca yegeninkini , bugün fark ettim görümcemin eşi de 2 haftadır cuma mesajı atmamış bugün ben atayım dedim cvp vermedi 😂😂
Yani ben kayınvalide ile konuşmuştum senin kızın bana sürekli neden laf sokuyor daha öncesinde sordum kendisine konuştum güzelce anlattım biz bir aileyiz vs diye ama hala aynı dedim .. neyse eşime söylememiştim anası söyledi galiba 🙄 ayy ortalık karıştı baktım kocamın telefonuna iki kardeşte cumalaşmamış 🤪🤪
Kötü gelin oldum 🤪🤪🤣
Esine sorsan söylemez mi canım

Kızlar doktorumuz bu ay içerisinde göz muayenesi yaptırmamızı önerdi. Normal göz doktoruna mı gideceğiz yoksa bebeklere özel göz doktoru var mı bilginiz var mı acaba?
Ben sehir hastanesinin cocuk hastanesi kısmındaki göz doktoruna götürdüm
Ek gıda süreci gözümde aşırı büyüyorrrr 😤 doktor önerisiyle mi gideyim anam babam usulü mü gideyim bir kaç kitap okuyup kendim mi bir plan yapayım kararsızlığındayım 😑
Kerem baya yükseliyor yemeklere..ağzını şapırdatıyor, kendi yiyormuş gibi hareketler yapıyor 😅😅
Bence en iyisi karısık gitmek cogunlukla kendisi yesin ama kasıktqn da bişeyi reddetmesin diye bazı seyleri kendim vermeyi dusunuyorum yine de agırlıgı blwye vermek istiyorum. Kendi doydugunu hissettiğinde bıraksın yemekle saglıklı bi ilişkisi olsun istiyorum o nedenle blw daha mantıklı geliyor dağınıklığı pek sevmiyor olmama rağmen

Selamlar kızları doktora götürdüm büyük için alerjik ve gribal kaynaklı dedi ilaç vermedi burun spreyi sadec, küçüğe boğaz kulak ciğerde herhangi birsey yok ateşi yok sadece burnunda dedi. Ben burun yıkama yapıyordun SF ile önermedi sadece sterimar baby olanı burnun ön tarafından geriye itmeden yada damla ile SF iki saatte bir önerdi. Boyu 64 cm kilosu 7800 Gr. Mama almasa kısmına girdi ama o imkansız artık. Bakıcı zaten durduramayınca fazla mama veriyor. Günde iki alıyordu artık 3 alıyor. Büyük kızım ,119 cm olmuş yaklaşık 170 boyunda olacak büyüyünce dedi 🥲 küçük kızın menenjit aşılarını 7 -9-11 ve 18 ay olarak planladı. Dişi çıkıyor iki haftayı bulurmus. Tadımlara başlayalım dedi ama zaten gaz sorunu var 6. Ayda başlayacağım

Yaa aydında misiniz siz de 😌
Açıkçası özele gitmeyi düşünmüyorum ben kadın doğum hastanesinin iyi olmadığını söyledi benim eşim adu de acil asistani. Üniversitede arkadaşları var takibi asistan arkadaşlarına yaptırmayı düşünüyorum doğumu da perinatoloji doktoru var fediydi galiba adı başhekim yardımcısı aynı zamanda detaylı ultrasonumu da o yapmıştı ücret karşılığı yaptırıyormuş doğumu ona yaptırırım diye düşünüyorum boyle konuştuk. Ama doktorunuzun adını ve hastaneyi öğrenebilirim nolur nolmaz 💕
Merhaba fedi beyde mi yaptınız doğumu ücret ne kadar

X