Kızlar bişey sorucam ya mesela ben bebeğe yarım çay tabağı havuç püresi yediriyorum ertesi gün bezinden alıyorum püreyi normal mı ACABA
Dedim canım onu da, kulaklık takıp bi şekilde dinleyebilirsiniz dediAy canım öyle söylediğinde sen de doktor bey benim vaktim olmuyor açıkçası pek sosyal medya kullanmıyorum bebekten sonra , yani her videoyu nasıl izliceksiniz
Ben duymuştum ya sanki böyle bişeyi normal diye biliyorumSonbahardagel canım sende yediriyorsun dimi var mı böyle bişey?
Kızımı bi durum için beyin cerrahiye sevk ettiler orada 9 aylık bir bebek vardı, 6 aylıkken menenjit olmus sadece kafada şişlik ile fark etmişler ateş kusma vs hiçbir şey yokmuş menejitr baglı hidrosefali olmuş şant takılmış 2 ay hastanede kalmışlar, buyume geriliği olmus falan allah korusun yani bize de 3 5 13. Aylar dediler 5. Ayı henüz gelmedi, 3. Ayda 2 gün ateş yaptı calpol verdim 2 kere geçti gitti. Riski cok buyuk yaptır bence ateş yapması nerde diğer riskler nerde..Ay çok haklısın , biraz ağır bi aşı diye biliyorum biraz o yüzden aşıdan kaçıyorum açıkçası
Çok normal baya bir sürüyor o durum brokoli den sonra yeşil olacak dahaSonbahardagel canım sende yediriyorsun dimi var mı böyle bişey?
Arayı açmazsan tükenirsin kolay değilHeves ediyorum, saniyesinde çıkarıyorum aklımdan
Çok güzel geçen siz paylaşınca izmirdeyniş bi de bi dahaki izmire gidişime ben de alırım dedim 22 ayar için fiyat sordum ucu için 13000 dedi. Kaç gram dedim ürünlerimiz gram olarak değil el işçiliği olarak fiyatlandırılıyor dediler. Amaç yatırım değil diyor. Sanane benim amacım ne 4 5 gram dedi sonra bi de. Kızdım aaçmalığa bak 6 7 bin lira el işçiliği mi alacaksın yaniKızlar kolyem geldi gerçekten çok şık çok çok beğendim kutusu filan çok zarif kalan saçları da göndermişler sağolsunlar ❤hemen taktım
Nasıl ya o kadar değil ki fiyatıÇok güzel geçen siz paylaşınca izmirdeyniş bi de bi dahaki izmire gidişime ben de alırım dedim 22 ayar için fiyat sordum ucu için 13000 dedi. Kaç gram dedim ürünlerimiz gram olarak değil el işçiliği olarak fiyatlandırılıyor dediler. Amaç yatırım değil diyor. Sanane benim amacım ne 4 5 gram dedi sonra bi de. Kızdım aaçmalığa bak 6 7 bin lira el işçiliği mi alacaksın yani
Hee bir de yedirdkşerimiz toto dan geri çıkacak haydaaaÇok normal baya bir sürüyor o durum brokoli den sonra yeşil olacak daha
Benim pul kolyem var 22 ayar o daha sarı oluyor ya sizinki 14 ayardır. Sırıtmasın diye ucu da 22 ayar alayım dedim 8 gram 10 gram olsa o para verilir de 4 gramı etmez.Nasıl ya o kadar değil ki fiyatızam mı gelmiş
Çok. Anlamlı bir anı kalacak kuzuyaKızlar kolyem geldi gerçekten çok şık çok çok beğendim kutusu filan çok zarif kalan saçları da göndermişler sağolsunlar ❤hemen taktım
Ama 22 ayar istemişsin kuzum sen de.. tek uç alabilirsin kendin başka yerden zincir alırsın. Zaten sadece yanı görünüyor önü beyaz sarılar o kadar fark etmezBenim pul kolyem var 22 ayar o daha sarı oluyor ya sizinki 14 ayardır. Sırıtmasın diye ucu da 22 ayar alayım dedim 8 gram 10 gram olsa o para verilir de 4 gramı etmez.
Benim zincirim var o yüzden uç istedim sadece . 1900 küsür 22ayar bilezik olarak bakılır fiyatına 4 gram olsa 2 bin de 8 bin lira. 5bin işçilik fazla.Ama 22 ayar istemişsin kuzum sen de.. tek uç alabilirsin kendin başka yerden zincir alırsın. Zaten sadece yanı görünüyor önü beyaz sarılar o kadar fark etmez
Ben bişi itiraf ediyim. 3 gün kuralı uygulamadımKızlar bende bugün başladım tadımlaradoktor verebilirsin dedi yavaş yavaş 3 gün kuralı ile dedi .. bende bugün havuç ile başladım yer gibi oldu sonra istemedi ağladı . Ben uyandıktan sonra aç olarak verdim sonra emzirdim yanlış isem düzeltin .. ardından patates ve kabak ile devam edeceğin sonra yoğurt vereceğim .. acaba az az su da versem mi?
Sizde rica etsem yaptığınız verdiğiniz şeyleri paylaşır mısınız ne ile nasıl verdiniz ? İrmik un vs karışım ile ilgili nasıl yapıyorsunuz ? Çocuğa yanlış şey vermemiş olayım .. lütfen yardım
Bebe bisküvisi çok zararlı diye biliyorum siz yapıyorsunuzdu belki pekmez için de erken gibi ama siz bilirsiniz tabiBen bişi itiraf ediyim. 3 gün kuralı uygulamadım
Verdiğim şeylerin kalitesine dikkat ediyorum içim rahat olsun diye ama sıralamaya falan dikkat etmedim açıkçası.
Ben yoğurt verdim, salatalık, muz, elma, armut, labne, yumurta sarısı, kabak, havuç, avokado, kendi yaptığım ezogelin çorbasından verdim, bebe bisküvisi su ile inceltip içine pekmez koyuyorum bayılıyor ona, kerevizli havuçlu çorba verdim.
Sıraya falan bakmiyorum ertesi günler bakıyorum vücudunda falan bişi var mı diye. Kızımın alerjik olduğunu dusunmedigim için başladım bu şekilde. Ben doğum yaptıktan sonra her şeyi tükettim reaksiyon göstermediği için bu kadar rahattım. İrmige yulafa yavaştan başlarım su ile pişirip muz ezerim avokado ezerim veririm. Ama 3 gün kuralı daha garanti tabi.
Eski usul . Bugün annem de diyor senin ve kocanın alerjisi yok ki ne alerjisi olacak mı çocukta ala ala .. ben her şeyi verdim size diyor bir şey olmadıBen bişi itiraf ediyim. 3 gün kuralı uygulamadım
Verdiğim şeylerin kalitesine dikkat ediyorum içim rahat olsun diye ama sıralamaya falan dikkat etmedim açıkçası.
Ben yoğurt verdim, salatalık, muz, elma, armut, labne, yumurta sarısı, kabak, havuç, avokado, kendi yaptığım ezogelin çorbasından verdim, bebe bisküvisi su ile inceltip içine pekmez koyuyorum bayılıyor ona, kerevizli havuçlu çorba verdim.
Sıraya falan bakmiyorum ertesi günler bakıyorum vücudunda falan bişi var mı diye. Kızımın alerjik olduğunu dusunmedigim için başladım bu şekilde. Ben doğum yaptıktan sonra her şeyi tükettim reaksiyon göstermediği için bu kadar rahattım. İrmige yulafa yavaştan başlarım su ile pişirip muz ezerim avokado ezerim veririm. Ama 3 gün kuralı daha garanti tabi.