2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Bebe bisküvisi çok zararlı diye biliyorum siz yapıyorsunuzdu belki pekmez için de erken gibi ama siz bilirsiniz tabi
Bebe bisküvisi kendim yapıyorum içine pekmez katmadan, tatsız olacak şekilde
Pekmezi de tatlansın diye doktorum önerdi her gün bir çay kaşığı verebilirsin diye

Benim zincirim var o yüzden uç istedim sadece . 1900 küsür 22ayar bilezik olarak bakılır fiyatına 4 gram olsa 2 bin de 8 bin lira. 5bin işçilik fazla.
Büyük iht bu 14 olanların şekilleri ellerinde hazır var içine işlem yapıyorlar sadece 22 olunca yeni dökmek gerekir filan ne bileyim. Benim aldığımın fiyatı iyi bence piyasadaki kolyelerle aynı. 22 olunca bilemedim

Kızz ne ara bu kadar yedirdiiin zavallı kızım daha hiç bir şey yemedi bile üzüldüm

Miktar olarak ne kadar veriyorsun canım? Ne kadar yerse mi? Biz daha başlamadık tadımlara ama doktorumuz 1 çay kaşığı ile başlayıp 1 çay bardağına kadar çıkabilirsin demişti miktar olarak

Ben su ana kadar yogurt,patates,kabak,bal kabagi,havuc,elma ve muz verdim. Yogurt disinda uc gun kurali uygulamadim. Belli basli gidalarin risk tasıdıgıni dusunuyorum. Mesela benim yumurta,findik,sut ve kakao alerjim var bunlari denetirken 3 gun kurali uygularim. Ben herseyi once sade tattirip sonraki gun yogurtla karistirip verdim yogurdu cok sevdigi icin. Tattirdigim sebzelerdende corba yapiyorum zeytinyagi ve yulaf unu kavurup sebzelero haslamaya atip belendirdan gecirdim. Corba disinda herseyi puturlu veriyorum. Her ek gida sonrasi mutlaka su veriyorum. Irmik,pirinc unu vs. Karisimlara 6. Ay itibari ile gecicem cunku unlu seyler baya ögun oluyor suan tadim asamasinda oldugundan daha onlara baslamadim. Kizimda yaptigim herseyo yaklasik yarim cay bardagi olucak sekilde tuketiyor.

Miktar olarak ne kadar veriyorsun canım? Ne kadar yerse mi? Biz daha başlamadık tadımlara ama doktorumuz 1 çay kaşığı ile başlayıp 1 çay bardağına kadar çıkabilirsin demişti miktar olarak
Canım, doktor çay kaşığının ucuyla ver, severse vermeye devam et gözüne baktirma dedi. Ama mesela muz gibi tatlı şeyleri az veriyorum şekeri çok yükselmesin diye.
Çorbayı çok sevdi 5 çay kaşığı falan yemiştir
Kısacası tatlıları az, tatlı olmayanları ne kadar isterse o kadar

O kadar para verip muayene olmaya gidiyosun
Karşılığı videoyu izlesene
Muayenesi çok iyiydi baştan ayak tırnağına kadar bakıyordu. Sorun şu, bişeyleri sorduğumda kısa bi bahsedip videosuna yönlendirmesi napalım bizde beleşten video izleyip başka doktoru tercih ettik

Bacım siz (sen ve yeniden çocuk isteyenler) Allah aşkına ne yiyorsunuz ne içiyorsunuz ? Nerden geliyor bu cesaretin kaynağı
Kuzenim benden 1 yaş büyük (34) 4 çocuğu var 4 te düşük yapmış, bugün gördüm dedim Allah seni napmasın hadi eskiler neysede sen nasıl 4 çocuk doğurdun yaa bi de diyo evet çok zor ajjaja şimdi aklı başına gelmiş

İyi bari 4. De idrak edebilmiş hiç edemeyedebilirdi
Bende goondan geçilmiyor yeter daa
Bendede premium soft 4 no 64lüden 8 paket, mutlu bebek 4 no 100lüden 3 paket var. Goon hala bana sponsor olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…