Canimm yapılmıştı hem de 36. Haftadan itibaren çatin uygun diyorlardi hep. Bir de boyum uzun baya, doktor senin çatin dar olmaz falan dedi. 40+0 da sancım gelmeyince suni sancı fitili verdiler 8.30 da. Regl sancım gibi sancılar vardı da çok keyifliydi. Bu muymuş ya tüm mesele dedim nasıl keyifliyim
Sonra fitili çıkardılar, damardan verdiler. Bilincimi kaybedecek noktaya geldim bu nasıl bişey, yalvarıyorum tabi ya beni ortadan kaldırın ya da sezeryana alın diye. Üniversite hastanesinde yaptigim için epidural de yoktu. Sadece buscopan verdiler
En son kustum suyum geldi böyle bir ağrı yok. Bir de en başından beri 1.5 dakikada bir geliyordu düzenli bir şekilde dinlenecek fırsatım hiç yoktu. En son 7 cm de doktor geldi catın bebeğin geçişi için uygun değil dar dedi ve hemen sezeryana alındım. Yani öyle ki, belden iğneyi yaparlarken bile sancim geldi ve ben sabit bile duramadin yerimde çok zordu. 19.58 de yavruma kavuştum
Sanırım sancı esnasında tam olarak belli oluyormuş çatı. Yani yoksa bunca acıyı cektirmezlerdi değil mi