2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255

Eklentiler

• IMG_20240209_114932_edit_48608612253017.jpg
    IMG_20240209_114932_edit_48608612253017.jpg
    130,2 KB · Görüntüleme: 63
Bana doktor 5. Ayı doldurunca yani 10 gün sonra tadımlara başlayalım dedi .
İlk yogurtla başlanır dedi de yoğurtta el yapımı olunca inek sütünden yapılıyor nasıl olacak anlamadım
Yok canım bu direkt inek sütü içmekten bahsediyor Yani peynirdir lordur yoğurttur kefirdir bunlar da sıkıntı yok direkt inek sütü içirmeyin çocukları diyorlar ya

Normal sancı çekerken serumdaki suni sancı mı istemiyorum demiştim hemşire bunda böyleysen suni sancıda cıldırırsın bu normal serum demişti 😂😂 ama sonlara doğru duş girdim oturdum socak suyun altına o cidden rahatlatmıştı ya

Canimm yapılmıştı hem de 36. Haftadan itibaren çatin uygun diyorlardi hep. Bir de boyum uzun baya, doktor senin çatin dar olmaz falan dedi. 40+0 da sancım gelmeyince suni sancı fitili verdiler 8.30 da. Regl sancım gibi sancılar vardı da çok keyifliydi. Bu muymuş ya tüm mesele dedim nasıl keyifliyim 😄
Sonra fitili çıkardılar, damardan verdiler. Bilincimi kaybedecek noktaya geldim bu nasıl bişey, yalvarıyorum tabi ya beni ortadan kaldırın ya da sezeryana alın diye. Üniversite hastanesinde yaptigim için epidural de yoktu. Sadece buscopan verdiler 😄 En son kustum suyum geldi böyle bir ağrı yok. Bir de en başından beri 1.5 dakikada bir geliyordu düzenli bir şekilde dinlenecek fırsatım hiç yoktu. En son 7 cm de doktor geldi catın bebeğin geçişi için uygun değil dar dedi ve hemen sezeryana alındım. Yani öyle ki, belden iğneyi yaparlarken bile sancim geldi ve ben sabit bile duramadin yerimde çok zordu. 19.58 de yavruma kavuştum 🥺 Sanırım sancı esnasında tam olarak belli oluyormuş çatı. Yani yoksa bunca acıyı cektirmezlerdi değil mi 🥺
Offf okurken sancılandım 🥴 neyseki geçti gitti 🥲

X