2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
bi arka caddende oturmam şoku :KK70: ne güzel oturuyor ya benimki oturunca öne doğru gidiyor :KK43:
Balkona çıkaan görürüm belki 😂 bu ablamındı yazlığa götürücem ama şimdi balkona koyayım dedim zaten orda da dışarıda duracak iyi oldu duruyor alışık ama mama sandalyesine ben evdekine 1 aydır neredeyse oturtuyorum

Son düzenleme:
Hava yağmurluydu biz de balkona çıktık kızımla 😂

Bizde hava çok güzel ama maalesef Bir sürü işim olduğu için çıkamıyorum Biz de o yüzden balkona çıkmıştık Az önce çocuğum hava alsın diye.. yarın anneme gideceğiz bugün o kadar çok işim var ki evi toplamam lazım eşimin ütüleri de çamaşırları temiz kalsın bavul hazırlayacağım ve son anda misafir çıktı Akşama misafir gelecekmiş Onlar için de evi temizlemem gerekiyor ama hiçbirini yapamıyorum çünkü kızım çok huysuz sadece kucağımda durmak istiyor

Bizde hava çok güzel ama maalesef Bir sürü işim olduğu için çıkamıyorum Biz de o yüzden balkona çıkmıştık Az önce çocuğum hava alsın diye.. yarın anneme gideceğiz bugün o kadar çok işim var ki evi toplamam lazım eşimin ütüleri de çamaşırları temiz kalsın bavul hazırlayacağım ve son anda misafir çıktı Akşama misafir gelecekmiş Onlar için de evi temizlemem gerekiyor ama hiçbirini yapamıyorum çünkü kızım çok huysuz sadece kucağımda durmak istiyor
Kolaylıklar diliyorum 💕

Ben elelyince kafası sıcak geliyor ateşini ölçüyorum normal.. dişte böyle bir şey mümkün mü 🤣

ben anneme gitçem kargoyu oraya söyledim 🤣🤣 bir de şey diyor akşam "alma demekten de anlamıyorsun bir de al diyelim ne olacak 🤣🤣"
Ayy bende annemlere gidiyorum yarın🥳🥳 bana her ay çok harcama yapma diyo ama dinleyen kim ajjajaj hep onun kartından alışveriş yapıyoruz ( kart nosunu ezberledim ) diyo ki borç hep benim üstüme senin hiç borcun yok 🤣🤣

Balkona çıkaan görürüm belki 😂 bu ablamındı yazlığa götürücem ama şimdi balkona koyayım dedim zaten orda da dışarıda duracak iyi oldu duruyor alışık ama mama sandalyesine ben evdekine 1 aydır neredeyse oturtuyorum
Haftada 3 gün şu noktadan servisle işe gidiyorum denk geliriz elbet :KK70:
IMG_1886.jpg

Benimkide öne gidiyor en son ayaklarını tutuyor öylece kalıyor düşmemek için elini hiç kaldırmıyor çok komik oluyor öyle 🤣🤣
Aslında benimki kafasını falan çok iyi dik tutuyor ama mama sandalyesine koyunca salıveriyor kendini. Benim kullandığım mama sandalyesinden mi acaba... şunu kullanıyorum ben
61nHpvPvUbS._AC_UF1000,1000_QL80_.jpg

Aslında benimki kafasını falan çok iyi dik tutuyor ama mama sandalyesine koyunca salıveriyor kendini. Benim kullandığım mama sandalyesinden mi acaba... şunu kullanıyorum benEki Görüntüle 3383978
Yani bilmiyorum kademeli bizimki 2de oturttum baya 45 derece açılı gibi artık oturabiliyor diye tam dik kullanıyorum zamanla alışır bence

Ben gebeliğimde acayip rüyalar görürdüm, doğumdan sonra çok kısa uykular yaptığım için yine saçma rüyalar görüyorum. Bir de bir gecede mesela 12-13 goruyorumdur
Doğumdan beri bebişimi 2 kez rüyamda gördüm sadece biri korkunctu zaten🙄. Siz görüyor musunuz bebişleri kızlar bi kaç ay önce dünyada hiç var olmayan birini artık rüyada görmek çok tuhaf aslında🫠

Ayy bende annemlere gidiyorum yarın🥳🥳 bana her ay çok harcama yapma diyo ama dinleyen kim ajjajaj hep onun kartından alışveriş yapıyoruz ( kart nosunu ezberledim ) diyo ki borç hep benim üstüme senin hiç borcun yok 🤣🤣
Ben kendi kartımla alıyorum, geçen bir şey qlcak benim kartla kartını getireyim mi dedi yoo dedim ezberden söyledim şook. İşte çok alıyorsun bak ezberlemişsin filan dedim yoo çok zekiyim 🤣

X