- 18 Ekim 2013
- 111
- 169
Çok üzüldüm hayırlısı olsun. Ümidini kaybetme.Doktora gittim kızlar ctsi 180 çıkan değerim 80e düşmüş
Ne yazacağımı bilemedim çok üzgünüm seni çok iyi anlıyorum ne yazılsa boş gelir ama ümidini sakin kaybetme hep böyle olması gerekiyormuş deyip yoluna devam etDoktora gittim kızlar ctsi 180 çıkan değerim 80e düşmüş
Canim benim sözün bittiği yer ne desem bilmiyorm cok üzüldümDoktora gittim kızlar ctsi 180 çıkan değerim 80e düşmüş
Aramızdaki en kıdemli hamiş sensin bizler daha 4-5 er haftalığızSelam kızlar herkese güzel hamilelikler diliyorum inşallah sağlıkla
Size söyleyeceğim şu ki mide bulantısız yemek yiyebildiğiniz günlerin tadını çıkarın gerçekten doyasıya yiyin ben 8 haftalığım 7. Haftaya kadar hiçbirşeyim yoktu ama şu an ne birşey yiyorum mutfağa bile giremiyorum yemek yemeyi özledim resmen
İlk haftalarda çok yemiyordum kilo alırım diye ama keşke biraz depolasaymışım
Tadını çıkarın bu güzel günlerin ben hep böyle geçecek sanmıştım ama fırtına öncesi sessizlikmişAramızdaki en kıdemli hamiş sensin bizler daha 4-5 er haftalığız
Canım hiç üzülme buna yaz yağmuru diyor çoğu doktor, hamile kalabildiğini öğrenmiş oldun adet olunca tekrar devam hepimiz mucizelerimize kavuşalım inşallah sağlıklı bebişlerimiz olsunDoktora gittim kızlar ctsi 180 çıkan değerim 80e düşmüş
Bende sordum instagramdan cevap verdi hoca:) gebelikte hepsi kullanılabilir devam dedi. Ama kendi doktoruma gitmedim henüz o nedenle içim rahat etmedi. Hangilerini kullanıyorsunuz siz?Ben mfk gebesiyimInstagramdan doktora yazdım şansıma gördü cevapladi takviyelere devam dedi ama dün kendi doktoruma gittigimde sordum takviyeleri artık bırak çok fazla gelir dedi folik asit verdi ama ben şöyle yapıyorum günde iki kullanıyordum günde bire indirdim yani sadece bitkisel takviye olduğu için bir zararı olacağını düşünmüyorum
Aay ne güzel ya :) insan buna bile seviniyor :) afiyet olsun bebişle size :) kaç artı kaçtasınız?Ben bugün ilk kez aserdim yani aserme mi bilmiyorum ama normalde çok da aramadığım biseyi deli gibi istedim yedik bebisimle oh sifa olsun
Ben Fodega, bee kapsül, panacea, advictor kullanıyorum:) siz ?Bende sordum instagramdan cevap verdi hoca:) gebelikte hepsi kullanılabilir devam dedi. Ama kendi doktoruma gitmedim henüz o nedenle içim rahat etmedi. Hangilerini kullanıyorsunuz siz?
Bende ne güzel rahatım şükür diyordum yaa meğerse daha fırtına gelmemiş:) bugün akşam üstüne doğru bel ağrısı başladı bende de yaaTadını çıkarın bu güzel günlerin ben hep böyle geçecek sanmıştım ama fırtına öncesi sessizlikmiş
Aynılarını bende de var. Panacea bitti. Yeni kutuyu açmadım ne olur ne olmaz diye.. bu dediklerinize ek adalis ve minera var bir de.Ben Fodega, bee kapsül, panacea, advictor kullanıyorum:) siz ?
Biz 1 aylık almıştık olmazsa yeniden alırız demiştik eğer bebişim tutunursa gerek kalmayacak inşallahAynılarını bende de var. Panacea bitti. Yeni kutuyu açmadım ne olur ne olmaz diye.. bu dediklerinize ek adalis ve minera var bir de.
5+3Aay ne güzel ya :) insan buna bile seviniyor :) afiyet olsun bebişle size :) kaç artı kaçtasınız?
Hangi vitaminler peki devam ettikleriniz?Ben doktoruma 1 ay önce gittiğimde mfk ürünlerini gösterdim içeriklerine baktı çok iyi kullan bakalım faydasını gorecek misin dedi 1 ay sonra hamileyim diye gittiğimde şairdi demekki ise yaramış dedi sonra doktoruma mfknin hamilelikte kullanılan folik asitli olan içeriğini gösterdim hocam bunu kullanayım mi diye o da bak diğer vitaminlere okey dedim ama bunlar olmaz üzerinde çok fazla calisilmamis bence dedi başka folik asit verdi ben doktorumun verdigini kullanıyorum ama mfknin gebe kalmak için aldığım vitaminlerini de devam ediyorum günde 2 yerine günde 1 şeklinde
Gözüm korktu bende de göğüsler harici bir şey yoktu ama bugün çok feci gaz başladıTadını çıkarın bu güzel günlerin ben hep böyle geçecek sanmıştım ama fırtına öncesi sessizlikmiş
Benden 1 hafta fark var bakalım siz belirtileri önceden yaşayın bize de bildirin haftaya ne geliyor bilelim :)
Ben hepsine devam ediyorum sadece günde 2 değil 1 alıyorum MFK ürünlerini akşam alıyorum kendi doktorumun verdiği folik asit de sabah alıyorumHangi vitaminler peki devam ettikleriniz?
Bel ağrısı bende hiç olmadı şükürBende ne güzel rahatım şükür diyordum yaa meğerse daha fırtına gelmemiş:) bugün akşam üstüne doğru bel ağrısı başladı bende de yaa