2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Selam kızlar herkese güzel hamilelikler diliyorum inşallah sağlıkla
Size söyleyeceğim şu ki mide bulantısız yemek yiyebildiğiniz günlerin tadını çıkarın gerçekten doyasıya yiyin ben 8 haftalığım 7. Haftaya kadar hiçbirşeyim yoktu ama şu an ne birşey yiyorum mutfağa bile giremiyorum yemek yemeyi özledim resmen
İlk haftalarda çok yemiyordum kilo alırım diye ama keşke biraz depolasaymışım

Aramızdaki en kıdemli hamiş sensin bizler daha 4-5 er haftalığız

Bende sordum instagramdan cevap verdi hoca:) gebelikte hepsi kullanılabilir devam dedi. Ama kendi doktoruma gitmedim henüz o nedenle içim rahat etmedi. Hangilerini kullanıyorsunuz siz?

Tadını çıkarın bu güzel günlerin ben hep böyle geçecek sanmıştım ama fırtına öncesi sessizlikmiş
Bende ne güzel rahatım şükür diyordum yaa meğerse daha fırtına gelmemiş:) bugün akşam üstüne doğru bel ağrısı başladı bende de yaa

Hangi vitaminler peki devam ettikleriniz?

Tadını çıkarın bu güzel günlerin ben hep böyle geçecek sanmıştım ama fırtına öncesi sessizlikmiş
Gözüm korktu bende de göğüsler harici bir şey yoktu ama bugün çok feci gaz başladı abimin eşi yeni doğum yaptı eşi benim aynı zamanda en yakın arkadaşım doğuma zorla beni de içeri aldı gördüklerimin hala etkisindeyken ben gebe kaldım evet çok korkutucu bir sahneydi ama sonu güzel tabiiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…