Aa oyle mi maşallahBenim batın 2. günü 9 du takip ettim bende değerleri 2 katı yükseldi hep Allah'ın izni ile bir şey olmaz içini ferah tut stres yapmamaya çalış doktor keseyi görünce zaten rahatlarsın bende salı gideceğim kısmetse
ahhahaha aferin size ya maşallahBen bugün ilk kez aserdim yani aserme mi bilmiyorum ama normalde çok da aramadığım biseyi deli gibi istedim yedik bebisimle oh sifa olsun
Anladım o zaman benim de aşağı yukarı öyle olacak geriye sakince beklemek kalıyor yarın gidince buraya da yazın sonuçları lütfenEvet canım kısmetse kaba taslak bir hesaplama yapmıştı doktor
Benim 25 aralık bat di 2 ocakta kese gözüktü ordan hesapla kuzumAa oyle mi maşallahpeki ne kadar zamanda keseyi görecek oluyorsunuz 2 hafta mı
Tamam şimdi kafamda oturmaya başladı doktorum rahmimin çok güzel kalinlastigini söyledi 12 Ocak kontrol 24 Ocak kese görme, gidip sürekli kan verme damarlarına yazık dedi ama ben dinler miyim asla, yarın kan vericem hahahaBenim 25 aralık bat di 2 ocakta kese gözüktü ordan hesapla kuzum
Yine 3 den fazla vermene gerek yok bence 2 günde bir 3 kere verip 2 katına çıktığını gor çünkü her sonuc çıkana kadar stres yapiyosun bu da benim minikTamam şimdi kafamda oturmaya başladı doktorum rahmimin çok güzel kalinlastigini söyledi 12 Ocak kontrol 24 Ocak kese görme, gidip sürekli kan verme damarlarına yazık dedi ama ben dinler miyim asla, yarın kan vericem hahaha
ben dün son kez verdim artık kolumu mosmor ettiler damarlarımda zor bulunuyor zaten acemi birine denk geldim 3 kez soktu çıkardıTamam şimdi kafamda oturmaya başladı doktorum rahmimin çok güzel kalinlastigini söyledi 12 Ocak kontrol 24 Ocak kese görme, gidip sürekli kan verme damarlarına yazık dedi ama ben dinler miyim asla, yarın kan vericem hahaha
Ayyy masallah Allah kucağınıza almayı nasip etsinYine 3 den fazla vermene gerek yok bence 2 günde bir 3 kere verip 2 katına çıktığını gor çünkü her sonuc çıkana kadar stres yapiyosun bu da benim minik
Aaa ben de 11 bin diye gördümErken miben de geç olmuştur diye düşünmüştüm erken döllenme ise değerim düşük değil mi
Oyben dün son kez verdim artık kolumu mosmor ettiler damarlarımda zor bulunuyor zaten acemi birine denk geldim 3 kez soktu çıkardı
Bulantı başladı mı pekiBen bugün ilk kez aserdim yani aserme mi bilmiyorum ama normalde çok da aramadığım biseyi deli gibi istedim yedik bebisimle oh sifa olsun
Sen 11 bin deyince ben mi yanlış gördüm diye baktım da nokta yok virgül var bir an için hop ettiAaa ben de 11 bin diye gördümo zmn geç ya da normal
Hayir daha bulantim baslamadi dun biraz endişelenip dr a gitmiştik bakıp 5+2 haftalık dediBulantı başladı mı peki
Ben doktoruma 1 ay önce gittiğimde mfk ürünlerini gösterdim içeriklerine baktı çok iyi kullan bakalım faydasını gorecek misin dedi 1 ay sonra hamileyim diye gittiğimde şairdi demekki ise yaramış dedi sonra doktoruma mfknin hamilelikte kullanılan folik asitli olan içeriğini gösterdim hocam bunu kullanayım mi diye o da bak diğer vitaminlere okey dedim ama bunlar olmaz üzerinde çok fazla calisilmamis bence dedi başka folik asit verdi ben doktorumun verdigini kullanıyorum ama mfknin gebe kalmak için aldığım vitaminlerini de devam ediyorum günde 2 yerine günde 1 şeklindeMfk ürünleri kullanan kızlar, hangilerini hamilelikte de kullanmaya devam ediyorsunuz. Ben folik asit yerine folat içeren ürünlerinden birini kullanmak istiyorum. Şubat ayında eş paketi alacaktım gerek kalmadı çok şükür. En azından hamilelikteki vitamin takviyelerini ordan alayım doğal olsun diyorum.