2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Yine 3 den fazla vermene gerek yok bence 2 günde bir 3 kere verip 2 katına çıktığını gor çünkü her sonuc çıkana kadar stres yapiyosun bu da benim minik

Eklentiler

• 20230104_211956.jpg
    82,1 KB · Görüntüleme: 64
ben dün son kez verdim artık kolumu mosmor ettiler damarlarımda zor bulunuyor zaten acemi birine denk geldim 3 kez soktu çıkardı

Yine 3 den fazla vermene gerek yok bence 2 günde bir 3 kere verip 2 katına çıktığını gor çünkü her sonuc çıkana kadar stres yapiyosun bu da benim minik
Ayyy masallah Allah kucağınıza almayı nasip etsin evet ben de öyle düşünüyorum zaten 3 kere kan verince kontrol zamanına denk geliyor bir umut inşallah kontrolde görürüz biz de keseyi

Mfk ürünleri kullanan kızlar, hangilerini hamilelikte de kullanmaya devam ediyorsunuz. Ben folik asit yerine folat içeren ürünlerinden birini kullanmak istiyorum. Şubat ayında eş paketi alacaktım gerek kalmadı çok şükür. En azından hamilelikteki vitamin takviyelerini ordan alayım doğal olsun diyorum.

Ben doktoruma 1 ay önce gittiğimde mfk ürünlerini gösterdim içeriklerine baktı çok iyi kullan bakalım faydasını gorecek misin dedi 1 ay sonra hamileyim diye gittiğimde şairdi demekki ise yaramış dedi sonra doktoruma mfknin hamilelikte kullanılan folik asitli olan içeriğini gösterdim hocam bunu kullanayım mi diye o da bak diğer vitaminlere okey dedim ama bunlar olmaz üzerinde çok fazla calisilmamis bence dedi başka folik asit verdi ben doktorumun verdigini kullanıyorum ama mfknin gebe kalmak için aldığım vitaminlerini de devam ediyorum günde 2 yerine günde 1 şeklinde

Doktora gittim kızlar ctsi 180 çıkan değerim 80e düşmüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…