2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Biz yeni evlendiğimizde prezervatif kullandık bir süre. Sonra yırtıldı bi keresinde. Ertesi gün hapı kullandım. Sonrada ben bundan hiç hoşlanmadım yine yırtılırsa diye gittim doğum kontrol hapına başladım. Sonra artık bebek istiyoruz hapı bırakalım 3 4 ay vücut kendini toparlasın dedik geri çekme ve takvim yöntemiyle devam ettik. İlk ayda hamile kaldım

Takvimlerden haberim yokmuş, ben yandım siz yanmayın

Kendi doktoruma sordum spirali ilk doğumdan sonra önermiyorum dedi. İlk 6 ay doğum kontrol hapı da önermem sütü etkileyebilir dedi. En etkilisi prezervatif dedi ama o da beni tedirgin ediyor. En kesin çözüm 0 ilişki

septembrmom NewMamaa

Ben ilk 2 yıl hap kullandim, sonra bıraktım geri çekilmeye güvendim hamile kaldım, en güzeli hap aslında miss ama ben artık kullanmak istemiyorum onu da. Geriye spiral kalıyor onu da taktırmak korkutuyor ya

Ben ilk 2 yıl hap kullandim, sonra bıraktım geri çekilmeye güvendim hamile kaldım, en güzeli hap aslında miss ama ben artık kullanmak istemiyorum onu da. Geriye spiral kalıyor onu da taktırmak korkutuyor ya
Valla ben hap kullanmak istiyorum. İçim çok rahat ediyor ama işte sütü etkiler diye kullanamıyorum. Aslında deri altı implantı var o da güzel gibi 3 yıl koruyormuş onun bir sakıncası var mı bilmiyorum. Spirali ilk çocuktan sonra önermedi doktorum

Aaa sebebi ne ki?
Bilmiyorumki hiç böyle birşey duymamıştım. Direkt ilk doğumdan sonra önermem dedi. Hormonal etkisi doğurganlığı falan mı etkiliyor anlamadım. Yada küçük de olsa bir operasyon olduğu için, doğurcağını doğur sonra takalım diye düşünüyor olabilir

Benim Eylül de öyle oldu beklenmedik anda geri çekilme ile Akillanmiyorum

Ben de hap kullandım. Bıraktıktan bir sene sonra hamile kalmayı planlıyordum bir 6ay erken oldu. Şimdi reglim de gecikti valla hacı yolu gözler gibi gözlüyorum az kaldı test yapcam. Fırsat bulsam spiral taktıracağım. Büyük konuşmayayım ama bir tane tatlış kızım bana yeter

Benim doktor emzirdiğin sürece hap olmaz en iyisi prezervatif dedi :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…