Ben ne yapsam acabaAynı valla bizimde cumartesiydi kontrol Osman hocaya sordum; kendi oğluma ocean kullandım dedi tatlandırıcı varmış. Bestironda alabilirsin dedi çok aman aman fark yok dedi. Eşimde eczaneye tekrar sormuş Bestironda C vitamini de varmış galiba, o da sadece demir olsun diye ocean almışilk defa bugün verdik. Tadını pek sevmedi gibi ama bakalım
37.9 oldu şuanBacaklardan yapıldı di mi, biz daha olmadık bakalımçok geçmiş olsun inşallah ateş falan olmaz
Biz senle nöbetteyiz bu geceBestiron temiz içerikli diye çok öneriliyor. Ocean değil sanırım.
İnşallahBiz de bugün olduk tam 3 tane ateş nöbetindeyiz şimdi
Ben hiç o kadın değilimAyy çok sevindim hadi hemen diş pastası yapıp kutlamalısın Melikeeee
Hadi be ordan kız bir şey yaptığında sen helva yapıp dağıtan değil misin :)Ben hiç o kadın değilimgittik eşimle yemeğimizi yedik hem kızın dişini hem eşimin doğum gününü kutladık evimize geldik
Bugün benimle hemen hemen aynı zamanlarda doğum yapmış bi tanışımız masa kurmuş pasta falan kesiyorlar doğum günü konsepti gibi kız kardeşim de bana soruyor abla senden sonra doğurmadı mı ne bu diye, bende 6 ay kutlaması sandım ama meğerse diş çıkarmış onun kutlamasıymışBen hiç o kadın değilimgittik eşimle yemeğimizi yedik hem kızın dişini hem eşimin doğum gününü kutladık evimize geldik
Hayır yaparım çok nazenin ilk kahkaha attığında da çocuk sevindirdim mesela. İnsanlara demiyorum bir şey. Ben ne doğururken oda süsledim ne cinsiyet partisi yaptım hiiç hevesim yok öyle şeylere. Konseptli doğum günü falan da yapmam anlayana okula falan gidene kadarHadi be ordan kız bir şey yaptığında sen helva yapıp dağıtan değil misin :)
Ben de katılmak zorunda kaldım öyle şeylere:) 6 ay kınası dalan yapıyorlar neler neler ben uğraşamam. Bana gitmek eziyet oluyor mesela kimseyi de o duruma düşürmek istememBugün benimle hemen hemen aynı zamanlarda doğum yapmış bi tanışımız masa kurmuş pasta falan kesiyorlar doğum günü konsepti gibi kız kardeşim de bana soruyor abla senden sonra doğurmadı mı ne bu diye, bende 6 ay kutlaması sandım ama meğerse diş çıkarmış onun kutlamasıymış
Biz nohut buğday yemeği yaparız diş buğdayı denir bi de, dişleri güzel olan biri başından nohutu buğdayı yer bebenin önüne makas kitap yasin falan konur çocuk neyi seçerse o mesleği edineceği inanılır
Tamam canım insanlara demedim ben de kendiniz kutlayın dişiHayır yaparım çok nazenin ilk kahkaha attığında da çocuk sevindirdim mesela. İnsanlara demiyorum bir şey. Ben ne doğururken oda süsledim ne cinsiyet partisi yaptım hiiç hevesim yok öyle şeylere. Konseptli doğum günü falan da yapmam anlayana okula falan gidene kadar
Bu arada bebeğin ilk dişini gören kişi bebeğe bir hatıra hediye alır haberin olsunBen hiç o kadın değilimgittik eşimle yemeğimizi yedik hem kızın dişini hem eşimin doğum gününü kutladık evimize geldik
Evet vallahi yemeğe çıktık es geçmedik çok şükür eşimin doğum günü diye rulo pasta yapmıştım ben onu dağıttım apartmanaTamam canım insanlara demedim ben de kendiniz kutlayın dişibu günü boş geçmezsin sen biliyom
Evet eğiti köpekcik in kardeşi mi vardı ne kız olanı ondan aldım yemin ederimBu arada bebeğin ilk dişini gören kişi bebeğe bir hatıra hediye alır haberin olsunbir fisher price yakışırr
Adres ver komşum olayımmEvet vallahi yemeğe çıktık es geçmedik çok şükür eşimin doğum günü diye rulo pasta yapmıştım ben onu dağıttım apartmana
Köpekçik var mıydı? Yoksa direk kızı mı aldın anlamadım. 2sini napçan kız tektir herhaldeEvet eğiti köpekcik in kardeşi mi vardı ne kız olanı ondan aldım yemin ederim
Aydına gelirseniz beklerim .Adres ver komşum olayımm
Anladım canım. Var bende.. ben bir an eğitici köpekçik var sende şimdi de kız kardeşini aldın sandımAydına gelirseniz beklerim .
Fisher Price Yaşa Göre Gelişim Eğitici Köpekçiğin Kızkardeşi Fpp83 Fiyatı, Yorumları - Trendyol bundan aldım herkes çok memnunmuş
Mavi paket temix içerikli sanırım ama eski sadı paket var onda fenoksietanol var temiz içerikli olmayan, çok fecmiş olsunUnibaby yenidoğan kullandım pişik kremi fln da pek sürmedim ama ıslak mendil ve sert temxlmk etkili sanırım yapışma ihtimali varsa hızlandırıyo
Kıyamam kuzuya. Bizim de yükseldi üstünü çıkardık düştü sonra şimdi yine hafif var. Bugün de takipe devam edeceğiz.
Sabah ilk emzirmeyi yapıyorum, aradan 1 saat geçince bestiron veriyorum, sonraki emzirmeyi 1 saat sonra yapıyorum. Aç verilmeli.Kızlar bu bestiron ve d vitaminini aynı anda mı veriyorsunuz araya zaman koyuyor musunuz? D vitamini bildiğim kadarıyla sabah ve tok karnına verilmesi daha iyi ben öyle yapıyorum ama demir ilacını nasıl yapayım unuttum doktora sormayı.