2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Ben ne yapsam acaba osman hoca aklımı çeldi
Bacaklardan yapıldı di mi, biz daha olmadık bakalım çok geçmiş olsun inşallah ateş falan olmaz
37.9 oldu şuan öğlen 3te oldu şuan qrtmaya başladı
Bestiron temiz içerikli diye çok öneriliyor. Ocean değil sanırım.

İnşallah Biz de bugün olduk tam 3 tane ateş nöbetindeyiz şimdi
Biz senle nöbetteyiz bu gece

Ben hiç o kadın değilim gittik eşimle yemeğimizi yedik hem kızın dişini hem eşimin doğum gününü kutladık evimize geldik
Bugün benimle hemen hemen aynı zamanlarda doğum yapmış bi tanışımız masa kurmuş pasta falan kesiyorlar doğum günü konsepti gibi kız kardeşim de bana soruyor abla senden sonra doğurmadı mı ne bu diye, bende 6 ay kutlaması sandım ama meğerse diş çıkarmış onun kutlamasıymış

Biz nohut buğday yemeği yaparız diş buğdayı denir bi de, dişleri güzel olan biri başından nohutu buğdayı yer bebenin önüne makas kitap yasin falan konur çocuk neyi seçerse o mesleği edineceği inanılır

Hadi be ordan kız bir şey yaptığında sen helva yapıp dağıtan değil misin :)
Hayır yaparım çok nazenin ilk kahkaha attığında da çocuk sevindirdim mesela. İnsanlara demiyorum bir şey. Ben ne doğururken oda süsledim ne cinsiyet partisi yaptım hiiç hevesim yok öyle şeylere. Konseptli doğum günü falan da yapmam anlayana okula falan gidene kadar

Ben de katılmak zorunda kaldım öyle şeylere:) 6 ay kınası dalan yapıyorlar neler neler ben uğraşamam. Bana gitmek eziyet oluyor mesela kimseyi de o duruma düşürmek istemem

Tamam canım insanlara demedim ben de kendiniz kutlayın dişi bu günü boş geçmezsin sen biliyom

Unibaby yenidoğan kullandım pişik kremi fln da pek sürmedim ama ıslak mendil ve sert temxlmk etkili sanırım yapışma ihtimali varsa hızlandırıyo
Mavi paket temix içerikli sanırım ama eski sadı paket var onda fenoksietanol var temiz içerikli olmayan, çok fecmiş olsun

Kızlar bu bestiron ve d vitaminini aynı anda mı veriyorsunuz araya zaman koyuyor musunuz? D vitamini bildiğim kadarıyla sabah ve tok karnına verilmesi daha iyi ben öyle yapıyorum ama demir ilacını nasıl yapayım unuttum doktora sormayı.

Sabah ilk emzirmeyi yapıyorum, aradan 1 saat geçince bestiron veriyorum, sonraki emzirmeyi 1 saat sonra yapıyorum. Aç verilmeli.
D vitamini de doktor mutlaka aç vern dedi. Sonraki emzirme aralığında da D vit veriyorhm. İkisini aynı anda vermiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…