İlk günden pamuk kullanıyorum ben canım ıslak mendilden çok daha kolay, tertemiz su ve pamuk. İnşallah ise yarar
Sen bir de ekim istiyorsun anlaşıldıBenim Eylül de öyle oldu beklenmedik anda geri çekilme ileAkillanmiyorum
Aaa sebebi ne ki?
Az da olsa rahime zarar verip doğurganlığı etkileme olasılığı olduğu için diye biliyorum.Bilmiyorumki hiç böyle birşey duymamıştım. Direkt ilk doğumdan sonra önermem dedi. Hormonal etkisi doğurganlığı falan mı etkiliyor anlamadım. Yada küçük de olsa bir operasyon olduğu için, doğurcağını doğur sonra takalım diye düşünüyor olabilir
Yani çoğunluk prezervatif de geri çekilme de kullanmıştıkAhahahah ciddi misinbaya korunduğunu sanarken mi oldu
Birinden birini kullanamamışsın :)Yani çoğunluk prezervatif de geri çekilme de kullanmıştık
Aynen bir de internetten biraz araştırdım onun da kayma riski varmış falan. Yine en iyisi prezervatif gibiBen ilk 2 yıl hap kullandim, sonra bıraktım geri çekilmeye güvendim hamile kaldım, en güzeli hap aslında miss ama ben artık kullanmak istemiyorum onu da. Geriye spiral kalıyor onu da taktırmak korkutuyor ya
Yok yok ben de dün okudum bebek dozu göremedim ama bunu verdiler bize deBen bunu yanlış mı aldım ya?? 4 - 10 yaş diyor?? Bebek dozu yazmıyor
Çok geçmiş olsunıslak mendil o kadar etkiliyor muymuş bilmiyordum
Nasıl farkettiniz yapışıklık olduğunu? Bende kontrol ettim ama pek birşey anlayamadım
Bana başka verdi de ben sizlerden duyup bunu aldım dozu da bilmiyom ondan. Ne dedi doktor size dozuAynen bir de internetten biraz araştırdım onun da kayma riski varmış falan. Yine en iyisi prezervatif gibi
Yok yok ben de dün okudum bebek dozu göremedim ama bunu verdiler bize de
Evet arada açıyor ya da üzerine bastığında düz oluyor ama genelde hep bükülüUzerine bastığında nötr olabiliyorsa sorun yoktur.
Kızlar bunu yazmak zorundalar, bebeklikten itibaren kullanılıyor. Kullanın gitsin yawBen bunu yanlış mı aldım ya?? 4 - 10 yaş diyor?? Bebek dozu yazmıyor
Aliskanlik diye düşünüyorum canım içini ferah tutEvet arada açıyor ya da üzerine bastığında düz oluyor ama genelde hep bükülü
Oğlum 7420 kilo doktor 17 damla verdi Bestironu. Kabızlık yapabilir diye 5 damlayla başlayıp 7-9-11-13-15-17 şeklinde gideceğiz hergün. Bugün başladım ben 5 damlayla.Bana başka verdi de ben sizlerden duyup bunu aldım dozu da bilmiyom ondan. Ne dedi doktor size dozu
Keşke az önce 16 damla vermeden önce görseydim bunu :) neyse benim kız ishal zaten toparlar belkiOğlum 7420 kilo doktor 17 damla verdi Bestironu. Kabızlık yapabilir diye 5 damlayla başlayıp 7-9-11-13-15-17 şeklinde gideceğiz hergün. Bugün başladım ben 5 damlayla.
Değil ya ben de bekliyorum ve epey gecti bu ay ben de test yaptım ihtimal olmamasına rağmen öyle bekleyip duruyorumSelam kızlar, yine ben yine dert... Doğum sonrası regl olanlara bu sorum: regliniz düzenli mi? Ben geçen ay 10unda oldum bu ay daha olmadım ki normalde çok düzenlidir. 6 gün geçti anlamadımk bu nası iş
Benim doktorum da iğne önermişti hap unutuluyor spiral rahatsız ediyor diyen var bence en mantıklısı bu 3 ay koruyor tarihi belli tekrar iğnr yaptırıyorsun demiştiValla ben hap kullanmak istiyorum. İçim çok rahat ediyor ama işte sütü etkiler diye kullanamıyorum. Aslında deri altı implantı var o da güzel gibi 3 yıl koruyormuş onun bir sakıncası var mı bilmiyorum. Spirali ilk çocuktan sonra önermedi doktorum
Ben 3aylık olana kadar ıslak mendil kullanmadım pamuk su ile temizledim hep . Benimki erkek . İdrar yolu enfeksiyonu oldu 1 hafta yattık . Olacağı varsa oluyor ya ..Başta açıktı bizim yapışmış şuanda idrar durumunu etkiliyo o yüzden açtırıp ekstra dikkat etcem bundan sonrası içinıslak mendil fln kullanmıyorum artık
At canım ikizime gösteriyim doktorArkadaşlar grupta bebek kan tahlilinden anlayan ya da tanıdığı var mı yüksek çıkan şeyler var .sonuç yarın gösterilecek içim rahat değil