- 1 Nisan 2022
- 2.723
- 1.615
- 38
Dynomit kullanıyorum ben tutti furutti aromalıKızlar ocean demir ile bestiron demirin farkı nedir? Neden hepiniz bestiron iyi diyorsunuz? Ben yeni başlayacam da yarın alcam doktor ocean yazmış bestiron sormayı unuttum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dynomit kullanıyorum ben tutti furutti aromalıKızlar ocean demir ile bestiron demirin farkı nedir? Neden hepiniz bestiron iyi diyorsunuz? Ben yeni başlayacam da yarın alcam doktor ocean yazmış bestiron sormayı unuttum
Pedia-D kullanıyorum. Belki bu markada aç verilmesi lazımdır.Kızlar bu bestiron ve d vitaminini aynı anda mı veriyorsunuz araya zaman koyuyor musunuz? D vitamini bildiğim kadarıyla sabah ve tok karnına verilmesi daha iyi ben öyle yapıyorum ama demir ilacını nasıl yapayım unuttum doktora sormayı.
İkisini aç karnına dedi doktor bize . Ben aynı anda vermiyorum . D yi önce veriyorum bir sonraki emzirmede demiri veriyorum .. D biraz enerjı katıyormuş bunlara sabahtan öneriliyor .. bendeki bestiron değilKızlar bu bestiron ve d vitaminini aynı anda mı veriyorsunuz araya zaman koyuyor musunuz? D vitamini bildiğim kadarıyla sabah ve tok karnına verilmesi daha iyi ben öyle yapıyorum ama demir ilacını nasıl yapayım unuttum doktora sormayı.
Zaten bu aylarda yapışık oluyor diye biliyorum işlem yaptırmadan başka bir çocuk doktoruna sorun istersenizKız bebeği olanlar vajinal yapışıklık durumu yaşayan oldumu aranızda yada etraftan duyan
Doğduğnda yoktu böyle bişey son 2 aydır yapışmış ıslak mendille temzliyosum buda biraz etkilemiş olabilir
Cerraha gösterdik tamamen kapanmış idrarı kolay yapması için açmayı öneriyor ama yine kapanıyomuş masaj yapcaksın her alt açmada fln dedi açam ufak bi işlem odadında yapıcak ama can sıkıcı ya kimi doktorlarda kendiliğinden gçer diyo ztn yapışır yine diyo ama idrar yolu enfeksiyonu olma durumu baya sıkıntılıymış küçük olduğu için
Bar mı başına gelen
Yaparsın yaparsın ben de senin gibi diyordum çocuk 1 yaşına gelince.ilk yaşını güzel kutlamamız lazım.ilerde fotolarına bakacak ailem nasıl özenmiş dicek dedim.konsept olmasa da evi süsledim özel pasta yaptırdım.2 yaşında ufak bebekle yapmam diyordum onu da yaptık hele ki 2 yaşında daha bilinçli oluyorlar pastayı mumları balonları görünce sevinçten havalara uçtu.ufacık dudağıyla tek tek mumları üfledi eve pasta alınca hala ona mum üfletiyoruzHayır yaparım çok nazenin ilk kahkaha attığında da çocuk sevindirdim mesela. İnsanlara demiyorum bir şey. Ben ne doğururken oda süsledim ne cinsiyet partisi yaptım hiiç hevesim yok öyle şeylere. Konseptli doğum günü falan da yapmam anlayana okula falan gidene kadar
Zaten bu aylarda yapışık oluyor diye biliyorum işlem yaptırmadan başka bir çocuk doktoruna sorun isterseniz
Yaparsın yaparsın ben de senin gibi diyordum çocuk 1 yaşına gelince.ilk yaşını güzel kutlamamız lazım.ilerde fotolarına bakacak ailem nasıl özenmiş dicek dedim.konsept olmasa da evi süsledim özel pasta yaptırdım.2 yaşında ufak bebekle yapmam diyordum onu da yaptık hele ki 2 yaşında daha bilinçli oluyorlar pastayı mumları balonları görünce sevinçten havalara uçtu.ufacık dudağıyla tek tek mumları üfledi eve pasta alınca hala ona mum üfletiyoruz
İlk günden pamuk kullanıyorum ben canım ıslak mendilden çok daha kolay, tertemiz su ve pamuk. İnşallah ise yararBaşta açıktı bizim yapışmış şuanda idrar durumunu etkiliyo o yüzden açtırıp ekstra dikkat etcem bundan sonrası için ıslak mendil fln kullanmıyorum artık
Bestiron kaç damla veriyorun kilo başınaSabah ilk emzirmeyi yapıyorum, aradan 1 saat geçince bestiron veriyorum, sonraki emzirmeyi 1 saat sonra yapıyorum. Aç verilmeli.
D vitamini de doktor mutlaka aç vern dedi. Sonraki emzirme aralığında da D vit veriyorhm. İkisini aynı anda vermiyorum.
Bende pedia d kullanıyordum. Onu vermek bana çok zor geldi nedense. Yani ağzından geri atıyordu. Ocean aldım onun uzun çubuklu spreyi var. Ağzının içine sıkınca geri çıkartana kadar yutmuş oluyor. Harika olayPedia-D kullanıyorum. Belki bu markada aç verilmesi lazımdır.
Çok geçmiş olsun ıslak mendil o kadar etkiliyor muymuş bilmiyordumBaşta açıktı bizim yapışmış şuanda idrar durumunu etkiliyo o yüzden açtırıp ekstra dikkat etcem bundan sonrası için ıslak mendil fln kullanmıyorum artık
Ben ilk reglimi oldum ama 2.yi daha olmadım daha zamanı var. Ama 2 hafta önce kadın doğum kontrolüne gittim doktora sordum. Emzirdiğin sürece düzenli olmayabilir ama korunmaya dikkat et demişti. Seninde düzenli olmayabilir canımSelam kızlar, yine ben yine dert... Doğum sonrası regl olanlara bu sorum: regliniz düzenli mi? Ben geçen ay 10unda oldum bu ay daha olmadım ki normalde çok düzenlidir. 6 gün geçti anlamadımk bu nası iş
Ben 5 Aralık'ta ve 10 ocakta oldum.Selam kızlar, yine ben yine dert... Doğum sonrası regl olanlara bu sorum: regliniz düzenli mi? Ben geçen ay 10unda oldum bu ay daha olmadım ki normalde çok düzenlidir. 6 gün geçti anlamadımk bu nası iş
Bestironun demir oranı %40. Yani kg başına 2.5 damla düşüyor. Ben ortalama 7.5 kg kızıma 15-17 damla veriyorum.Bestiron kaç damla veriyorun kilo başına
Biizm kansızlık vardı devlet hastanesi doktoru bu tedavi etmez dedi başka ilaç yazdı ama bestiron temiz içerikli açtım kaldı öylece olmadı yeniden devam edeyim
Çok zor vermesi, çok zor akıyor, deli ediyor beni. Ama içeriği temiz olduğu için sabırla veriyorumBende pedia d kullanıyordum. Onu vermek bana çok zor geldi nedense. Yani ağzından geri atıyordu. Ocean aldım onun uzun çubuklu spreyi var. Ağzının içine sıkınca geri çıkartana kadar yutmuş oluyor. Harika olay
Evet ben de Natur d kullanıyordum ağzına isabet ettirmek çok zor oluyordu Ocean iyi oldu D vitamini içinBende pedia d kullanıyordum. Onu vermek bana çok zor geldi nedense. Yani ağzından geri atıyordu. Ocean aldım onun uzun çubuklu spreyi var. Ağzının içine sıkınca geri çıkartana kadar yutmuş oluyor. Harika olay
Ben daha olmadım ve bende de bu olmamak stres oldu. Kızlar ya siz nasıl korunuyorsunuz emzirme döneminde? Hormonal yöntemler çok içime sinmedi benim o yüzden şimdilik prezervatif kullanıyor eşim ama ben hep tedirginimSelam kızlar, yine ben yine dert... Doğum sonrası regl olanlara bu sorum: regliniz düzenli mi? Ben geçen ay 10unda oldum bu ay daha olmadım ki normalde çok düzenlidir. 6 gün geçti anlamadımk bu nası iş
Bize de 17 damla verdi ama alıştıra alıştıra. 5 damlayla başlayıp 17 ye kadar çıkacağız. Oğlum 7.420 kgBestironun demir oranı %47. Yani kg başına 2.1 damla gibi düşüyor. Ben ortalama 7.5 kg kızıma 15-17 damla veriyorum.
İkisini aynı anda veriyorum önce d vit sonra demir ilacı, yarı aç karna vermiş oluyorumKızlar bu bestiron ve d vitaminini aynı anda mı veriyorsunuz araya zaman koyuyor musunuz? D vitamini bildiğim kadarıyla sabah ve tok karnına verilmesi daha iyi ben öyle yapıyorum ama demir ilacını nasıl yapayım unuttum doktora sormayı.
Ay yok inanın ki yapmam. Özel bir gün kutlanır tabi ama süs püs bana göre değil.Zaten bu aylarda yapışık oluyor diye biliyorum işlem yaptırmadan başka bir çocuk doktoruna sorun isterseniz
Yaparsın yaparsın ben de senin gibi diyordum çocuk 1 yaşına gelince.ilk yaşını güzel kutlamamız lazım.ilerde fotolarına bakacak ailem nasıl özenmiş dicek dedim.konsept olmasa da evi süsledim özel pasta yaptırdım.2 yaşında ufak bebekle yapmam diyordum onu da yaptık hele ki 2 yaşında daha bilinçli oluyorlar pastayı mumları balonları görünce sevinçten havalara uçtu.ufacık dudağıyla tek tek mumları üfledi eve pasta alınca hala ona mum üfletiyoruz
Ben şimdilik geri çekme Acılara yürüyor korkmuyorumEvet ben de Natur d kullanıyordum ağzına isabet ettirmek çok zor oluyordu Ocean iyi oldu D vitamini için
Ben daha olmadım ve bende de bu olmamak stres oldu. Kızlar ya siz nasıl korunuyorsunuz emzirme döneminde? Hormonal yöntemler çok içime sinmedi benim o yüzden şimdilik prezervatif kullanıyor eşim ama ben hep tedirginim
Bize de 17 damla verdi ama alıştıra alıştıra. 5 damlayla başlayıp 17 ye kadar çıkacağız. Oğlum 7.420 kg
Aahah biz de.. çünkü hala marketten alamadıkBen şimdilik geri çekme Acılara yürüyor korkmuyorum