2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Pedia-D kullanıyorum. Belki bu markada aç verilmesi lazımdır.

İkisini aç karnına dedi doktor bize . Ben aynı anda vermiyorum . D yi önce veriyorum bir sonraki emzirmede demiri veriyorum .. D biraz enerjı katıyormuş bunlara sabahtan öneriliyor .. bendeki bestiron değil

Zaten bu aylarda yapışık oluyor diye biliyorum işlem yaptırmadan başka bir çocuk doktoruna sorun isterseniz
Yaparsın yaparsın ben de senin gibi diyordum çocuk 1 yaşına gelince.ilk yaşını güzel kutlamamız lazım.ilerde fotolarına bakacak ailem nasıl özenmiş dicek dedim.konsept olmasa da evi süsledim özel pasta yaptırdım.2 yaşında ufak bebekle yapmam diyordum onu da yaptık hele ki 2 yaşında daha bilinçli oluyorlar pastayı mumları balonları görünce sevinçten havalara uçtu.ufacık dudağıyla tek tek mumları üfledi eve pasta alınca hala ona mum üfletiyoruz

Başta açıktı bizim yapışmış şuanda idrar durumunu etkiliyo o yüzden açtırıp ekstra dikkat etcem bundan sonrası için ıslak mendil fln kullanmıyorum artık

Başta açıktı bizim yapışmış şuanda idrar durumunu etkiliyo o yüzden açtırıp ekstra dikkat etcem bundan sonrası için ıslak mendil fln kullanmıyorum artık
İlk günden pamuk kullanıyorum ben canım ıslak mendilden çok daha kolay, tertemiz su ve pamuk. İnşallah ise yarar

Bestiron kaç damla veriyorun kilo başına
Biizm kansızlık vardı devlet hastanesi doktoru bu tedavi etmez dedi başka ilaç yazdı ama bestiron temiz içerikli açtım kaldı öylece olmadı yeniden devam edeyim

Pedia-D kullanıyorum. Belki bu markada aç verilmesi lazımdır.
Bende pedia d kullanıyordum. Onu vermek bana çok zor geldi nedense. Yani ağzından geri atıyordu. Ocean aldım onun uzun çubuklu spreyi var. Ağzının içine sıkınca geri çıkartana kadar yutmuş oluyor. Harika olay

Selam kızlar, yine ben yine dert... Doğum sonrası regl olanlara bu sorum: regliniz düzenli mi? Ben geçen ay 10unda oldum bu ay daha olmadım ki normalde çok düzenlidir. 6 gün geçti anlamadımk bu nası iş

Çok geçmiş olsun ıslak mendil o kadar etkiliyor muymuş bilmiyordum
Nasıl farkettiniz yapışıklık olduğunu? Bende kontrol ettim ama pek birşey anlayamadım

Selam kızlar, yine ben yine dert... Doğum sonrası regl olanlara bu sorum: regliniz düzenli mi? Ben geçen ay 10unda oldum bu ay daha olmadım ki normalde çok düzenlidir. 6 gün geçti anlamadımk bu nası iş
Ben ilk reglimi oldum ama 2.yi daha olmadım daha zamanı var. Ama 2 hafta önce kadın doğum kontrolüne gittim doktora sordum. Emzirdiğin sürece düzenli olmayabilir ama korunmaya dikkat et demişti. Seninde düzenli olmayabilir canım

Ben 5 Aralık'ta ve 10 ocakta oldum.
Normalde 70-80 günde bir olurdum gebelikten önce.
İnşallah böyle düzenli devam eder.

Bestiron kaç damla veriyorun kilo başına
Biizm kansızlık vardı devlet hastanesi doktoru bu tedavi etmez dedi başka ilaç yazdı ama bestiron temiz içerikli açtım kaldı öylece olmadı yeniden devam edeyim
Bestironun demir oranı %40. Yani kg başına 2.5 damla düşüyor. Ben ortalama 7.5 kg kızıma 15-17 damla veriyorum.

Çok zor vermesi, çok zor akıyor, deli ediyor beni. Ama içeriği temiz olduğu için sabırla veriyorum

Evet ben de Natur d kullanıyordum ağzına isabet ettirmek çok zor oluyordu Ocean iyi oldu D vitamini için
Ben daha olmadım ve bende de bu olmamak stres oldu. Kızlar ya siz nasıl korunuyorsunuz emzirme döneminde? Hormonal yöntemler çok içime sinmedi benim o yüzden şimdilik prezervatif kullanıyor eşim ama ben hep tedirginim
Bestironun demir oranı %47. Yani kg başına 2.1 damla gibi düşüyor. Ben ortalama 7.5 kg kızıma 15-17 damla veriyorum.
Bize de 17 damla verdi ama alıştıra alıştıra. 5 damlayla başlayıp 17 ye kadar çıkacağız. Oğlum 7.420 kg

İkisini aynı anda veriyorum önce d vit sonra demir ilacı, yarı aç karna vermiş oluyorum

Ay yok inanın ki yapmam. Özel bir gün kutlanır tabi ama süs püs bana göre değil.

Ben şimdilik geri çekme Acılara yürüyor korkmuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…