Ben 3aylık olana kadar ıslak mendil kullanmadım pamuk su ile temizledim hep . Benimki erkek . İdrar yolu enfeksiyonu oldu 1 hafta yattık . Olacağı varsa oluyor ya ..
Çok teşekkür ederimAt canım ikizime gösteriyim doktor
Bebek son iki aydır neredeyse kilo almamış gibi bir şeydi 300 gram almış o şikayetle gşttikAt canım ikizime gösteriyim doktor
Yazdım canım nöbette değilse yanıt verir yazarım sana ozeldenBebek son iki aydır neredeyse kilo almamış gibi bir şeydi 300 gram almış o şikayetle gşttik
Ya bende spiral düşünüyordum neden önermedi acaba? Bide benim 3. Deneme tüp bebek ondan da biraz rahatımBiz yeni evlendiğimizde prezervatif kullandık bir süre. Sonra yırtıldı bi keresinde. Ertesi gün hapı kullandım. Sonrada ben bundan hiç hoşlanmadım yine yırtılırsa diye gittim doğum kontrol hapına başladım. Sonra artık bebek istiyoruz hapı bırakalım 3 4 ay vücut kendini toparlasın dedik geri çekme ve takvim yöntemiyle devam ettik. İlk ayda hamile kaldım
Takvimlerden haberim yokmuş, ben yandım siz yanmayın
Kendi doktoruma sordum spirali ilk doğumdan sonra önermiyorum dedi. İlk 6 ay doğum kontrol hapı da önermem sütü etkileyebilir dedi. En etkilisi prezervatif dedi ama o da beni tedirgin ediyor. En kesin çözüm 0 ilişki
septembrmom NewMamaa
Tüp bebekle 4 yaşında ikiz bebekleri olan arkadaşım şuan 7aylıl hamile :) süpriz şekildeYa bende spiral düşünüyordum neden önermedi acaba? Bide benim 3. Deneme tüp bebek ondan da biraz rahatım
Aynı anlattığınız şekilde şikayet ben de var, ama benim normal doğum. Çok can sıkıcı bir durumSize bir soru, sezeryan sonrası idrar kaçırma yaşıyan var mı? İdrar kaçırma değil de bitiyor temizliyorum tam çamaşırı giyerken 1 damla geliyor bazen.. anlamıyorum neden yaa valla yıldım çamaşır değişmekten
Alt ast değerleri benim kızımdada çok yüksek çıkmıştı. Doktorumuz hiç önemsemedi kan alım tekniğiyle alakalı öyle çıkabiliyor demiştiÇok teşekkür ederim
Yaa maşallah yaş farkı da süper olmuşTüp bebekle 4 yaşında ikiz bebekleri olan arkadaşım şuan 7aylıl hamile :) süpriz şekilde
Ayy ne güzel maşallah, mucize değil tabii ki ama bakalım şimdilik nasılsa olmaz kafasındayız yakında doktora gidip bi sorcam tabiiTweetiy büyük kızım ikinci deneme tüp bebek, şu anki minnosum baya ayda tek ilişki ile bizim mucizemiz. Olmazlar oluyor :)
İnşşalah öyledir bir sürü değer var noldugını şaşırdım annelik çok değişik bir şeymiş .o acı korku hissiAlt ast değerleri benim kızımdada çok yüksek çıkmıştı. Doktorumuz hiç önemsemedi kan alım tekniğiyle alakalı öyle çıkabiliyor demişti
Ya işte normal doğumda belki olabilir de benimki sezeryan ya saçma geldi qma oluyor yaniiAynı anlattığınız şekilde şikayet ben de var, ama benim normal doğum. Çok can sıkıcı bir durum
5 yaş var aralarında ben hiç korunmadim kızımdan sonra, hatta iki ayrı merkezde aşılama denedim olmamıştı:)Yaa maşallah yaş farkı da süper olmuş
Ayy ne güzel maşallah, mucize değil tabii ki ama bakalım şimdilik nasılsa olmaz kafasındayız yakında doktora gidip bi sorcam tabii
Büyük kızınızla kaç yaş var arasında, sizde tüp bebek diye korunmadınız mı?
Evet etrafına baka baka bağırıyor çok gülüyoruzKızlar kızım ağlamak yerine artık çığlık atmaya başladı. İnternetten araştırdım seslerini keşfediyorlarmış. Sizde de böyle oldu mu normal mi?
Cİddi ciddi aaaaaa diye çığlık atıyor ya.
Göreceğiz bakalımAy yok inanın ki yapmam. Özel bir gün kutlanır tabi ama süs püs bana göre değil.
Geçmiş olsun ben kızımda geç açıldı diye hatırlıyorum ama doktor daha iyi bilir tabiki.tekrarlamaz inşallahBaşta açıktı bizim yapışmış şuanda idrar durumunu etkiliyo o yüzden açtırıp ekstra dikkat etcem bundan sonrası içinıslak mendil fln kullanmıyorum artık
İlk cocugu tup bebek olup sonra kendiliğinden olan cok var yaYa bende spiral düşünüyordum neden önermedi acaba? Bide benim 3. Deneme tüp bebek ondan da biraz rahatım
Size bir soru, sezeryan sonrası idrar kaçırma yaşıyan var mı? İdrar kaçırma değil de bitiyor temizliyorum tam çamaşırı giyerken 1 damla geliyor bazen.. anlamıyorum neden yaa valla yıldım çamaşır değişmekten
Pelvik taban kasları ile ilgili olanilir mi?Aynı anlattığınız şekilde şikayet ben de var, ama benim normal doğum. Çok can sıkıcı bir durum