2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Merhaba iki gündür çarpıntı yaşıyorum sürekli ağlamak geliyor içimden mide bulantılarına bide bunlar eklendi. Tansiyon ya da tiroidden şüpheleniyorum

Gene baştan kız demiş ama benimki erkek diyor başka demiyor zaten sürekli çocuk olsun diye başımızın etini yedi kız olursa artık ikinci erkek olsun diye baskı yapar diye düşünüyorum
Kızkardeşinin torununa özenip kız diyordu tahminen ben de kız deyince döndü hemen. Bizim biraz resmi bir ilişkimiz var. Gelin kaynana gibi değil de ayda bir görüşen komşular gibiyiz. Kardeşim diyor o derece O yüzden torun muhabbeti hiç olmadı aramızda. Hepsi ayrı bi çeşit işte.

kaçıncı yüzyıldayız hala aynı muhabbet, benim ailemde çok şükür böyle şeyler konuşulmaz elbette bazımız kız çocuk bazılarımız erkek çocuk isteyebilir ama ataerkil kafadakilerin erkek diye tutturması acınası maalesef, öncellikle sağlıklı olsun gerisi hiç önemli değil, sende hiç sıkma canını bırak istediği kadar konuşsun sanıyorum ki anlatsan da anlamayacaklar o yüzden hiç yorma kendini bebeğine de kendine de hoşuna stres yaratma

Ayy ne güzel valla keşke benimde öyle olsa

Kendi ailem çok şükür hiç daha bişey demediler ama eşimin ailesi dediğim gibi o şekilde takmamaya çalışıyorum yapıcak bişey yok

Doktor çağırdı canım 7.haftada gitmştim bidaha ne zaman geleyim dedim 2 hafta sonra gel dedi
Bende 7+3 de gittim en son. Bazisi gerek görürse sık cagiriyor bazisida fix olarak sık çagiriyor. İyi olsunlarda ne yapalim dayaniriz. Ben 12+3 de gidicem bayagi buyumus olurlar belki cinsiyet tahmini bile olur

Ay ne güzel haberler maşallah ona ikilinde güzel çıkar inşallah canım demek aspirin onun için.

Bende 7+3 de gittim en son. Bazisi gerek görürse sık cagiriyor bazisida fix olarak sık çagiriyor. İyi olsunlarda ne yapalim dayaniriz. Ben 12+3 de gidicem bayagi buyumus olurlar belki cinsiyet tahmini bile olur
İkizdi senin ne heyecanli acaba ne bize de söyle gidince yine de 1 ay var ama herşey yolunda görüyor demekki

Hamilelikten beri birde kabız sorunu çıktı çok zor oluyor ya ne yesem değişmiyor sürekli karın ağrısı
İncir kurusu ve zeytin yağı iyi gelir canım, zeytin yağda bekletilmiş incir kurusu da yiyebilirsin miden alırsa, bol su içmeye çalış bende de oldu 1 2, meyve yedim su içtim incir yiyorum iyi geldi.

Canım doktoruna danışmalısın bence.

Canım herkesin bir isteği var tabi ama evlat bu kızı erkeği olmaz diye düşünüyorum. Erkek evlat olsun muhabbetlerini de Ebu Cehil devrinden kalma buluyorum. Peygamberimizin soyu Hz Fatıma annemizden yürümüştü. Hem Allahın verdiği, bı şikayeti olan sıkıyorsa ona bildirsin sen canını sıkma ne olsa seveceğiz ayrım yaparak değil.

İkizdi senin ne heyecanli acaba ne bize de söyle gidince yine de 1 ay var ama herşey yolunda görüyor demekki
Heyecan çok fazla. Ama garip bi şapşallikda yok değil
Bu yolun her anı ayri heyecan ayri stres.. dr her gün gel dese üşenmem giderim

Heyecan çok fazla. Ama garip bi şapşallikda yok değil
Bu yolun her anı ayri heyecan ayri stres.. dr her gün gel dese üşenmem giderim
İnan hepimiz öyle merak içindeyiz, sağlıkla kavuş canım, tadını da çıkarmak lazım doğduğu günler çok kıymetli ama insan bu anlarını da özlüyor.

Hanımlar mide ağrısı yaşayan var mi? Saat farketmeksizin uzanirken ağrı hissediyorum, çok şiddetli değil ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…