Kabızlık bende yaşıyorum kuru kayısı yiyin etkisini görüyorumHamilelikten beri birde kabız sorunu çıktı çok zor oluyor ya ne yesem değişmiyor sürekli karın ağrısı
Kızkardeşinin torununa özenip kız diyordu tahminen ben de kız deyince döndü hemen. Bizim biraz resmi bir ilişkimiz var. Gelin kaynana gibi değil de ayda bir görüşen komşular gibiyiz. Kardeşim diyor o dereceGene baştan kız demiş ama benimki erkek diyor başka demiyor zaten sürekli çocuk olsun diye başımızın etini yedi kız olursa artık ikinci erkek olsun diye baskı yapar diye düşünüyorum
kaçıncı yüzyıldayız hala aynı muhabbet, benim ailemde çok şükür böyle şeyler konuşulmaz elbette bazımız kız çocuk bazılarımız erkek çocuk isteyebilir ama ataerkil kafadakilerin erkek diye tutturması acınası maalesef, öncellikle sağlıklı olsun gerisi hiç önemli değil, sende hiç sıkma canını bırak istediği kadar konuşsun sanıyorum ki anlatsan da anlamayacaklar o yüzden hiç yorma kendini bebeğine de kendine de hoşuna stres yaratmaBir de cinsiyet konusunda kaynanalarınız ne yapıyor bu nim kaynanam sürekli oğlan diyor başka bişey demiyor artık iyice canım sıkılmaya başladı hırs yaptım bu sefer kız olsun istiyorum sırf o bozulsun diye ama Bi yandan da bu konu çok saçma bu şekilde bebeğimle ilgili düşünmemeliyim diyorum ama ister istemez de sinirlerim bozuluyor ya bu erkek bebek soy yürüme sevdası çok canımı sıkıyor ya sizin bu konudaki düşünceleriniz neler
tiroid yapabilir çok geçmiş olsun , sakin kalmaya çalışınMerhaba iki gündür çarpıntı yaşıyorum sürekli ağlamak geliyor içimden mide bulantılarına bide bunlar eklendi. Tansiyon ya da tiroidden şüpheleniyorum
Denerim teşekkür ederimKabızlık bende yaşıyorum kuru kayısı yiyin etkisini görüyorum
Ayy ne güzel valla keşke benimde öyle olsaKızkardeşinin torununa özenip kız diyordu tahminen ben de kız deyince döndü hemen. Bizim biraz resmi bir ilişkimiz var. Gelin kaynana gibi değil de ayda bir görüşen komşular gibiyiz. Kardeşim diyor o dereceO yüzden torun muhabbeti hiç olmadı aramızda. Hepsi ayrı bi çeşit işte.
Kendi ailem çok şükür hiç daha bişey demediler ama eşimin ailesi dediğim gibi o şekilde takmamaya çalışıyorum yapıcak bişey yokkaçıncı yüzyıldayız hala aynı muhabbet, benim ailemde çok şükür böyle şeyler konuşulmaz elbette bazımız kız çocuk bazılarımız erkek çocuk isteyebilir ama ataerkil kafadakilerin erkek diye tutturması acınası maalesef, öncellikle sağlıklı olsun gerisi hiç önemli değil, sende hiç sıkma canını bırak istediği kadar konuşsun sanıyorum ki anlatsan da anlamayacaklar o yüzden hiç yorma kendini bebeğine de kendine de hoşuna stres yaratma
Seni drmu cagiriyor canim, kendin mi sık gitmek istiyorsunBende pzartesi gidicem 2 hafta önce görmüş olucam bana vakit geçmiyo ya her hafta gidip görmek istiyorum elimde olsa
Seni drmu cagiriyor canim, kendin mi sık gitmek istiyorsun
Bende 7+3 de gittim en son. Bazisi gerek görürse sık cagiriyor bazisida fix olarak sık çagiriyor. İyi olsunlarda ne yapalim dayaniriz. Ben 12+3 de gidicem bayagi buyumus olurlar belki cinsiyet tahmini bile olurDoktor çağırdı canım 7.haftada gitmştim bidaha ne zaman geleyim dedim 2 hafta sonra gel dedi
Tamam canım teşekkür ederimRahiki mahtum tamamen doğal ama bazı organiklerde zararlı olabiliyor yine Bi danışıp kullan istersen canım.. Tabi dışardan aldıklarıma göre yine çok daha az zararı vardır ama yine de temkinli yaklaş
Ay ne güzel haberler maşallah onaArkadaşlar bugün doktora gittik her sey yolunda şükür. Folik asitin markasını degistirdi doktor bir de aspirin başlattı erken haftalarda başlayınca preeklemsi riski azalıyor kullanalım dedi. Yine hareketliydi kıpır kıpır masallah 11+4 olmuşuz. Artık vajinal degil karindan bakıyor doktor.
P.tesi ikili tarama yaptıracağım
İkizdi seninBende 7+3 de gittim en son. Bazisi gerek görürse sık cagiriyor bazisida fix olarak sık çagiriyor. İyi olsunlarda ne yapalim dayaniriz. Ben 12+3 de gidicem bayagi buyumus olurlar belki cinsiyet tahmini bile olur
İncir kurusu ve zeytin yağı iyi gelir canım, zeytin yağda bekletilmiş incir kurusu da yiyebilirsin miden alırsa, bol su içmeye çalış bende de oldu 1 2, meyve yedim su içtim incir yiyorum iyi geldi.Hamilelikten beri birde kabız sorunu çıktı çok zor oluyor ya ne yesem değişmiyor sürekli karın ağrısı
Canım doktoruna danışmalısın bence.Kızlar birşey sorucam 11+2 haftalığım hamile kaldığımdan beri ilişkiye hiç girmedim korktum hep bebeğe bişey olur diye 6. haftada kanamam olmuştu o yüzden doktorum bir süre yapma demişti ama artık neredeyse üç ay bitecek yapmalı mıyım
Canım herkesin bir isteği var tabi ama evlat bu kızı erkeği olmaz diye düşünüyorum. Erkek evlat olsun muhabbetlerini de Ebu Cehil devrinden kalma buluyorum. Peygamberimizin soyu Hz Fatıma annemizden yürümüştü. Hem Allahın verdiği, bı şikayeti olan sıkıyorsa ona bildirsinBir de cinsiyet konusunda kaynanalarınız ne yapıyor bu nim kaynanam sürekli oğlan diyor başka bişey demiyor artık iyice canım sıkılmaya başladı hırs yaptım bu sefer kız olsun istiyorum sırf o bozulsun diye ama Bi yandan da bu konu çok saçma bu şekilde bebeğimle ilgili düşünmemeliyim diyorum ama ister istemez de sinirlerim bozuluyor ya bu erkek bebek soy yürüme sevdası çok canımı sıkıyor ya sizin bu konudaki düşünceleriniz neler
Heyecan çok fazla. Ama garip bi şapşallikda yok değilİkizdi seninne heyecanli acaba ne bize de söyle gidince yine de 1 ay var ama herşey yolunda görüyor demekki
Heyecan çok fazla. Ama garip bi şapşallikda yok değil
Bu yolun her anı ayri heyecan ayri stres.. dr her gün gel dese üşenmem giderim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?