2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
iyi yapıyorsun, önceden çok az ekmek tüketirdim bu süreçte çok arttırdım 2 gün oldu azalttım artık eski düzene göre gidicem bende ama acıkınca çok değişik oluyorum ya oruç tutarken bile böyle olmamıştım midem kazınıyor kendini yiyor sanki, leblebi çok iyi fikir bende alayım, böyle böyle dikkat edersem daha iyi olacak

Kızlar selam

Kısmetse ekim annesi olacağım ama siz daha deneyimlisiniz o yüzden bu başlıkta da sormak istedim

Bugün doktora gittim geçen hafta 4 mm olan kesem 12.6 mm olmuş ama bebeği göremedi 6+1 de artık görünmesi gerekmiyor mu?
Beta istemiyordu ama bugün tekrar istedi haftaya gel birdaha bakalım dedi endişelendim.

Az önce beta sonucu çıktı 40.000 civarı olması gerekirken 18.000 de kalmış

Ben de başka bir dr a gittim hemen
Belli bir orandan ve kese gördükten sonra beta bakmaya gerek yok, zaten düşer o dedi.

Karından ultrasonla baktı, küçük de olsa kesenin içinde bebiş gördü şükür

Ama 6+1 olması gerekirken 5+2 dedi haftaya gel kalp atışı var mı bakalım dedi

Benzer bişey yaşayan oldu mu, 1 hafta geriden gelmesi normal mi

Merhaba, geriden gelmesi çok normal burada bunu yaşayan çok arkadaşımız oldu. İçinizi ferah tutun.

Arkadaşlar bugün doktora gittik her sey yolunda şükür. Folik asitin markasını degistirdi doktor bir de aspirin başlattı erken haftalarda başlayınca preeklemsi riski azalıyor kullanalım dedi. Yine hareketliydi kıpır kıpır masallah 11+4 olmuşuz. Artık vajinal degil karindan bakıyor doktor.
P.tesi ikili tarama yaptıracağım

Evet benim de 1 hafta daha kucuk gorunuyordu son 2 kontrolumde, 11 hafta olmasi gerekirken 10 haftalik gorunuyordu gec dollenme dedi doktor ve son adet tarihimi guncelledi, 10 haftalik kabul edeceğiz dedi korkulacak bir şey yok merak etmeyin, ayrıca betanin artik bir önemi yok

Merhaba benım de cok beyazım var ve doktor hiç boyama dedi bana napcm bilmiyorm

Kızlar birşey sorucam 11+2 haftalığım hamile kaldığımdan beri ilişkiye hiç girmedim korktum hep bebeğe bişey olur diye 6. haftada kanamam olmuştu o yüzden doktorum bir süre yapma demişti ama artık neredeyse üç ay bitecek yapmalı mıyım

Bir de cinsiyet konusunda kaynanalarınız ne yapıyor bu nim kaynanam sürekli oğlan diyor başka bişey demiyor artık iyice canım sıkılmaya başladı hırs yaptım bu sefer kız olsun istiyorum sırf o bozulsun diye ama Bi yandan da bu konu çok saçma bu şekilde bebeğimle ilgili düşünmemeliyim diyorum ama ister istemez de sinirlerim bozuluyor ya bu erkek bebek soy yürüme sevdası çok canımı sıkıyor ya sizin bu konudaki düşünceleriniz neler

Bende sizi tebrik ederim sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah benim 26 27 şeklinde falan oluyordu o yüzden aslında farklı geldi bide korona geçirdim ona yordum biraz da inşallah teşekkür ederim bilgilendirme için herkesin kandili mübarek olsun

Benimki kız diyormuş ben hamile kalmadan önce. Hamile kalınca görümcem söyledi. Ben de kız istiyorum demiştim. Sonra benimki erkek demeye başladı bu sefer...

Doktorumuz bize demişti artık birlikte olabilirsiniz diye. Bi danışın bence.

Benimki kız diyormuş ben hamile kalmadan önce. Hamile kalınca görümcem söyledi. Ben de kız istiyorum demiştim. Sonra benimki erkek demeye başladı bu sefer...
Gene baştan kız demiş ama benimki erkek diyor başka demiyor zaten sürekli çocuk olsun diye başımızın etini yedi kız olursa artık ikinci erkek olsun diye baskı yapar diye düşünüyorum

Hamilelikten beri birde kabız sorunu çıktı çok zor oluyor ya ne yesem değişmiyor sürekli karın ağrısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…