• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Kızlarım dün akşam kahverengi lekelenme yaşadım doktorum iki hafta sonra bekliyordu lekeden dolayı bugün gel dedi. Bebişim çok şükür sağlıklı bir kanama alanı yok dedi.peki neden lekelenme olmuştur dedim kendini çokmu yordun dedi bide coraspin ve oksapar içenlerde böyle lekelenme olabiliyor ama biz göz ardı etmeyelim hep takipte olalım dedi. hareket etmeye başlamış kızlar eli kolu oynuyor ne muazzam duygu anlatamam. Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏

Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için Amin 💕
Kaç haftalıkken kalbi durmuş? benim bi önceki kaybım 7+5 de kalbi durmuş haberim yokken üç hafta gezmişim beraber 10+3te gittiğimde öğrendim malesef 🥺 o korku ne yaparsanız yapın malesef kalıcı oluyor atamıyor insan bi türlü. Ama hayat mucizelerle dolu yeni bir başlangıç yapmak sizi yeniden iyileştirebilir 💐

Kaç haftalıkken kalbi durmuş? benim bi önceki kaybım 7+5 de kalbi durmuş haberim yokken üç hafta gezmişim beraber 10+3te gittiğimde öğrendim malesef 🥺 o korku ne yaparsanız yapın malesef kalıcı oluyor atamıyor insan bi türlü. Ama hayat mucizelerle dolu yeni bir başlangıç yapmak sizi yeniden iyileştirebilir 💐
8+2 de durmuş haberim yoktu şimdi 10+5 deydik bu gün ilk bebeğimdi uzun süre olmamıştı Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

Benim de tüp bebek. Progestan Estrofem kullandım ben de. Şu anda bıraktım ama. Oksapara devam ediyorum doğuma kadar kullanacam. Pıhtı riski varmış...
Pıhtı riski olduğunu tahlil yapıp mı anladı? Kaçıncı haftaya kadar kullandınız estrofemi benim 9+3 üm hala kullanıyorum ayrıca geçen haftalarda lekelenmem olduğu için kan sulandırıcı yı bıraktırmıştı bana

Pıhtı riski olduğunu tahlil yapıp mı anladı? Kaçıncı haftaya kadar kullandınız estrofemi benim 9+3 üm hala kullanıyorum ayrıca geçen haftalarda lekelenmem olduğu için kan sulandırıcı yı bıraktırmıştı bana
Bi laboratuara yönlendirdi orda kan verdim. Test yaptık yani. Teste bakıp pıhtı riski var dedi. Estrofem de 1 haftadan fazla oluyor bırakalı.

Herkese merhaba arkadaşlar depremi yaşayan arkadaşlara geçmiş olsun demek istiyorum ve yakınlarını kaybedenlere Allah rahmet eylesin Allahım yardımcıları olsun tüm Türkiyenin başı sağolsun ne zaman giremiyordum arkadaşlar bir soru soracağım şimdi geçen hafta gittim normalde uygulamaya göre 7+2 idi fakat 6+0 çıktı bu normal oluyor mu böyle durumda geç döllenmemi oluyor doktor 12 ayda gelmemi söyledi özelede gidemedim malesef bir türlü kalp atışı falan da dinletmedi yeni oluşuyor diye bilgi verirseniz sevinirim

Herkese merhaba arkadaşlar depremi yaşayan arkadaşlara geçmiş olsun demek istiyorum ve yakınlarını kaybedenlere Allah rahmet eylesin Allahım yardımcıları olsun tüm Türkiyenin başı sağolsun ne zaman giremiyordum arkadaşlar bir soru soracağım şimdi geçen hafta gittim normalde uygulamaya göre 7+2 idi fakat 6+0 çıktı bu normal oluyor mu böyle durumda geç döllenmemi oluyor doktor 12 ayda gelmemi söyledi özelede gidemedim malesef bir türlü kalp atışı falan da dinletmedi yeni oluşuyor diye bilgi verirseniz sevinirim
Bazen 1 hafta ileri veya geri gözükebiliyormuş ultrason da ilerleyen haftalarda yakalar ya da geç döllenme de olabilir. Bazı doktorlar ultrason bebeği rahatsız ediyor diye hemen dinletmiyorlar biraz büyümesini bekliyorlar. Stres yapmamaya çalış 🌸Yine de için rahat etmiyorsa başka bir doktora görün...

evet haklısın sürekli bulantı kusma yaşayıp yiyememektense benim durum daha iyi gibi :) ama bu da böyle gitmez ya kısıtlayacağım kendimi biraz, sağlıklı beslenerek tabi , yoksa önünü alamayacağım kilo alımım olacak
Haklısın canım sonrasında zorlanabilirsin, ama sağlıklı şeyler yersen biraz karbonhidrattan.abur cunburdan uzak zaten kilo alamıyorsun çok

Bazen 1 hafta ileri veya geri gözükebiliyormuş ultrason da ilerleyen haftalarda yakalar ya da geç döllenme de olabilir. Bazı doktorlar ultrason bebeği rahatsız ediyor diye hemen dinletmiyorlar biraz büyümesini bekliyorlar. Stres yapmamaya çalış 🌸Yine de için rahat etmiyorsa başka bir doktora görün...
Teşekkürler bilgilendirme için 😊 rahatsız ediyorsa varsın dinlemeyeyim bişey olmaz yeterki sağlıkla gelsin en azından biraz rahatladım sağolasın

evet işte her şeyin fazlası zarar, hem anne hem de bebek için, biraz daha dikkat edicem ben şahsım adına çünkü gerçekten yemeye başlayınca durduramıyorum kendimi 🤦
Zararsız şeyler yemeye çalışıyorum. Ceviz üzüm leblebi akşama kadar masamda. Yoksa midem kötü olacak. E diyetisyene de başlayacam. Öyle çok kilo da almadım zaten. Abur cubur yasakladım kendime. Paketli gıda mevsimi olmayan şeyler yeme dedi doktorum. Dinliyorum ne dediyse.

Öncelikle tebrikler ben temmuz anneleri grubundan yani bir tık daha tecrübeliyim diyebilirim. Benim de aynı durumum oldu regl dönemlerin kaç günde bir ? O etkili oluyor benim 33 te birdi o yüzden normalde son reglimin ilk günü yani sat tarihi 9 ekim olmasına rağmen doktorum 16 ekimmiş gibi gideceğiz dedi. Yani geç yumurtlama ile alakalı normalde 28 de bir regl olan birinin 14.gun yumurtlama olduğunu düşünerek ilerliyor sistem. Korkulacak hiç birsey yok 18.haftamdaym hiç telaş yapma ilk haftalar kalp atışını doktorum bana da kısacık dinletti zarar vermesin diye büyüdükçe uzun uzun dinleyeceksin merak etme..

Back
X