- 20 Eylül 2022
- 99
- 37
- 8
- 35
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsun insan bu durumda ne diyeceğini de bilemiyor hayırlısı ile en kısa zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallahTeşekkür ederim
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için AminÇok geçmiş olsun insan bu durumda ne diyeceğini de bilemiyor hayırlısı ile en kısa zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah![]()
Kaç haftalıkken kalbi durmuş? benim bi önceki kaybım 7+5 de kalbi durmuş haberim yokken üç hafta gezmişim beraber 10+3te gittiğimde öğrendim malesefÇok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için Amin![]()
8+2 de durmuş haberim yoktu şimdi 10+5 deydik bu gün ilk bebeğimdi uzun süre olmamıştı Allah kimsenin kucağını boş bırakmasınKaç haftalıkken kalbi durmuş? benim bi önceki kaybım 7+5 de kalbi durmuş haberim yokken üç hafta gezmişim beraber 10+3te gittiğimde öğrendim malesefo korku ne yaparsanız yapın malesef kalıcı oluyor atamıyor insan bi türlü. Ama hayat mucizelerle dolu yeni bir başlangıç yapmak sizi yeniden iyileştirebilir
![]()
Pıhtı riski olduğunu tahlil yapıp mı anladı? Kaçıncı haftaya kadar kullandınız estrofemi benim 9+3 üm hala kullanıyorum ayrıca geçen haftalarda lekelenmem olduğu için kan sulandırıcı yı bıraktırmıştı banaBenim de tüp bebek. Progestan Estrofem kullandım ben de. Şu anda bıraktım ama. Oksapara devam ediyorum doğuma kadar kullanacam. Pıhtı riski varmış...
Amin hepimiz inşaallah sağ salim kavuşuruz. Sağlıklı olsunlar da ne gözüm de iğneler ne ilaçlar hiç biri önemli değil inş iyi gelir hepsi şifa olur.Evet biliyorum tüp bebekten sonra çok ilaç kullanılabiliyor kuzu, Allah yardımcın olsun sagsaglim kavuş inşallah![]()
Amin canım haklısın, insanın gözüne birşey görünmüyorAmin hepimiz inşaallah sağ salim kavuşuruz. Sağlıklı olsunlar da ne gözüm de iğneler ne ilaçlar hiç biri önemli değil inş iyi gelir hepsi şifa olur.![]()
Bi laboratuara yönlendirdi orda kan verdim. Test yaptık yani. Teste bakıp pıhtı riski var dedi. Estrofem de 1 haftadan fazla oluyor bırakalı.Pıhtı riski olduğunu tahlil yapıp mı anladı? Kaçıncı haftaya kadar kullandınız estrofemi benim 9+3 üm hala kullanıyorum ayrıca geçen haftalarda lekelenmem olduğu için kan sulandırıcı yı bıraktırmıştı bana
Hmm hiç öyle test falan istemedi benden estrofemi de hala kullanıyorumBi laboratuara yönlendirdi orda kan verdim. Test yaptık yani. Teste bakıp pıhtı riski var dedi. Estrofem de 1 haftadan fazla oluyor bırakalı.
Bazen 1 hafta ileri veya geri gözükebiliyormuş ultrason da ilerleyen haftalarda yakalar ya da geç döllenme de olabilir. Bazı doktorlar ultrason bebeği rahatsız ediyor diye hemen dinletmiyorlar biraz büyümesini bekliyorlar. Stres yapmamaya çalışHerkese merhaba arkadaşlar depremi yaşayan arkadaşlara geçmiş olsun demek istiyorum ve yakınlarını kaybedenlere Allah rahmet eylesin Allahım yardımcıları olsun tüm Türkiyenin başı sağolsun ne zaman giremiyordum arkadaşlar bir soru soracağım şimdi geçen hafta gittim normalde uygulamaya göre 7+2 idi fakat 6+0 çıktı bu normal oluyor mu böyle durumda geç döllenmemi oluyor doktor 12 ayda gelmemi söyledi özelede gidemedim malesef bir türlü kalp atışı falan da dinletmedi yeni oluşuyor diye bilgi verirseniz sevinirim
Haklısın canım sonrasında zorlanabilirsin, ama sağlıklı şeyler yersen biraz karbonhidrattan.abur cunburdan uzak zaten kilo alamıyorsun çokevet haklısın sürekli bulantı kusma yaşayıp yiyememektense benim durum daha iyi gibi :) ama bu da böyle gitmez ya kısıtlayacağım kendimi biraz, sağlıklı beslenerek tabi , yoksa önünü alamayacağım kilo alımım olacak
Teşekkürler bilgilendirme içinBazen 1 hafta ileri veya geri gözükebiliyormuş ultrason da ilerleyen haftalarda yakalar ya da geç döllenme de olabilir. Bazı doktorlar ultrason bebeği rahatsız ediyor diye hemen dinletmiyorlar biraz büyümesini bekliyorlar. Stres yapmamaya çalışYine de için rahat etmiyorsa başka bir doktora görün...
Zararsız şeyler yemeye çalışıyorum. Ceviz üzüm leblebi akşama kadar masamda. Yoksa midem kötü olacak. E diyetisyene de başlayacam. Öyle çok kilo da almadım zaten. Abur cubur yasakladım kendime. Paketli gıda mevsimi olmayan şeyler yeme dedi doktorum. Dinliyorum ne dediyse.evet işte her şeyin fazlası zarar, hem anne hem de bebek için, biraz daha dikkat edicem ben şahsım adına çünkü gerçekten yemeye başlayınca durduramıyorum kendimi![]()
Öncelikle tebrikler ben temmuz anneleri grubundan yani bir tık daha tecrübeliyim diyebilirim. Benim de aynı durumum oldu regl dönemlerin kaç günde bir ? O etkili oluyor benim 33 te birdi o yüzden normalde son reglimin ilk günü yani sat tarihi 9 ekim olmasına rağmen doktorum 16 ekimmiş gibi gideceğiz dedi. Yani geç yumurtlama ile alakalı normalde 28 de bir regl olan birinin 14.gun yumurtlama olduğunu düşünerek ilerliyor sistem. Korkulacak hiç birsey yok 18.haftamdaym hiç telaş yapma ilk haftalar kalp atışını doktorum bana da kısacık dinletti zarar vermesin diye büyüdükçe uzun uzun dinleyeceksin merak etme..Herkese merhaba arkadaşlar depremi yaşayan arkadaşlara geçmiş olsun demek istiyorum ve yakınlarını kaybedenlere Allah rahmet eylesin Allahım yardımcıları olsun tüm Türkiyenin başı sağolsun ne zaman giremiyordum arkadaşlar bir soru soracağım şimdi geçen hafta gittim normalde uygulamaya göre 7+2 idi fakat 6+0 çıktı bu normal oluyor mu böyle durumda geç döllenmemi oluyor doktor 12 ayda gelmemi söyledi özelede gidemedim malesef bir türlü kalp atışı falan da dinletmedi yeni oluşuyor diye bilgi verirseniz sevinirim
Benim yaştan dolayı mı istedi bilemedim ki. 37 yaşındayım da...Hmm hiç öyle test falan istemedi benden estrofemi de hala kullanıyorum![]()