şifa olsun hepsi yarasın inşallahHepsi geçecek inşallah.. Aallah tamamına erdirsin. Tuz tüketmek şişkinlik yapıyor aslında ama o olmadan da su içilmiyor. Avokado hergun yarım yiyorum akşam yemekleriyle daha rahat yiyorum o sebeple kahvaltıdan çıkardım akşama ekledim. Sodayı da kalsiyum ve magnezyum için içiyorum.
Ay ćok iyibende pınar süzme yiyorum şimdilik haklısın ua her günü aynı peynir yenmiyor cidden, pastorize başka peynirlerde bakacağım
bu da benim menü1 kızarmış ekmek , avokado ile süzme peyniri karıştırdım, üstüne 1 yumurta, ceviz her sabah 3 4 adet yiyorum, yumurtayı değişik şekillerde yiyorum tiksinmemek için
çok teşekkürlerAy ćok iyiafiyet olsun bende avakado ya alişsam iyi olacak pek sevmem
bir boğanın ( benAllahımmm bir sürü Başak burcu geliyor dünyaya
Çok faydalı yağlar var ben limon sıkıp yiyorumAy ćok iyiafiyet olsun bende avakado ya alişsam iyi olacak pek sevmem
Ohhh.. afiyetler olsun.çok teşekkürlerüniversitede oda arkadaşım Alanyalıydı, kolilerce avokado getirirdi, bana sevdirene kadar her çeşidini tattırdı , zor oldu alışmam ama çok sevdim , iyice olgunlaştıktan sonra zeytinyağo limon tuz pul biber ile deneyin çok güzel oluyor öyle de
Sizin de mi bebeğiniz var o listede?bir boğanın ( ben) en çok anlaştığı burçmuş
evetSizin de mi bebeğiniz var o listede?
Hayırlarla, uğurlarla ve sağlıcakla gelsin hepsi yavruların.
Evet canım çok faydalı gerçekten e vitamini vs . Bende alim bı denimÇok faydalı yağlar var ben limon sıkıp yiyorum
Merhaba Eylül anneleri biz 9 haftalık olduk bulantılar biraz azaldı gibi, dün kontrol'de kan testi için randevu verdiler, doktorum bazı testler istedi yaşım 35 üzeri olduğu için ve istersek extra para ile cinsiyetini kanımdan söyleyebiliyorlarmış, buarada acaip tatlı isteğim var kekler Magnolia'lar, sizlerde durumlar nasıl ?
Anne yanı park yatak dedikleri sanırım dediğin gibi diğerleri şık ama bunlar kullanışlı oluyormuş baya benim yeğenim 2 yaşında hala onda yatıyorAnne yanı derken küçüklerden mi? Park yataklarda bazı ahşap beşiklerde anne yanı olabiliyor zaten ya. direk en minik anne yanı olanlar 6 8 aydan sonra sığmıyormuş çocuk. Bizim ikimizde uzun boyluyuz eşimle çocuk uzun olursa bizim 6 ayı bile bulmaz :) Bende anne yanı olan park yatak yada anne yanı olan beşik olsun diyom...
Beşikler daha şık ama park yatak daha kullanışlı diye duydum da :/
İnşaallah sağlıkla alırız kucağımızayok yok bir şey olmaz korkma olması gereken bu
progestan 50 mg ampul 1x1
progestan 200 mg fitil 2x2
estrofem 3x1 ( kalp atışından sonra azaldı dozu 3x2 kullanıyordum 12.haftaya kadar kullanacakmışım)
clexane 0.4 1x1 ( kalp atışından sonra coraspin ve prednol kesildi )
bir de folik asit ve d vitamini alıyorum, hoca iğneyi kesebiliriz ama fitile devam edeceksin her dr un tedavi şekli değişiyor kimi 10.haftada hepsini bıraktırıyor, benim çok şükür şimdiye kadar bir sıkıntım olmadı bakalım , bende ilaçları bırakacağım sorun olmayacağı günleri iple çekiyorum
Basakların üretim tesisiAllahımmm bir sürü Başak burcu geliyor dünyaya
Evet bende ilk defa duydum,6 haftalık iken kanda öğreniliyormuş, erkekse başka hormon kız ise farklı hormon yüksek çıkıyormuşNasıl bakabiliyomuş kandan cinsiyete ya çok garipve çok iyi, bende hep tuzlu şeyler yemek istiyorum, kısır köfte ekşili şeyler tatlıyı pek istemiyorum, normalde de çok severim halbuki
Normal zamanda bende hem tatlı hem ekşi herşeyi severim ama oğluma hamile iken tatlıdan tiksinmiştim şimdi bayılıyorum galiba kızNasıl bakabiliyomuş kandan cinsiyete ya çok garipve çok iyi, bende hep tuzlu şeyler yemek istiyorum, kısır köfte ekşili şeyler tatlıyı pek istemiyorum, normalde de çok severim halbuki
Maşallah 9 hafta için darısı başımıza diyelim:)) Ben de 39 yaşındayım sanırım o ekstra kan testi gen testini kapsıyor. Ahh tatlı değil ama canım iglo çekiyor niyeyseMerhaba Eylül anneleri biz 9 haftalık olduk bulantılar biraz azaldı gibi, dün kontrol'de kan testi için randevu verdiler, doktorum bazı testler istedi yaşım 35 üzeri olduğu için ve istersek extra para ile cinsiyetini kanımdan söyleyebiliyorlarmış, buarada acaip tatlı isteğim var kekler Magnolia'lar, sizlerde durumlar nasıl ?