2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
şifa olsun hepsi yarasın inşallah

Ay ćok iyi afiyet olsun bende avakado ya alişsam iyi olacak pek sevmem

Ay ćok iyi afiyet olsun bende avakado ya alişsam iyi olacak pek sevmem
çok teşekkürler üniversitede oda arkadaşım Alanyalıydı, kolilerce avokado getirirdi, bana sevdirene kadar her çeşidini tattırdı , zor oldu alışmam ama çok sevdim , iyice olgunlaştıktan sonra zeytinyağo limon tuz pul biber ile deneyin çok güzel oluyor öyle de

Ohhh.. afiyetler olsun.

Merhaba Eylül anneleri biz 9 haftalık olduk bulantılar biraz azaldı gibi, dün kontrol'de kan testi için randevu verdiler, doktorum bazı testler istedi yaşım 35 üzeri olduğu için ve istersek extra para ile cinsiyetini kanımdan söyleyebiliyorlarmış, buarada acaip tatlı isteğim var kekler Magnolia'lar, sizlerde durumlar nasıl ?

Nasıl bakabiliyomuş kandan cinsiyete ya çok garip ve çok iyi, bende hep tuzlu şeyler yemek istiyorum, kısır köfte ekşili şeyler tatlıyı pek istemiyorum, normalde de çok severim halbuki

Anne yanı park yatak dedikleri sanırım dediğin gibi diğerleri şık ama bunlar kullanışlı oluyormuş baya benim yeğenim 2 yaşında hala onda yatıyor

İnşaallah sağlıkla alırız kucağımıza evet doğru hepsi ayrı bir tedavi uyguluyor ihtiyaçlarımıza göre bakalım bırakacağız inşaallah az kaldı Ben de senin bu söylediklerine ek olarak prograf, duphastan kullanıyorum. Birde folik asitte için de olan orzax mummy multi vitamin kullanıyorum.

Nasıl bakabiliyomuş kandan cinsiyete ya çok garip ve çok iyi, bende hep tuzlu şeyler yemek istiyorum, kısır köfte ekşili şeyler tatlıyı pek istemiyorum, normalde de çok severim halbuki
Evet bende ilk defa duydum,6 haftalık iken kanda öğreniliyormuş, erkekse başka hormon kız ise farklı hormon yüksek çıkıyormuş

Normal zamanda bende hem tatlı hem ekşi herşeyi severim ama oğluma hamile iken tatlıdan tiksinmiştim şimdi bayılıyorum galiba kız

Maşallah 9 hafta için darısı başımıza diyelim:)) Ben de 39 yaşındayım sanırım o ekstra kan testi gen testini kapsıyor. Ahh tatlı değil ama canım iglo çekiyor niyeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…